Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 29

• 34 667
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • Отвъд алеята зад шкафа
foxy81 Много красив грим, майсторско изпълнение, страхотни вежди, очи и най-вече мигли newsm03

a.l.e.n.a на мен много ми харесваш без молив отдолу. Настина изглеждаш прекрасно и не мога да повярвам, че си на годините, на които казваш.

Сигурна съм обаче, че всички на живо сте още по-хубави, снимките никога не улавят това, което очите виждат  Hug

# 571
Самсара тези, сенки за които питаше съм ги виждала на много марки. И евтини като Катрис и ГР.
Кои сенки Жаки  Rolling Eyes - за зеленото, което беше постнала ли?
Денси каза, че са на МАС.
Сладкиши, честит рожден ден   bouquet
Tи не пита ли за едни oт Apres Chic...нещо като златно бежови? Такива съм виждала.

Сладкиши

Foxy ти сигурна ли си, че не си професионален гримьор Grinning Страхотно е и снимките и грима, просто супер Big Ups Big Ups

# 572
Може и да се снимам с по-ярко червило, ама моите не са толкова ярки като твоите Wink
Уф, ген, кожа, бръчици.. Аз хич не полагам грижи за лицето си. Поне не много. Мия с някаква измиваща емулсия (различни марки, каквото ми попадне), после тоник (в момента Olay) и накрая крем )в общи линии ползвам Лореал, Дева или Билка). Засега нямам видими бръчки, обаче ако не се взема в ръце може и да се появят Rolling Eyes
Такива палитри постоянно гледам и все съм в чуденка дали да си купя. Бях си взела една палитра сенки от 88 цвята, ама се оказа фалшива и цветовете са ми едни такива..никакви. Сега ме е страх да не попадна пак на нещо такова. Сега ще разгледам този сайта. Не го знаех.
gadamer , благодаря, но честно да си призная от целия грим само миглите не си харесвам, защото любимата ми спирала свърши и сега съм с една на Римел. А аз хич не харесвам спиралите им, обаче си бях спечелила две от едни техни конкурси за грим и сега искам-не искам ги ползвам.
И само да вметна, че наистина на живо цветовете, които ползвах са малко по-различни. Например сенките, които съм сложила под долните мигли са много наситено синьо-лилави, а на снимките изобщо не личи. Ако намеря снимка на сенките (на Seventeen) ще я постна да ги видите какви са реално.

Жаки
, не съм Simple Smile Много има да се уча, за да стигна до там, но все пак благодаря  bouquet

# 573
Foxy - страхотен грим, уникални очи и прекрасни снимки!  smile3501

кажете сега за цвета на ружовете - има ли правила за това на коя кожа какъв цвят се носи?  Rolling Eyes Или пък зависи от дрехи, коса и т.н. ?  ThinkingОт общия тен на лицето? Вие една и съща гама ружове ли използвате или най-различни цветове? newsm78 Изобщо, казвайте всичко, което знаете за ружа!  Mr. Green

# 574
  • София
Самсара тези, сенки за които питаше съм ги виждала на много марки. И евтини като Катрис и ГР.
Кои сенки Жаки  Rolling Eyes - за зеленото, което беше постнала ли?
Tи не пита ли за едни oт Apres Chic...нещо като златно бежови? Такива съм виждала.

Аз питах за ICE Mr. Green Ще оглеждам значи пак по магазинчетата Tired Grinning

# 575
Aз лично за момента харесвам и ползвам само ружове в прасковената и коралово-златна гама. Не, че не ми отиват и други цветове, но просто в момента са ми демоде. Имам и розови и лилави, но някакси са ми малко изкуствени и като от 80-те.

А и прасковените ружове седят най-естествено, защото като се изчервиш това е цветът, който се получава на бузите ти. Не ставаш лилав или цикламен Simple Smile

# 576
  • Отвъд алеята зад шкафа
Кат остана дума за руж, поръчала съм си Супер Оргазма. Такъв руж мисля, че заслужа подобаваща четка. А аз нямам. Препоръчайте ми нещо на ниво, ама ако може да не е по-скъпо от самия руж  Laughing

# 577
  • София
Сладкишче, честит празник   bouquet

Прекрасни гримове, момичета! Темата е пълна с красота  Heart Eyes

gadamer, мога да ти кажа коя е идеалната четка за тази прелест Super Orgasm, о не съм сигурна, че искаш да го чуеш  Mr. Green

# 578
Скрит текст:

Ето тази ми е любимата четка за руж и хайлайтъри от по-евтиният сегмент
С нея продукта не се разпрашва, а само "потупваш" по бузките или скулите.

# 579
  • София
Благодаря, ви момичета, за хубавите пожелания! Да ви се връща!

Сладкишче, честит празник и на теб! Да си здрава, щастлива, обичана и с много късмет в живота!  hbday

Доста Водолейчета, има в темата ми се струва!

Фокси, страхотни очи, вежди, мигли, грим и излъчване имаш!

# 580
Преди години имах един руж на Covergirl,но сега много трудно мога да намеря цвета в ибей. Беше си направо като хайлайтер, светъл, прасковен, много свеж и лек.
Аз съм със светла матова кожа и ако сложа руж в по-оранжавеещо-кафявата  гама приличам на смъртник. Затова предпочитам по-прасковени, бледорозови. Според мен зависи от цвета на кожата. И по мое мнение-и от типа кожа. Аз съм със смесена кожа и ако лятото сложа много перлен руж + омазняването = ужасТ  Laughing
В момента ползвам един руж но Риммел, бива го, харесвам го като цвят, но на моето лице издържа горе-долу 4-5 часа, което не ме устройва.

# 581
Сладкишче, честит празник   bouquet
Прекрасни гримове, момичета! Темата е пълна с красота  Heart Eyes
gadamer, мога да ти кажа коя е идеалната четка за тази прелест Super Orgasm, о не съм сигурна, че искаш да го чуеш  Mr. Green

Аз ще го потвърдя това за четката! Mr. Green Whistling

Сладкишче,  newsm59

Ползвам абсолютно всякакви вк. супер откачени цветове ружове. Най-много лилаво /млечно и не/ и розово, прасковено, коралово-златисто, червено, този от Здрач, който не знам точно какъв цвят е и др.
Само със син не съм се нацапала все още, но никога не е късно. Mr. Green
Имам много ружове и никога не излизам без такъв на бузките. Може нищо друго да нямам на лицето си, но съм супер бледа и без руж съм направо грозна.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 12:32 от densi

# 582
Фокси, супер, супер, супер  Heart Eyes

Аз нямам много ружове. Искам да ги изразходвам първо тези, които имам. Най-често се гримирам с прасковени и тъмно розови-керемидени ружове  Peace

Сладкиш, честит рожден ден   bouquet

# 583
  • София
Foxy - страхотен грим, уникални очи и прекрасни снимки!  smile3501

кажете сега за цвета на ружовете - има ли правила за това на коя кожа какъв цвят се носи?  Rolling Eyes Или пък зависи от дрехи, коса и т.н. ?  ThinkingОт общия тен на лицето? Вие една и съща гама ружове ли използвате или най-различни цветове? newsm78 Изобщо, казвайте всичко, което знаете за ружа!  Mr. Green

Аз ползвам всякакви цветове ружове Mr. Green Имам сигурно 15 ружа вече и това категорично е любимия ми грим! Нося прасковени, розови, цикламени, червеникави, златисти..всичко без кафяво!
Кожата ми светва от ружа, ставам друг човек просто. Нанасям с лека ръка и съчетавам с глос и червило и изглеждам отпочинала и свежа  Heart Eyes Heart Eyes
Последно питах и прекрасния консултант в МАК за ружовете и той каза, че кожата ми е подходяща за всички нюанси и даже ми показа къде трябва точно да слагам цвета!
В момента любимците ми са:

# 584
  • София
Densi, как веднага ме разбра за какво говоря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт