След като извадиха дъщеря ми ми показаха дупето й - че е момиченце и я отнесоха да я претеглят, повият и т.н. После ми я дадоха да я нацелувам и я отнесоха на таткото, който чакаше от вън да я види. След като ме зашиха към 12.00ч. ме заведоха и мен при роднините да се видим за 10мин. След това ме оставиха в реанимация където акушерките бяха супер печени и с тях много си говорихме. Раздвижиха ме след обяд към 18.00ч. На сутринта на 05.07.16 към 10.00ч. ме настаниха във стаята. Бебето го донесоха след 11.00ч. А аз през това време се измих, смених нощницата, хапнах и хоп я донесоха. Носят задължително АМ, ако нямаш кърма да дадеш нещо на малкия човек.Като преди да дадеш АМ слагаш на двете гърди и така съветват и там. На всеки 3ч. идват и вземат бебето за тоалет (ако се наакахме по рано аз си сменях пампито)- който не включва само смяна на памперс ( в количката на бебето винаги стои по 1 памперс и шишето от АМ),а и за обработка на пъпа, очите, при деца със много суха кожа да се нанесе олио и т.н. Аз съветвам да носите освен памперси около 35бр. и два пакета мокри кърпи. Сутрин вземат бебето за визитация. След това ги връщат. И там насърчават майките, бебетата да стоят при тях. Лекарите, акушерките, сестрите, всички бяха много мили с мен. Стаята беше уютна, не е някакъв лукс, но са много прилични (аз бях на 5 етаж във ВИП-а). Храната не е задоволителна, но пък винаги могат да ти донесат храна или да си поръчаш. На мен ми носеха. Една "съседка" си вземаше от кафето долу. В понеделник ме приеха директно за операцията и в петък ни изписаха. Много съм признателна на Др. Ковачева, Др. Недялков и целия екип. БЛАГОДАРЯ ВИ! Ами това е ако има нещо да питате, стига да мога да отговоря съм на среща. Малко дълго и объркано стана за което се извинявам, но като сменям гърдата и си губя мисълта
Хубав ден! 
Препоръчани теми