"Готова на всичко" по Diema Family

• 98 023
  • 586
  •   1
Отговори
# 465
пенда Hug той е- благодаря Peace

jujja69  Hug в този сериал Халит го облякоха във всички възможни цветове- включително и розови боксери Joy  след костюмирания Онур направо си е атрактивен  и много колоритен- и аз много му се радвам Heart Eyes Embarassed

# 466

Настъпва най-тъжният период на филма... Cry Cry
Чудя се как е възможно от един изцяло негативен образ (прекалено очернен, според мен  Thinking) актьорът да го изиграе така, че да започнеш да го съжаляваш (като един болен човек, какъвто е всъщност.)  newsm78 newsm78
Изумителна игра на ХалитPeace
Май за тази роля беше получил награда??? newsm78

# 467
Синан има някакви проблясъци ,да видим ще стане ли човек Mr. Green
Свикнах с две серии и сега ми е тъпо... Whistling Praynig

# 468
Синан има някакви проблясъци ,да видим ще стане ли човек Mr. Green
Свикнах с две серии и сега ми е тъпо... Whistling Praynig

Синан за пръв път от началото на филма " прогледна" и видя колко е грозна заобикалящата го среда.Сякаш за пръв път видя истинското лице на майка си , а може и да го е знаел но кой би искал да си признае че майка му е чудовище
Постъпи правилно ,но за съжаление твърде късно,твърде късно порасна и реши да пререже пъпната връв,твърде късно стана мъж,твърде късно осъзна че е баща

# 469
# 470
Синан,започна да сърба попарата която сам надроби,но трябваше
да срине психиката на детето за да прогледни и се осъзнае.Както  в
живота често се случва оцени Алие след като я загуби.
Виждаме вече един различен Синан,болен от мъка ,осъзнал огромната
 грешка която допусна ,загуби майката на децата си , единствената жена
която обича,раздели децата си,поболя дъщеря си като я лиши от рождената
и майка и сега иска да се види с Алие и да заведе Айше,но го е срам да я
 погледне в очите.Да не повярваш!
Предстоят тежки епизади.
Любопитно е каква причина ще изтъкне Алие за да се раздели с Денис.
Вероятно пак децата.Не искам подсказки,просто споделям любопитството си.
В крайна сметка   и тримата ще са нещастни.
Лили,аз също много харесвам тоалетите на Синан в този сериял,отиват му и
се питам,защо не се носи Халит така и в живота?

# 471
Прави ми впечатление държанието на децата с Денис и Лейля.И двамата се
 държат много добре с тях.Лейля се старае всячески да им угоди,проявява
невероятно търпение към явната неприязън към нея от тяхна страна,но те не
я приемат.Дениз го приемат.Когато Арда влезе в спалнята на Синан и Лейля
и ги видя в леглото,   много се натъжи, отиде и скъса снимките над
леглото си повтаряйки ,че майка му няма да си дойде.А по-късно видя,че Алие
се целува с Дениз и се усмихна доволно.Значи мама може,тате не. newsm78

# 472
Прави ми впечатление държанието на децата с Денис и Лейля.И двамата се
 държат много добре с тях.Лейля се старае всячески да им угоди,проявява
невероятно търпение към явната неприязън към нея от тяхна страна,но те не
я приемат.Дениз го приемат.Когато Арда влезе в спалнята на Синан и Лейля
и ги видя в леглото,   много се натъжи, отиде и скъса снимките над
леглото си повтаряйки ,че майка му няма да си дойде.А по-късно видя,че Алие
се целува с Дениз и се усмихна доволно.Значи мама може,тате не. newsm78

Не мисля ,че децата го възприемат по начина- мама може, тате не.Макар и малко децата осъзнават че вината за станалото е на баща им.За тях той е човекът отделил ги от мама
Но въпреки това им е баща и за тях някак си е по лесно да си изкарват негативизма върху Лейля,защото си мислят ,че баща им държи на нея и че по този начин и него ще го заболи така както боли  и тях
Това което не могат да направят на баща си/ защото въпреки всичко го обичат/ те го правят на Лейля. Наранявайки , обиждайки Лейля те  се бунтуват срещу баща сиНо виждаме вече ,че Айше започна да  игнорира и баща си.

# 473
HugСветли и весели великденски празници!Бъдете щастливи  и благословени  със здраве ,радост и благоденствие! Hug

# 474
Време му беше на Синан да прогледне каква каша забърка. До някъде сам си е виновен, но и майка му свърши добра работа. Разби му семейството (не че и той не го беше направил много преди това), раздели децата от майка им и оставете това - тя женицата си приема нещата все едно са на война. "И ще оставиш Алие да спечели?". Ето тук вече ме закопа. Нима и Синан, и свекървата не виждаха колко страдат децата, не виждаха как поведението на Айше се влошава с всеки изминал ден? Трябваше ли да се стигне до самонараняване, за да "прогледне" Синан и да види какво причини на най-близките хора около себе си? Добре направи Мерич като се махна навреме. Само ми е много жал за Алие - колко се измъчи горката. И сега пак бяха на косъм да се съберат с Айше - то пък какво стана..  Cry Cry

# 475
  • София
Моля ви някой ако знае нека напише какво става с Айше в скрит текст.МНого ми е интересно какво ще стане и с вуйчото.Все си мисля ,че нещо  ще се случи с тях

# 476
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Моля ви някой ако знае нека напише какво става с Айше в скрит текст.МНого ми е интересно какво ще стане и с вуйчото.Все си мисля ,че нещо  ще се случи с тях

Ето, пиша ти:
Скрит текст:
Айше се оправя след катастрофата, макар и много трудно. За вуйчото не знам нищо. Аз не съм го гледала филма, но веднъж ми попадна последната серия,  май, и там видах,  че Айше се оправя, та снощи ми беше по -спокойно, иначе щях да откача от напрежение.

# 477
адравейте, знае ли някой дали умира айше в сериала алийе

# 478
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
адравейте, знае ли някой дали умира айше в сериала алийе
споко, не умира.

# 479
  • Географският център на България-Габрово
Момичета извинявайте ,че нахлувам така.Но моля Ви кажете ми къде мога да гледам серията от четвъртък 02.05.2013 вечерта.Защото не можах да я гледам нито пък на повторението в петък в 16.00 часът.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт