К`ви са тез пюрета дет шИ ги ядем, искаме си ние цица на корем!Септемврийки 2012

• 23 496
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Марти нещо ника ти ми излиза като Мартина ПрИмоцията  Mr. Green Hug Що така?
Joy Joy Joy
Ма как хубаво ми вземат парите с тез прИмоции, пък аз си мисля, че те са прецакани  Mr. Green

velviamo  Hug, стискам палци всичко да е супер с изследванията.

# 676
  • Бургас
Мартичка,какво значи навсякъде? В Карфур,Кауфланд....

# 677
Wink Фейт честито ти майчинство с ПИК ли си проверяваш в НОИ ,а нашето защо се бави  newsm78

Да с пик код, но това преведеното е за декември. за януари още нямам качена информация  Rolling Eyes

Скай .. радвам се, че Влади е добре  Hug

Велвиамо ... всичко ще е наред, вярвай го  Praynig Hug

Скоклинка ... явно е било временно, може от картофчето така да е станало  Rolling Eyes Hug
Щом другото аки е наред, не се притеснявай според мен, но си я наглеждай.

Анхела ... чудни размери, браво на Викито  Hug

Пипи ... ако не е акал отдавна, може и да се е позгъстило акото  Mr. Green

Там не .. вървят си на редовна цена ... на Карфур заради промоцията е 1,89 Crazy в Кауфланд 2,09 При нас на Търговиите вървят на 1,79  Crazy

Даная
.. ние след баня рядко ядем, но винаги заспиваме. Изчаквам го да си се наспи и след час става хапна и пак заспива  Mr. Green

# 678
Ето меееееееееееее  Heart Eyes

Бяхме днес на разходка с Фейт, Сиси, Зори и Рошличка  newsm44 в 12.30 излязох и в 16.30 се прибрах  Heart Eyes

Скай, Белли бързо да оздравяват децата  Heart Eyes

Велвиамо стискам палци всичко да е наред  Hug Praynig

Пипи това не е запек, просто е малко по-гъсто а не течно акото  Peace

Даная не мога нищо да кажа за млякото, моя Тони постоянно ще яде ако му давам , та не съм имала такъв проблем  Thinking

Анхела идеални са ви май килата за месеците, супер  Hug Heart Eyes

Ариел значи викаш вече с ябълка си я захранила малката принцеса  Mr. Green Heart Eyes Абе уж има мляко ама аз всеки случай да проверя  Mr. Green одеве в 15 часа му дадох АМ като бяхме на парка, че ми бяха меки циците и сега в 18 часа вече ми бяха станали твърдички и имаха бая млекце , та си хапна даже само от едната  Joy

За последно си варя ашуре и ям орехите (ММ вчера ми купил 1кг  Mr. Green ) , че няма скоро май да отслабна. Реших вече, вечер в 21 часа ще давам АМ на малкия та да си спи добре нахранен, не да се чудя колко е изсукал  Peace Heart Eyes

Утре пак го дават топло, даже казаха 2 градуса по-топло, ще обикалям улиците пак, а къщата ще почака за неделя да я оправям  Grinning Heart Eyes

# 679
Здравейте, днес такова хубаво слънчице пекна. Разходихме се. Отдавна не бяхме излизали.
 Аз спрях захранването. Яде няколко дни картоф и няколко дни тиква. По-нататък пак ще й дам да опита. Ще се постарая каквото мога да приготвям вкъщи. На мен не ми е вкусен картоф сварен преди месеци и консервиран. Вярвам, че няма по-добро от току що приготвена храна.
Да се похваля. Пробвах с мляко Милумил и го яде  Simple Smile Всъщност само два пъти ми се наложи да дам, но съм по-спокойна сега. И кърмата ми се нормализира за момента и съм много хепи.

Велвиамо стискам палци Hug
Скай радвам се, че няма нищо сериозно  Hug

# 680
Нуб пускам прахосмукачка от вчера  Embarassed и утре няма да е  Whistling
Ще вляза да кача снимка на хубавицата

# 681
В кварталните бебешки магазини, в няколко влизах, имаше във всичките. За Карфур, Фейтчето ти е писала, за Кауфланд не знам.

# 682
Скай,браво че си попаднала на свестен д-р и че малкия е добре.
Анхела,много пораснал Виктор,задното мляко е виновникът викаш:)Ние утре сме на ДК да видим как са мерките.
На Павел правих кръвни изследвания-оказа се с високи левкоцити и утайка,от снощи е на АБ,не се размина,слава богу че е малкия дявол,д-ката се съмняваше за мононуклеоза-добре че не е.Днес излизахме,че с две деца затворени си е ужас,разходихме се с близнаците на Бъдик,ма много кротки тия нашите бебета септемврийчета,спинкат си в количките,майките спокойно си пият кафето Grinning

# 683
Забравих да кажа нещо важно  Sunglasses
Днес минах през Кауфланд да взема памперси на Памперс и видях, че вече зареждат турски  Crossing Arms/до сега бяха само полски/ така, че внимавайте и четете етикетите  Heart Eyes Та по този повод от 3-ката имаше само турски и взех 4-ка, която ни пасва много добре, та вече официално минаваме на нея  Mr. Green
Аааааа и същите на Лидъл са по-скъпи с 3лв  Naughty Mr. Green

Ееее Ън ... верно много кротки, щом и кафенце сте пили  Crazy

# 684
СПЕШНО ПИТАНЕ!
Коларгола отпушва ли носа или запича? Имахме страшна криза току що. Носа й е запушен и не може да диша. Поема си въздух само като плаче. Ревеше истерично. Слагах физиологичен разтвор и сега се отпуши малко, та диша. Към 6 часа й дадох коларгол. Да сложа ли пак?

# 685
  • shumen
Добър вечер.Ние днеска също се поразходихме с дребен,но много вятър при нас и се прибрахме набързо.
Да ви кажа днеска сме по добре с подсичането,но снощи го намазах яко с правения крем и му поръчах пак.Утре ще ми е готов и ще си го взема.
Нубче,не е от памперсите,защото имаше и по вратлето.Според нашето педи било,защото е с много светла кожа.Днеска му купих и колекторче и тия дни ще му взема и урина.Само ме е яд,че пак ще трябва да си я платя.
Аз днеска отидих за крем,а дребен се сдоби и с доста дрехи и дънки пак.Мъжо каза,че вече нямал да ме пуска сама.
Фейт,аз един път взех от турските на Памперс и повече не повторих.
ООф,чакам с нетърпение вече 5,че да преведат майчинството и беж по магазините пак.
Фейт,след въвеждането на нова храна изчаквам по няколко дни,за да видя дали няма реакция.
Аз да Ви кажа ММ взел плодови пюрета на Овко с ябълка и боровинка и как сладко,сладко си ги хапваме само.
Днеска така яко се бяхме оакали,че чак по бубата и гърба имахме,че падна голямо миене.
Миленита на нас Коларгола май ни беше запекал,но ни го бяха изписали по 3 пъти на ден.
Ние пък с Бактробана и Куикса много ревем като ги слагаме,ама няма да Ви казвам като ревне какви чудеса излизат от носа му.ММ вика,че излизали маймуни.

# 686
Миленита и ние слагахме Коларгол, не ни запече, но не е за отпушване , а за лекуване на хремата, и Тони не можеше да диша, аз правих така : Пръскам с физ. р-р и го слагам по корем и така му излизат сополите и после слагам Коларгола .
Пробвай така  Peace Heart Eyes
А, и да знаеш, че от тях в акото ще има кафяви точки , да не се стряскаш  Heart Eyes

# 687
velviamo, вяра и сила.  Hug

sky*, чудничко!  Heart Eyes

anghella, голям си образ.  Grinning Много добре си расте Вики.  Party

Ехе, nub55, извади аватар!  4470

# 688
Според нашето педи било,защото е с много светла кожа.

Добре де на теб това струва ли ти се логично.

Миленита - по точно подсушава Коларгола. Всякакви лигавици. Включително и стомашната така че - да, възможно е при прекомерна употреба или проблеми с изхожданията, да доведе и до запек. Физ р-р промива. Използва се основно за суха хрема, за да се овлажни и почисти по леко или ако е нужно допълнително втечняване, за да се изсмуче хремата. Ксилметазолина отпушва, но не се препоръчва за деца под 2 г възраст, аз не бих го ползвала и след това.
Дори да ви се струва, че не могат да дишат запушения нос повече плаши едно бебе отколкото да му пречи да диша. Създава им дикомфорт при сукане също така и е възможно да са раздразнени че не могат да се нахранят или да си решат проблема кардинално като сами отказват хранения.

Бележка под черта - говорих с консултант от ЛЛЛ. Коригирам се в едно изказване. Храната влияе на цвета на изпражненията на кърмачето и ако майката е консумирала прекалено от даден продукт това може да доведе до червени, зелени или други цветови разновидности.

# 689
Храната влияе на цвета на изпражненията на кърмачето и ако майката е консумирала прекалено от даден продукт това може да доведе до червени, зелени или други цветови разновидности.[/color]

Сега си обяснявам едни тиквено оранжеви акита. Моркови ям често, но също
така и цвекло. "Прекалено" е относително понятие, де.
Сега като се замисля, цитрусите и те са със специфичен цвят, но с тях не
прекалявам, както и с плодовете по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт