Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 24 ~

• 52 416
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Марги, Hug здравей  аз не виждам нищо повече при Корай с Гюндже  спят и на сутринта той ...няа ли си хоиш обличай са да ти викам ли такси  Mr. Green и малко Емир   Heart Eyes

Милена, тук Гюндже няма нищо общо, става дума само за Корай. той е мъж с нужди-да, напълно приемам и това, че е избрал такъв вариант-разбира се, личен избор негов.
Корай е повече от само един мъж...Корай  е влюбен мъж, е, тук е различното и според мен следваше да е друго поведението му.

# 301
Марги, Hug здравей  аз не виждам нищо повече при Корай с Гюндже  спят и на сутринта той ...няа ли си хоиш обличай са да ти викам ли такси  Mr. Green и малко Емир   Heart Eyes

Милена, тук Гюндже няма нищо общо, става дума само за Корай. той е мъж с нужди-да, напълно приемам и това, че е избрал такъв вариант-разбира се, личен избор негов.
Корай е повече от само един мъж...Корай  е влюбен мъж, е, тук е различното и според мен следваше да е друго поведението му.

влюбен е от малък в Ханде,ама като вижда,че тя не го иска на този етап,а иска приятеля му Емир няма да стой цял живот на сухо

# 302
Добро утро  Hug
Благодаря за кафетата,закуските,въобще всичко  Hug

Ей, все повече фенове има този Чаги,успокойте се,че до края на сериала не знам какво ще правите  Mr. Green

# 303
Добро утро  Hug

Ей, все повече фенове има този Чаги,успокойте се,че до края на сериала не знам какво ще правите  Mr. Green

Вани, Hug както в втори сезон става по пухкав по секси незнам направо  Mr. Green

# 304
Днес отново има празник...Честито на всички празнуващи и тяхните близки!  newsm51

Марги,висока ми е летвата на изразяване,поставена от теб и за това обикновенно те чета,пък и съм съгласна почти винаги с мненията ти,та за това ровя за новини и красоти...Благодаря ти!

# 305
Миленче  Hug Че и както чувам момичетата го харесват повече като лошо момче,а във втори сезон и като такъв се проявява и незнам направо как ще го пазим от всички.

Май Зори трябва да се заеме с опазването му  Mr. Green

# 306
Добро утро  Hug

Вани, Hug както в втори сезон става по пухкав по секси незнам направо  Mr. Green
Малиииии, Миленкеее, тъкмо щях и аз да го напиша това, но ти ми взе буквите от клавиатурата. Joy
И аз като Марги, луднала съм по ФЕмир, но не и по Чаги.
Добро утро Ванина. Hug

# 307
# 308
Миленче  Hug Че и както чувам момичетата го харесват повече като лошо момче,а във втори сезон и като такъв се проявява и незнам направо как ще го пазим от всички.

Май Зори трябва да се заеме с опазването му Mr. Green
Трудно, ще и е, Joyосвен да го подкарат по ред на номерата, първа е Зори, като най-старша.

# 309
Наде,  Hug то и аз съм като вас.

Тя Зори хване ли го,вече няма пускане. Ще им каже тя като се появи как ще й пипат ЧагиЗо-то  Mr. Green

# 310
Оказа се,че днес ФЕМИР имат годишнина от сватбата си/първата/...  txtloves

Цитат
Днес ние празнуваме брак на Feriha & EMIR ♥ ♥ Когато те бягат заедно в епизод 46/47 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ .... Специален ден за ALLL FEMIR FEMIRCILER Lovers ♥ ♥ .... Февруари, 3-ти .... ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ..... IM викаше: "" ") ♥ .... ги липсваш толкова много ...

чувствайте се свободни да участват в тази hashtag за този много специален повод ♥ ..

От фейса...

# 311
е значи довечера в Хилса ще празнуваме годишнина  Mr. Green

# 312
Там, ще сме Миленче.

#Crazy ooooh!

# 313
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 314
аз за да съм по ефектна ще си направя боксерки с него  Mr. Green Лудостче,  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт