Какво имат да делят Нешка и Бианка след 30 години?

• 96 415
  • 1 812
  •   1
Отговори
# 1 305
Освен да врътнем по един телефон да ги питаме всичките... Mr. Green
... или поне някое официално лице,което да поиска официални документи или изявления Peace
     Съдът ще свърши тази работа вместо нас, защото нали адвокатите на Бианка готвят дело за клевета.  Mr. Green Все ще се разчуе какви са отговорите на чуждестранните институции и организации.  bowuu

# 1 306
чудех се как така Нинов завършва 4-годишен колеж в Хъл, при положение, че за местожителство посочват Италия, Белгия,Швейцария.
това намерих в коментарите под статията с лютите клетви
Този Колеж за фитотерапия, иридология и натурално лечение в Хъл, Йоркшир, Англия, за който говори Бианка, издава дипломи въз основа на ОНЛАЙН курсове и можете сами да съдите каква е академичната стойност на тези дипломи, като прочетете каква е цената на тези курсове : 250 (ДВЕСТА И ПЕТДЕСЕТ) британски лири! За справка - една година в британски университет струва средно 7 500 лири. Можете да си представите с каква диплома практикува "Д-р" Чавдар Нинов

Скъпи Бианка и Чавдар, нещо се поизнервихте, като ви хванаха в лъжа, а? Защо не пишете къде точно е регистриран този "институт" и какъв статут има? И ако може да поясните все пак кои точно университети е завършил Чавдар Нинов и кога? Особено ме интересува как точно е учил в University College London, след като речниковият му фонд на английски е от около 100 думи? Или ще "коригирате" и тази версия за неговата квалификация както правите всеки път, когато ви изловят в лъжа?

следващия път, когато Бианка каже 'добър ден' , ще поглена през прозореца Mr. Green

# 1 307
чудех се как така Нинов завършва 4-годишен колеж в Хъл, при положение, че за местожителство посочват Италия, Белгия,Швейцария.
това намерих в коментарите под статията с лютите клетви
Този Колеж за фитотерапия, иридология и натурално лечение в Хъл, Йоркшир, Англия, за който говори Бианка, издава дипломи въз основа на ОНЛАЙН курсове и можете сами да съдите каква е академичната стойност на тези дипломи, като прочетете каква е цената на тези курсове : 250 (ДВЕСТА И ПЕТДЕСЕТ) британски лири! За справка - една година в британски университет струва средно 7 500 лири. Можете да си представите с каква диплома практикува "Д-р" Чавдар Нинов

Скъпи Бианка и Чавдар, нещо се поизнервихте, като ви хванаха в лъжа, а? Защо не пишете къде точно е регистриран този "институт" и какъв статут има? И ако може да поясните все пак кои точно университети е завършил Чавдар Нинов и кога? Особено ме интересува как точно е учил в University College London, след като речниковият му фонд на английски е от около 100 думи? Или ще "коригирате" и тази версия за неговата квалификация както правите всеки път, когато ви изловят в лъжа?

следващия път, когато Бианка каже 'добър ден' , ще поглена през прозореца Mr. Green

Аз по-горе го писах същото. Такъв колеж просто няма. Ето как се представя "колегата" в Испания:

Acupuncture & Chinese Herbal TCM Practitioner in Spain
MARBELLA, SPAIN
Dr. Tchavdar Ninov, M.D., Ph.D,  M.Ac.S
Av. Juan Gomez “Juanito” - 8, Fuengirola, Spain
Member of the Acupuncture Society
Tel: +34 622.770.394
Email: info@myopuncture.net
Website: www.myopuncture.net

Една промяна в буквичката и от ND стaва на MD. И хоп, появи се магистратура по акупунктура.

За докторатите - има разлика в системата на висшето образование в Германия (и държавите по немската система, като България), и в другите държави. Пише, че сега се опитват да ги унифицират (google).

# 1 308
 WinkЗнаех си аз, че не може да има повече дипломи от Бояна! Simple Smile Бе аз не бих му дала да ми гледа в очичките и да ми боде игли в точките на меридианите... ooooh!

# 1 309
   Евала, големи следователки сте! Браво! Ама гледайте следващите дни пресата - всичко писано тук ще излезе в някой жълтур под форма на журналистическо разследване "Доктор ли е доктор Нинов".
   Нещо защитничките на Бианка съвсем оредяха!

# 1 310
  • UK
е тогава вече ще се намесят адвокатите  Laughing

# 1 311
  • Варна
WinkЗнаех си аз, че не може да има повече дипломи от Бояна! Simple Smile
Laughing
Като стана дума за нея, къде зачезна това момиче?

Ситуацията около тези двамата стана доста грозна и пошла. Сега вече съм по- склонна да възприема Бианка като жертва.

# 1 312
Четох, че Чавдар е специализирал акупунктура  в Китай и оттам има диплома .
Вече не помня в интервю ли, къде ли.., но съм сигурна, че Китай беше.

# 1 313
Аз съвсем се обърках от квалификациите на съпруга, ще чакам интервюто му, в което ще си покаже дипломите и коментариите по-компетентните. Честно, омотах се, НСА или Медицинския в Плевен, титлите...

Това е откъс, който не съм срещала в темата дотук или съм пропуснала. Обвинения, към Красимира Филипова, че се е практикувала магии, за да отстрани и да може Елизабет Колева да заеме мястото й.
Скрит текст:
Съдийстваше Красимира Филипова, личната теньорка на Елизабет Колева. Тя беше от Спортен клуб "Славия", конкурент на "Левски", и Краси естествено много държеше на олимпийско участие на нейна гимнастичка. А класирането на Европейското беше един вид квалификация за Олимпиадата в Сеул. Интересно е да спомена, че винаги когато Красимира ми съдийстваше на големи състезания, аз грешах винаги и само на бухалки. Това се бе превърнало в някакъв злощастен закон, защото, когато разберях, че Красимира Филипова ще съдийства на даден международен турнир, аз знаех, че няма да се мине без грешка, и то на бухалки. И не го забелязах аз, а моя колежка! Веднъж ме попита: "Ама ти не виждаш ли, че винаги когато тя съдийства, ти грешиш на този уред?" Спомних си, че една вечер, когато приключих тренировката си, търсих бухалките, за да ги прибера на определените за това места по етажерките в залата. Нямаше ги, прерових цялата зала, а тях никъде не ги съзирах. Бях толкова изморена, че си казах "Утре ще се появят някъде" и отидох да спя. Изобщо не се замислих за странното им изчезване тогава, но може би това е бил моментът, когато са били отмъкнати, за да бъдат заредени с лоша енергия. На другия ден, естествено, се появиха захвърлени в един ъгъл на залата, където със сигурност бях проверила предната вечер и ги нямаше. О, не се учудвайте! От този момент започнаха моите сривове. Сега си давам сметка, че не е било без помощта на чужда намеса. Очакваха ме дълги години, в които трябваше да израсна, носейки си кръста, и да се отърся от всякакви зли проклятия, които ми се изсипаха на бедната глава точно през тези две години – 1988 и 1989. Само защото съществувах! Само защото бях вече Бианка Панова и пречех на някои други. Едва ли не – заемах тяхното място и не се поколебаха да използват всякакви методи само и само да ме премахнат от пътя си.
.

# 1 314
Биано, Бианоооо, да бе мирно седяла, не би чудо видяла!

Интересно ми е какво са очаквали Бианка и малоумния й мъж, издавайки тази книга Thinking
Може би са си мислили колко сме смотани тука и ще приемем всичко за чиста монета, ще изкупим целия тираж, ще молим за още, а Нешка ще я наврем в кучи г*з?
Абе всички ли за'Одили някъде по чужбина си мислят, че тука сме едва ли не като в третия свят Crazy Жалко за плиткоумието им 'начи Tired

# 1 315
Сега вече съм по- склонна да възприема Бианка като жертва.

Въпросът е чия. За всеки случай не е жертва на Нешка, както се опитват да я сатанизират.
 Wink

# 1 316
 Simple SmileСеверина, Бояна се обиди на няколко съфорумки, защото не се отнесоха с нея с нужния респект и преклонение. Shocked Надявам се скоро да се върне! Simple Smile На мен тя не се обиди, де, тъй като според нея аз не съм достойна да целуна даже праха след  поста и. Laughing

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 13:42 от Пънки

# 1 317
  • София
Моля  тези , които са около или след 40те да ми припомнят един виц за следването във ВИФ, което тогава си беше следване с огромни кавички Laughing

# 1 318
  • Варна
Сега вече съм по- склонна да възприема Бианка като жертва.

Въпросът е чия. За всеки случай не е жертва на Нешка, както се опитват да я сатанизират.
 Wink
О не на Нешка със сигурност, на мъжа си, според мен.

Ще се върне Бояна, трудно е без форума. Wink

# 1 319
  • София
От книгата:
"Участието ми на Европейското първенство в Хелзинки завърши с фиаско. Станах едва 4-та в многобоя заради грешка на бухалки. Това доста разклати моята увереност. Започнах да се съмнявам във всичко. Вече не бях аз лидерът, желаната, непобедимата... Още повече че месец преди Европейското имахме скандал с Нешка. На една от тренировките прекрачи интимната граница, наруши личното ми пространство и ме разтърси с думи, които не забравих... В моето семейство най-обидната дума бе "глупак", никога не се употребяваха цинизми или грозни, нецензурни изрази. Затова пък в залата се образовах богато по тази тема. Баща ми никога не си е позволявал да вдигне ръка срещу мен. Само един-единствен път, когато не го послушах за избора си за съпруг."

явно прав е бил човека

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2013/01/19/1984835_otkus_ot_v … l_-_zad_kadur_na/ ето тук има по-голям откъс от книгата

Общи условия

Активация на акаунт