Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 22 ~

• 39 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Сложихме токчетата и роклята и се раздадохме утре вечер ще видим дали ще си изгуби стипендията но няма да казвам нищо повече че има хора които не са го гледали.

# 226
Корай ще постъпи ли като приятел на Емир или пак ще прикрие Блонди?
Ще я скрие Laughing

# 227
Малиии, оставих Ви на пета страница.
Да Ви кажа честно много странно се чувствам след тазвечершните епизоди. Tired
След случилото се с Чаги и Юсуф, и виждайки дрогираната Фери, и всички последвали разговори между нея, и Емир, между него, и Корай в дома му, между съучениците й, в един момент реалността, и серийте се преплетоха в едно, и ми стана много кофти.
Странни усещания имах тази вечер докато гледах епизодите. Rolling Eyes

# 228
Диди,   bouquet за снимките и гифчетата.
Моля,моля  Hug Hug Hug

Ех свърши, а можех още да погледам, и 2-ри сезон нямаше да откажа, ама нейсе.  Mr. Green
И аз преди бях така,но сега само гледам без кеф без удоволствие е нормално е като го гледах цели 8 пъти на турски език  Joy Joy Joy какъв интерес търся  #Crazy #Crazy

Hug Hug Hug

Прикрива я  Peace

# 229

Скрит текст:
Ще си замълчи, но ще започне да му намеква, че може някой да й го е дал.

# 230
хайде всички в махлата  Mr. Green

# 231
Прехвърлям се в маалата малко да се разведря, че ФЕмир ми дойдоха в повече тази вечер. Cry

# 232
хайде всички в махлата  Mr. Green
Там сме Laughingза разтоварване Heart Eyes

# 233
Моля,моля  Hug Hug Hug

Ех свърши, а можех още да погледам, и 2-ри сезон нямаше да откажа, ама нейсе.  Mr. Green
И аз преди бях така,но сега само гледам без кеф без удоволствие е нормално е като го гледах цели 8 пъти на турски език  Joy Joy Joy какъв интерес търся  #Crazy #Crazy

Hug Hug Hug

Прикрива я  Peace

Ми то и аз съм го гледала сигурно има няма толкова пъти на турски, ама те на още ме държи.
Дай лекарството и на мен   Mr. Green

# 234
Прехвърлям се в маалата малко да се разведря, че ФЕмир ми дойдоха в повече тази вечер. Cry

И аз ще отскоча, да избягам малко от Фемирската действителност  Simple Smile

# 235
Гледам приготвяли сте тУВАлети, но Джансу с нейната премяна и прическа като на кукумявка изби рибата и Ви засенчи. Joy

# 236
Релаксче, чакам те тук в полунощ
Скрит текст:
  Grinning

# 237
Моля,моля  Hug Hug Hug

Hug Hug Hug

Прикрива я  Peace

Ми то и аз съм го гледала сигурно има няма толкова пъти на турски, ама те на още ме държи.
Дай лекарството и на мен   Mr. Green
Може би това което стана с Феринцето
Лекарство няма сериала си е краста идва и изчезва.
Пък и си намерих друга краста от която хептен се разочеровах та общо взаето съм разочерована много  Sad от сериалите в Турция само Карадайъ сега ме топли всичко друго е менте чакам и нов сериал на Зейнеп Джамджъ белким е хубав та и него да зяпам  Whistling  

# 238
Гледам приготвяли сте тУВАлети, но Джансу с нейната премяна и прическа като на кукумявка изби рибата и Ви засенчи. Joy
Joy Joy Joy

# 239
Хахахаха Кобра как се насади Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт