"Готова на всичко" по Diema Family

• 98 049
  • 586
  •   1
Отговори
# 390
  • Мюнхен
Ох бесна съм. Сега гледах серията, в която Синан говори с адвоката. И той не разбира простотиите му. Искал само децата да и липсват.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Този Синан е като кон с капаци. Как за миг не видя грешките си? Държи се с Алийе все едно тя му е изневерявала и го е изнасилила.  Sick
Жена като Лейла не може да бъде добра майка. Ако беше жена на място с майчински инстинкти и вижда как децата и Алийе страдат, щеше да и помогне. На нея не и пука. Не вярвам съчувствието и да е истинско. А да искаш да бъдеш с такъв мъж, въпреки че виждаш на какво е способен си е мазохизъм. Не и ли е ясно, че той и на нея ще изневерява, че и с нея ще се държи така и с нейните деца ако имат такива? Сама си е виновна за всичко, което ще получи. Ако получи. Но не знам дали ще е достатъчно.
Надявам се и Мерич да си върне всичко, да направи проблеми на брат си.
А пък Синан как не се усети от къде Лейля има толкова пари? Преди няколко месеца и трябваха пари, а сега акции на такава голяма фирма купува. Тук за мен сценарият куца или Синан е наистина много глупав.

# 391
bggirl22  Hug
Лейля е безмозъчна кукла Барби - и аз си имам чуденка   33uu - тази жена не си ли прави сметка ,че един ден има вероятност да я сполети същото като Алие ooooh! #Crazy
А Синан още не се е развел - бърза брак да предлага  bash
обаче - с важно  условие - МАМА  Outta Joint Twisted Evil не се жени за да има жена/ Лейля той спокойно може да си я има и само като любовница Mr. Green / ; не - той се жени  за да има майка му снаха,която да командва, да мачка ... ooooh! #2gunfire Mr. Green направо - но комент Joy

# 392
Ехо , здравейте ! Някой може ли да ми каже какво се случи в началото на епизода , че точно тогава не гледах , а явно е било нещо интересно ? Благодаря предварително !

# 393
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ехо , здравейте ! Някой може ли да ми каже какво се случи в началото на епизода , че точно тогава не гледах , а явно е било нещо интересно ? Благодаря предварително !
Не си спомням да е имало нещо интересно в началото.
Бяха в къщата на Алие с Гюлсун и направиха баница. После Алие занесе баница на Дениз в болницата и се запозна с новата докторка (която явно се влюбва в Дениз).
На Алие и предложиха да стане рекламно лице на някаква фирма, не се разбра за какъв продукт, но тя отказа. Май това беше в началото.

Като цяло беше тъжна серията тази вечер. Дожаля ми за Дениз и за Алие - че не се получават нещата между тях. Но така си е - като мисълта за децата я тормози, няма как да мисли за любов сега.

# 394
  • Мюнхен
Аз съм назад със сериите. Имам един въпрос. Адвоката на Синан каза, че ако не иска да изгуби децата, той трябва да злепостави Алийе. Да кажат, че имала любовник. Добре де, ама Синан винаги е имал и пак има любовница. Не е и никакъв проблем това да се докаже. Това пък не може ли да се използва срещу него? Или на мъжете е разрешено? Още преди първата раздяла той и изневери и това стана обществено достояние. Имаше и снимки още тогава.

# 395
# 396
# 397
# 398
  • София

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 21:53 от krasminikif

# 399
Краси  Hug  bouquet

# 400
Краси, силно те прегръщам! smile3525  love001

# 401
http://www.dailymotion.com/video/xyz6h9_yyyyy#.UWljaco803g[/video]
Резнах този клип от последната серия,защото много ми хареса.Миг ,в който
проговаря доброто в Синан.Той все още обича Алие,осъзнава
грешките си /но само пред себе си/,но факта,че я  е загубил безвъзвратно
заличава изплувалото на повърхността малко добро и се превръща в безмилостен
 и жесток човек."Аз не искам да унищожа Алие,искам само да страда!" Това казва
пред другите,но вероятно на себе си добавя"Както аз страдам"
Толкова много го боли,че е загубил Алие,че за да и отмъсти няма жал дори към
децата си.Оставам с впечатление,че не държи толкова много децата да останат
 при него от бащина любов,а защото само чрез тях може да отмъсти на Алие.
Децата страдат,не приемат Лейля, той вижда,но какво от това?
Важното е Алие да страда.

Последна редакция: сб, 13 апр 2013, 17:48 от nadejda2639

# 402
# 403
Наде Hugмного хубав колаж  Peace клипчето  не съм го гледала ,защото още не е публикуван Praynig

# 404
Кое клипче не си гледала ,Лили?Кое не е публикувано?
Ако става въпрос за моето,то е само линк в пост 401,момент
от вчерашния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт