Ида от древността, отивам в бъдещето - Ямбол тема 23

• 59 844
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Чувала съм само хубави неща за тези детски заведения от близки приятелки. Разбрах, че в "Златен Рог" имало детски център, някой да го е посетил вече?

# 616
Чувала съм само хубави неща за тези детски заведения от близки приятелки. Разбрах, че в "Златен Рог" имало детски център, някой да го е посетил вече?
за първи път чувам за детски център тук ooooh!,къде по точно знаеш ли

# 617
В новата част бил, на мястото на бившия ресторант " Алекс" до ветеринарната клиника... Нещо такова ми обясниха, но дали е така чакам да разбера от живеещите в комплекса  Peace.

# 618
днес ако ми остане време ще проверя Peace

# 619
отворили са го на 1ви Юни, но на втори е бил затворен през целия ден. А на Арлекино заплаща ли се някаква такса за д астои детето там или е достатъчно да седна и да си поръчам нещо. Не съм ходила до сега там с малкатъа а надникнах и ми се стори много спретнато

# 620
Нищо не се плаща за престоя на детето, само това което консумирате. Ходя там сутрин да пия кафе и звяра да беснее  Grinning

# 621
къде се намира това "Арлекино"?

Мерси предварително за инфото   bouquet

# 622
# 623
# 624
  • Ямбол
Здравейте, имам котенца за подаряване. Родени са на 25 април. Майката е породиста - руска синя котка, бащата за съжаление не го знаем. Ако някой проявява интерес, ще кача и снимки. Две от котетата са чисто черни, едно е бяло със сиви петна, като майката и две са бели с тигрови окраски. Всички са пухкави като майката, но за съжаление само едно прилича изцяло на нея - чисто сиво, но него най-вероятно ще си го задържим.

# 625
Хей къде мога да направя пълна кръвна картина? В коя лаборатория и какво трябва да им кажа за да ми направят и какво трябва да им дам ? Какви документи ?

# 626
Здравейте мами от Ямбол много моля има ли някой от вас, която да работи в ОББ, искам да пипитам нещо

# 627
Хей къде мога да направя пълна кръвна картина? В коя лаборатория и какво трябва да им кажа за да ми направят и какво трябва да им дам ? Какви документи ?

Първо при личния лекар, той ще ти даде направление за ПКК, а може и да те посъветва коя лаборатория да избереш. Може и без направление, отиваш директно в лабораторията, но ще трябва да си заплатиш изследването. Документи не ти трябват, само пари.
Лаборатории има много. Ние ползваме лабораторията в 1-ва поликлиника или "Медика".

# 628

Първо при личния лекар, той ще ти даде направление за ПКК, а може и да те посъветва коя лаборатория да избереш. Може и без направление, отиваш директно в лабораторията, но ще трябва да си заплатиш изследването. Документи не ти трябват, само пари.
Лаборатории има много. Ние ползваме лабораторията в 1-ва поликлиника или "Медика".

Къде е първа  поликлника и тази Медика ? Коя е по-добра?Колко се плаща?

# 629
От града ли си? Първа поликлиника е в края на Раковска, това е централната поликлиника, не тази в Каргон. Има Регистратура, там могат да те упътят къде точно е лабораторията. А "Медика" е встрани от поликлиниката, под новата кооперация срещу у-ще "Хр.Смирненски". Пусни я в bgmaps и ще видиш къде е точно, мястото е лесно.
Колко струва - не знам. С направление е 2 лв., но без не съм ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт