Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 33 618
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за новата темичка!

Някой има ли вече впечатления от новите (кожените) червила на Живанши?

# 16
Привет и от мен в най-бързо изписващата се тема JoyДенси   bouquet Ел ще чакам с нетърпение гримът ти,аз напоследък ходя само така-очна линия и над нея,не върху нея златна или сребърна очна линия,много е красиво и интересно,а ти ще го направиш превъзходно,ще следя за фото-урока ти  bouquet

# 17
А, ето този грим, Бубанке, е вече за мен  Flutter Flutter. И ми е все едно зима ли е, лято ли е  Wink

очите й са чудно направени  Heart Eyes
но не харесвам снимки с грим на азиатки - с тези мънички устица развалят всичко  Crossing Arms
те, разбира се, не са виновни, че предпочитам доста по-широките и плътни устни на европейките; защото може да си направят оперции за напомпване на устните и окръгляне на очите, но устните няма как да ги направят по-широки  Joy

# 18
troncheva, възрастта не е причина да не дойдеш  Wink
само желание да имаш  Laughing

Скрит текст:

Пак ще ми е трудно понеже не се познаваме имам чувството,че ще си стоя отстрани сам сама  Embarassed 

# 19
  • София
tamar, чакам само вдъхновението да ме цапне по главата  Hug Този грим за мен е прекрасен и искам да го пресъздам възможно най-добре  Heart Eyes

Епона, има ли ги вече тук тези червила? Вчера бях в Pretty Shop, но не погледнах. Само заради гилзата бих си взела  Heart Eyes

# 20
Да покажа първото си творение с deep purple на MAC. Сложих го върху черна основа, но цвета не се получи реално.Специални благодарности към Elle-meme   bouquet Hug
Скрит текст:

# 21
Не мисля, че още не са дошли кожените червила. Hug

# 22
  • София

Скрит текст:

# 23
Ел, нека вдъхновението да те цапва по-бързо. Нямам търпение да видя какво ще сътвориш. Heart Eyes

Има ли някой друг като мен, който да си мисли повече отколкото трябва за пролетните Метеорити? Laughing

# 24
Надали ги има. Пуснали са ги на малко места все още ексклузивно, но февруари вече би трябвало да са по-широко разпространени. Но все пак да питам, може някой да се е докопал.  Mr. Green

# 25
  • София
mima_r,  Hug Този цвят е само за очи като твоите  Heart Eyes

Аз ходих да търся full size на Deep Purple и се оказа, че е pro  ooooh! Така ме е яд!

Ulenceto  Hug

# 26
  • в 1001-та нощ
аууууу, beliz  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! страхотно е първото  Party Party Party не знам какво лице трябва да имаш - за да направиш това

веднага си го доукрасих в мислите  Flutter

# 27
Пак ще ми е трудно понеже не се познаваме имам чувството,че ще си стоя отстрани сам сама  Embarassed 

Не се чете като пиша! Никой до сега не е оставал да си седи сам в ъгъла.
Ние такива ли темерути мислите, че сме Grinning

Юле, една снимка не показа на тея твоите Метеорити пък. Сега и за пролетни мислиш Mr. Green

# 28
troncheva  и аз съм на 18 (скоро правя 19  Mr. Green ). Това ми беше третата среща и никога не съм се чувствала зле,а напротив - това е една от най-готините компании,много зареждаща!

Жаки моля те сподели номера на Инглотските цветове от твоята "Нейкид",за които говорихме  - едно много издълбано светло и едно точно до него  Grinning Дано ме разбра!
На кораловото със златистото си записах номера от предната тема и ще го потърся  Heart Eyes

# 29
Oт моя Glamorous NAKED ли Grinning Grinning

малко по-късно ще я снимам и ще напиша всички номера Hug

Общи условия

Активация на акаунт