Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 629
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 050
Mjus
Mustang балетки
фродовки за малки краченца

п.с.  ок последно skechers уголемени ли са или точни .. още повече ме объркахте ... newsm78

# 1 051
Последно са уголемени, според масовото мнение. Имам едни зимни , с плетена част нагоре, 6-ца са, нося 39 и са ми чудесни. Но всички казват, че са уголемени.
За тези какво ще кажете?
http://www.javari.de/Mexx%20F7HWB025%20Damen%20Klassische%20Stie … RL=%2Fmythings%2F
Харесала съм и Марко Тоцеви ботички, но гледам, че основната цена на тези примерно е по- висока. Как ви се виждат, някакви отзиви за обувките на Мекс?

# 1 052
  • София
Гледам немците са пуснали новата колекция, май-май няма да има по-сериозно намаление.  Rolling Eyes

# 1 053
Единствено ще кажа, че това е бота за кола или за ранна есен, подметката е 3 мм!

От 4 чифта Скечърс, само тези, които купих с номер по-малки са ми добре, другите са гигантски! Купих и 3 чифта за приятелки, все с номер надолу по моя препоръка и са им идеални. Решавайте си! Peace

# 1 054
http://www.amazon.co.uk/Pepe-Jeans-Womens-Hackney-PFS10666/dp/B0 … 96666&sr=1-40

това Pepe Jeans дали са обувки или боти, че така са смесени двата вида, а в описанието пише боти... Иначе цената е бижу!
Мисля че са обувки! Когато ги сложиш в кошницата наименованието се променя на Pepe Jeans Women's Hackney Tan Women's shoes.
Едни изгодни детски Diesel http://www.amazon.co.uk/Diesel-Kids-Snowtime-Hiky-Snow/dp/B007PC … pd_ecc_rvi_cart_2

# 1 055
  • Варна
Момичета, купували ли сте мъжки Еcco, търся стелка 29см за не особено тесен крак. И се двуумя между 45 и 46?
Купувала съм само за себе си, два чифта затворени имам, 38 номер е точно 25см стелка за тесен крак. Та личното ми мнение е че са леко уголемени, и сложих 45 номер... но не смея да платя.

Ботушите ще ги връщам ако никой не ги иска няколко дена. Сложих стелка, по-добре е но като ходя ми се вади петата, слаб ми е крака и не става, едни обувки или ми стават или не ми стават. Нито допълнителни стелки слагам нито пък ранички някога съм имала от малки обувки.  Sunglasses Та няма да живеят у дома.

# 1 056
  • София
Имам едни сандали и два чифта обувки Скечърс - нося твърдо 37-ми номер. Единствено сандалите са ми 4-ка и са ми ОК, двата чифта обувки са 3-ка и са ми перфектни  Peace

# 1 057
охх вече нз .. като дойдат ще ги мисля .. че и 2  номера  от 1  модел поръчах ...  дано са дойдат тези точни че от тези 38 номер вече няма

# 1 058
  • София
Обувките Скечърс, които получих днес си отговарят до милиметър на номера и затова се зачидих ботичките дали и кой номер да поръчам. Сега ще хвърля ези тура и ще си пусна едните. А след някой и друг ден или ще се хваля, или ще пиша в темата с размените  Simple Smile

# 1 059
  • Варна

Фродовките са за големи крачета, сложих 4 УК в кошницата и накрая ми изписа 4 Youth,  т.е 37

# 1 060
Ми аз затова казвам, че според всички Скечърс са уголемени. Обаче ако аз трябва да си поръчам, ще поръчам своя номер. Обаче обувка или нещо по- отворено май не бих поръчала, защото може да е голямо. Ботушчето някак си обира, пък е и с памучен чорап, широко ми е на крака...
Бижу, мерси...аз за такова ги искам...не съм носила такива, защото все съм пеша с ГТ, но ми се иска да си взема някакви с ток, елегантни...
Днес ходих до аутлет центъра, имаше яна, тамарис, хилфигер, с.оливър...нищо не си харесах, чак до там, че дори не пробвах поне за номера да се ориентирам  Embarassed

# 1 061
  • София
Момичета, много искам тези обувки в черно, но в последния момент видях, че в описанието са кафяви, а на снимката черни. Да разбирам ли, че ще ми пуснат кафяви. Днес ги пробвах в Саламандър, ммммм- уникални са.
http://www.javari.fr/Salamander-Maja-Boots-femme-Marron/dp/B0082 … L=%2FshoppingCart
Та в тази връзка- търся си черни боти, с такъв ток, на долу- горе долу такава цена. Може да ми предложите нещо такова.
 Hug
Кой номер си и какво мери? За тесен крак стават ли? Аз от 2 седмици се каня да ида в магазин, даже тук ми казаха къде е, но 39 вече няма  Cry Дали 40 ще са много големи се чудя, аз обичам да имам място  newsm78

# 1 062
Момичета, много искам тези обувки в черно, но в последния момент видях, че в описанието са кафяви, а на снимката черни. Да разбирам ли, че ще ми пуснат кафяви. Днес ги пробвах в Саламандър, ммммм- уникални са.
http://www.javari.fr/Salamander-Maja-Boots-femme-Marron/dp/B0082 … L=%2FshoppingCart
Та в тази връзка- търся си черни боти, с такъв ток, на долу- горе долу такава цена. Може да ми предложите нещо такова.
 Hug
Кой номер си и какво мери? За тесен крак стават ли? Аз от 2 седмици се каня да ида в магазин, даже тук ми казаха къде е, но 39 вече няма  Cry Дали 40 ще са много големи се чудя, аз обичам да имам място  newsm78
Мерих 38 и 38,5. Според мен си отговарят (нося 38). И двата можех да си нося, просто 38 ми бяха леко тесни, а 38,5 ми бяха нормални и на ширина. Според мен са за нормален крак. За по- широк може би горен номер.
Иначе са мноооого пипнати- ципчета, подметка...

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 20:26 от vanirka

# 1 063
Някой да има този Скечърс:
http://www.javari.de/Skechers%20Bikers%20Flaunting%2099999782%20 … RL=%2Fmythings%2F
Умувам дали да си пусна точния номер. Хич не обичам да не са ми точно обувките и не ми се занимава с уплътняване със стелки, дебели чорапчета и т.н.

О, да да да, имам го, дойде ми Laughing, УГОЛЕМЕН с 1 номер, както си е по таблицата.
Много готини са на живо, хем са топли и удобни, хем са едни... визуално малки, много прибрани обущета, а и са адски удобни. Не мога да им се нарадвам вече няколко дни.

# 1 064
Преди два месеца взех на майка ми тези Скечърс, 39 номер, а тя носи 39,5 и няма да трае и ден стискащи обувки (слага ги, когато ходи да пазарува).
Е, обувките определено са по-големи от 39 и дори с агнешка стелка са свободнички.
Нося същия номер и на мен ми са така, че са и широки малко.
Отпуснаха се с времето, но тя е доволна най-вече заради подметката - дебела и пружинираща.
(тогава излязоха 20 Е с 20% намаление)

Общи условия

Активация на акаунт