Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 46 от 31.01 до 07.02.2013 г.

• 63 625
  • 1 482
  •   1
Отговори
# 1 320
  • Там, където ме обичат
Тези съм запаметила от Бижу предложени  и аз, но чакам да ги намалят- част от тях де http://www.javari.de/11284509%20Damen%20Klassische%20Pumps%20Sch … RL=%2Fmythings%2F   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не съм видяла,че само лак търсиш  Embarassed Ама съм заспа   ooooh!
Мерси, скъпа.
Наистина търся лак, но тези, горните, които си предложила са много хубави.
А моето сърце е широко и винаги има място за още един чифт обувки.
Banshee,   bouquet  
За първи път чувам за Paco Gil, мноого са красиви.
Цената на тозуи модел е супер - 37 л. (стара цена 182 л.(:
http://www.amazon.co.uk/Womens-P-2247-Cocolat-Forest-PAC20019006 … 03258&sr=1-22,
но пък има само 6-ца, а аз нося 38-ми номер, т.е. 5-ца. Има ли шанс да са умалени?

LilaC,   bouquet
Белмондо наистина имат много красиви модели, но как са като качество?
Носила ли си нещо тяхно?

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 10:09 от foxysilver

# 1 321
pepine86, благодаря  ти!   bouquet

# 1 322
Момичета, някой питаше за височината на тока на Хьогелките -измерен с шивашки метър е 8 см.

# 1 323
Привет! Искам да попитам връщалите обувки как ги опаковат. Може ли оригиналната кутия да опаковам с хартия и да залепя етикета, или трябва да са в друга кутия/ кашон? Ще връщам едни ботуши на Мис Сиксти, които са доста обемисти и тежки...

# 1 324
# 1 325
  • Пловдив
Моето кара зимата с втория модел, доволна съм,крачетата са му топли,изпробвани на сняг, 5-6 часа навън и крачетата бяха сухи. За киша не стават, имам малка забележка единствено към лепките, мога да премеря 32.

hris80, благодаря ти за мнението! Точно стелката на номер 32 ме интересува колко е дълга.

20.3 см.

# 1 326
Привет! Искам да попитам връщалите обувки как ги опаковат. Може ли оригиналната кутия да опаковам с хартия и да залепя етикета, или трябва да са в друга кутия/ кашон? Ще връщам едни ботуши на Мис Сиксти, които са доста обемисти и тежки...
тяхната кутия я опаковаш с чисто бял лист хартия (от книжарницата)  това е достатъчно  други кашони не ти трябват . Опаковането става в пощата защото искат да видят какво има вътре

# 1 327
Тези съм запаметила от Бижу предложени  и аз, но чакам да ги намалят- част от тях де http://www.javari.de/11284509%20Damen%20Klassische%20Pumps%20Sch … RL=%2Fmythings%2F   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не съм видяла,че само лак търсиш  Embarassed Ама съм заспа   ooooh!
Мерси, скъпа.
Наистина търся лак, но тези, горните, които си предложила са много хубави.
А моето сърце е широко и винаги има място за още един чифт обувки.
Banshee,   bouquet 
За първи път чувам за Paco Gil, мноого са красиви.
Цената на тозуи модел е супер - 37 л. (стара цена 182 л.(:
http://www.amazon.co.uk/Womens-P-2247-Cocolat-Forest-PAC20019006 … 03258&sr=1-22,
но пък има само 6-ца, а аз нося 38-ми номер, т.е. 5-ца. Има ли шанс да са умалени?

Много ги харесвам и аз, макар че (засега) нямам лични впечатления - по време на августовкото намаление в Амазон бях само на един "клик"  от поръчване на едни сандали -  дори да не ги обуя въобще, само ей така да си ги имам    ... луда работа

На предната страница виж- има мнение за друг модел, че били малко умалени ... на мен ми се струва, че по-скоро са за тесен крак Thinking

# 1 328
  • Варна

Само кутията с обувките, отгоре хартия ...

п.п. моите обувки нямат поражения от шофирането.
Кича възраст няма.

# 1 329
  • Там, където ме обичат
Момичета, някой питаше за височината на тока на Хьогелките -измерен с шивашки метър е 8 см.
Кои точно?

# 1 330

А тази марка как са като размери?Някой има ли ги?Отговарят ли си?

# 1 331
снегоринки на страхотна цена

# 1 332
Вие сте изписали света  Hug
запис!

# 1 333
темата малко е изместила фокуса, извинявам се, че заради мен!

мисля се свободно изрязаване на мнение е хубаво нещо, стига да не се стига до крайности. все пак тези обувки съм решила да ги купя за себе си, а не за някой от вас, нали? така съм решила - така съм направила. като дойдат, ако на някой му е интересно все още ще споделя впечатления. носила съм супер-скъпи-и-качествени обувки и такива, които са били синтетика, нямала съм проблеми с краката. затова има тооолкова голямо разнобразие по пазара, за да задоволи всеки вкус и желание. на мен лично темата ми е била полезна много пъти, получавала съм адекватни коментари /тези, които не са ми били полезни съм подминавала/ и се надявам да си остане такава. все пак важното е да сме доволни, а разногласия винаги ще има, нали сме жени все пак, при това, толкова много на едно място Wink
фен съм на Paco Gil, дано се появят на 'прилични цени' Wink
хубав ден и нека всеки намери мечтаните от него обувки!

п.с. а ако са ви попадали пантофи за 3 годишно мимиче скоро, може да споделите Wink

# 1 334
Flash* , надявам се този ти коментар за кича не е насочен към мен, защото би било безумно  Crazy
По въпроса за синтетиката, защо не помислите че има хора които просто не искат да нося естествена кожа поради някакви принципи.Какво остава за тях?Мислите ли че носят второ качество обувки?Сещам се сега за Памела Андерсън.Дали когато се събуе и миришат краката защото  ботушите и струват 15 долара?
И да не е чист спам, Banshee ти като считан  Bearpaw експерт (разбрах че доста си проучвала ботушите) мислиш ли, че ще успея да нося моя си номер от това моделче?Повечето мнения са за +1, но имаше и такива които са поръчвали точен номер и след ден носене обувката застава по крака.

Общи условия

Активация на акаунт