Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 699
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 750
Днес гледах в магазин тези Хъш Пъпис,които масовото поръчвахте
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005BPAA18/ref=ox_sc_sfl_titl … E&tag=bgma-20
Добре изглеждат,без да си падам по такъв тип. Дълги са до към коляното и са доста широки горе. Не ги пробвах,но дори за моя широк 41см.прасец ,ще са широки. Струваха около 187лв.някъде.

# 751
  • Бургас
Имам нужда от помощ- къде мога да намеря цвички. Ще имаме тържество в детската градина. Със зелен чорапогащник ще бъде /теменужка/ и ако намеря зелени цвички ще е супер. Сег ботушките и са 25, но може и 27-28 номер да взема.

# 752
  • ...край Дунава

п.с. Ще накарам да я изтрият.....видях, че тази била до 7ми....не знаех Rolling Eyes

# 753
  • ...на безопасно
що нова тема, нали тази е до 7,02???

# 754
 Crazy Crazy Нели, ти пък сега не стига, че цвички, ами и зелени  Mr. Green
Цвички по принцип има по книжарниците, ако не ти е късно в понеделник мога да разуча къде при нас и колко пари, ако не можеш да откриеш при вас...а  от сайтовете съм гледала подобни на палци балетни обувки ли какво ще са и  как ще са не зная, в Амазон съм виждала, но все някакви нежни незелени цветове  Mr. Green Вземи едни прости цвички и с един маркер ги направи зелени Wink Вариант 2 - обуй чорапогащника в/у бели  Grinning

# 755
  • Варна
Намалили са едни Флайки UK6, от уишлиста ми, ако някой си ги хареса  Whistling

Тези ги получих лятото в синьо, умалени са с 1 номер, че ако не и повече. Peace

# 756
  • Варна
http://www.javari.de/Damenschuhe/b/344075031/ref=topnav_sd_wm_gw … 67%26pageCode%3Dd    Имам тези от миналата година, качество- супер, мека кожа, гъвкава подметка, височина не се усеща. Нося 6УК-39 и този номер взех, но съм с широк крак. Определено мисля, че ако е много тесен крак, 5,5 би бил по-добрия избор. Дано съм била полезна на някого и ако има въпроси, на които мога да отговоря, ще го направя с удоволствие.

# 757
Триумя се:

По принцип клоня към вторите показани, но няма да се разсърдя на мнения  Hug

# 758
Колко ме е яд, че няма от тези моя размер!

# 759
За Хьогълките
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0080E1C0A/ref=oh_details_o00 … 0_i00?tag=bgma-20
да кажа: Купих си от есенното намаление същите, но сиви 7,5 и са ми леко големи - вади ми се крака като ходя. Аз съм 41 н. и обикновено си вземам 8 за затворена обувка. Сега от тези си поръчах 7-ца и дано да ми е добре. Сякаш, че този модел подметка е леко уголемен.

# 760
  • Варна
Banshee, тези погледна ли ги? Само дето не пие, е имат sheepskin вътре  newsm78

# 761
Триумя се:

Имам първите, за широко стъпало са. И аз съм за вторите, ти си с фини крачета. Simple Smile

# 762
# 763
# 764
  • Варна
Триумя се:

На мен първите най-много ми харесват. Peace

Общи условия

Активация на акаунт