Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 6 част

• 386 207
  • 3 655
  •   1
Отговори
# 3 390
Напротив, казва, че малко лекари биха отказали.

# 3 391
Благодаря! Разбрах погрешно.

# 3 392
Момичета, да ви питам как минава секциото в тина киркова. Имам предвид, че прочетох че родилките стоят два часа в коридор. това само за нормално родили ли е или за всички. Тези със секциото в реанимация ли стоят или и те стоят в коридора? Кога те местят в стая и кога ти дават бебчето, след секциото?

# 3 393
Лежиш 24 ч. в "реанимация" ("Реанимацията" е просто стая, където са събрани родилките със секцио.  Laughing )
Местят те в стая на другата сутрин, след това ти носят и бебето.

# 3 394
Лежиш 24 ч. в "реанимация" ("Реанимацията" е просто стая, където са събрани родилките със секцио.  Laughing )

Благодаря за инфото:))

# 3 395
  • София
Чак пък 24 часа.......
Секциото ми беше в 22ч, в 05.30 сутринта станах да си раздвижи,  а в 10 вече бях в стая.
Всичко е много индивидуално.

# 3 396
Плановите операции са сутрин.Местенето в стая е на другата сутрин. Ако дошла родилка със секцио по спешност следобед или вечерта, няма да я държат 24 часа, да.

# 3 397
  • София
 Моето спешно секцио беше около 2 през нощта. Радвижиха ме и ме преместиха на 5тия етаж чак на другия ден. Толкова ми беше мъчно за детето Sad Имах и мляко..Така че, ако е било по спешност, явно е индивидуално. Но при планови редът е един и същ  Peace

# 3 398
Здравейте! Аз родих секцио на 04.07.2016 в 11.15 сутринта при екипа да Др. Ковачева (невероятен Лекар и Човек). По време на операцията беше забавно, говорехме си, шегувахме се с докторите Simple Smile След като извадиха дъщеря ми ми показаха дупето й - че е момиченце и я отнесоха да я претеглят, повият и т.н. После ми я дадоха да я нацелувам и я отнесоха на таткото, който чакаше от вън да я види. След като ме зашиха към 12.00ч. ме заведоха и мен при роднините да се видим за 10мин. След това ме оставиха в реанимация където акушерките бяха супер печени и с тях много си говорихме. Раздвижиха ме след обяд към 18.00ч. На сутринта на 05.07.16 към 10.00ч. ме настаниха във стаята. Бебето го донесоха след 11.00ч. А аз през това време се измих, смених нощницата, хапнах и хоп я донесоха. Носят задължително АМ, ако нямаш кърма да дадеш нещо на малкия човек.Като преди да дадеш АМ слагаш на двете гърди и така съветват и там. На всеки 3ч. идват и вземат бебето за тоалет (ако се наакахме по рано аз си сменях пампито)- който не включва само смяна на памперс ( в количката на бебето винаги стои по 1 памперс и шишето от АМ),а и за обработка на пъпа, очите, при деца със много суха кожа да се нанесе олио и т.н. Аз съветвам да носите освен памперси около 35бр. и два пакета мокри кърпи. Сутрин вземат бебето за визитация. След това ги връщат. И там насърчават майките, бебетата да стоят при тях. Лекарите, акушерките, сестрите,  всички бяха много мили с мен. Стаята беше уютна, не е някакъв лукс, но са много прилични (аз бях на 5 етаж във ВИП-а). Храната не е задоволителна, но пък винаги могат да ти донесат храна или да си поръчаш. На мен ми носеха. Една "съседка" си вземаше от кафето долу. В понеделник ме приеха директно за операцията и в петък ни изписаха. Много съм признателна на Др. Ковачева, Др. Недялков и целия екип. БЛАГОДАРЯ ВИ! Ами това е ако има нещо да питате, стига да мога да отговоря съм на среща. Малко дълго и объркано стана за което се извинявам, но като сменям гърдата и си губя мисълта  Blush Хубав ден!

# 3 399
  • Bulgaria
Здравейте, момичета,

Гледам аз едни снимки от родилните зали, които преди 8 години бяха доста по-различни... newsm78
Добре, че има някакво подобрение, разбира се, но индивидуалните вип зали за раждане тези от прикачената от мен снимка ли са? То ест гледам аз колежката на другото магаренце как снася?

Нещо завески, перденца, вестници няма ли?  Rolling Eyes

# 3 400
Тази не е вип, това са нормалните родилни зали. Във Вип си сама. Макар че аз лично като бях достигнала момента да се кача на стола дори не ми хрумна да заглеждам "колежката", твърде ангажирана бях с моето "снасяне" Grinning

# 3 401
  • София
Аз раждах заедно с друго момиче и както са писали....ама хич не ми беше зор да я гледам. Дори не ми и мина през ума.....а и като си на магарето май нямаш видимост. Покрай раждането толкова неща ти минават ей така....не го мислете толкова....

# 3 402
  • Bulgaria
Аз раждах заедно с друго момиче и както са писали....ама хич не ми беше зор да я гледам. Дори не ми и мина през ума.....а и като си на магарето май нямаш видимост. Покрай раждането толкова неща ти минават ей така....не го мислете толкова....

Раждала съм и ми е ясно на какво не искам да ставам свидетел. Мерси за разясненията. Simple Smile

# 3 403
Здравейте  Simple Smile Някой раждал ли е в залата за водно раждане там? От хигиенична гледна точка добре поддържана ли е?

# 3 404
  • София
Хора , ако няма да сте във ВИП стая, не си  го причинявайте да раждате в тази болница... Отношението към 'простосмъртните' е пивече от лошо... Иначе условията са поносими.

Общи условия

Активация на акаунт