Нашето ДЕКЕМВРИЙЧЕ вече пакости прави,а мама се чуди как да оправи!

• 31 367
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Зелено човече, не знаех, че сте в София и вие. Добре дошли!

Буквално до дни ни предстои местенето... Направо вече съм  Shocked... А яслено-градинският въпрос е просто  Whistling Tired ooooh!

Аз сега съм в дилема - приспивам малкия след малко и се чудя дали това да не ни е последното кърмене. Вече понякога изобщо не слиза мляко като го кърмя и мисля да използвам почивните дни ако трябва да цедя поне да е на спокойствие. И да си призная ми е малко криво, хем не вярвах да е така... А и като чета на колко от вас са болни малчовците... Бързо оздравяване на всички!

Ако правилно си спомням, ти тръгна сравнително скоро на работа. Както вече си открила, кърменето и работата са съвместими. Често обаче отнема известно време организмът да се нагоди на новия режим. Някои майки изцеждат кърма докато са на работа. Има майки, на които водят детето за кърмене през деня. Някои дечица се хранят с твърда храна, докато мама я няма, а когато се появи, наваксват с кърменето от гърдата. Всеки избира кой вариант или комбинация от варианти е най-удобен и приложим за неговата лична ситуация. Виждам, че се притесняваш за евентуално боледуване. В този смисъл и малко кърма е по-добре от никаква. Ако искаш, опитай се да напишеш малко повече за причините, които те подтикват да мислиш за отбиване - бихме могли да ги обсъдим тук или на ЛС.

# 91
Да се похваля и аз най-после.След записването на часа за невролог младежа най-после благоволи да седне саМ Mr. Green Обаче ще отида за мое успокоение.
Още един повод за хвалба.Преди около седмица му пробиха 3-те предкътника наведнъж и аз на това отдавах нежеланието му да се кърмим.През няколко дена си искаше през деня за успокоение.Обаче вече 4 дена не ме търси нито денем нито нощем .Урааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!Лесно и безболезнено.Сега обаче ми бойкотира млечните храни и най-вече млеката- АМ(аптамил,нан и още един чешит),кисело(с бисквита,с плодове със захар),прясно чак соево му купих (щото Лекси го харесвал )ама не ще и не ще човека.Яде единствено мляко с ориз и с грис и само така давам засега
Айде ,че досадих вече

# 92
Ватци, браво за успешното отбиване!  Simple Smile
Зелено човече, добре дошла! Hug

# 93
Люби кво си пазари?Я се поизфукай

# 94
Ами практичната част беше една пижама, много сладурска. Вече трета зима се каня. А хубавата част беше 5 чифта секси бикини  Flutter Мъжът ми остана мнооого доволен. Имаше късмет, че беше затворен магазина с бельо на Триумф , че щях и два сутиена да си взема! Аз имам операция на едната гърда, махнаха ми доброкочаствен тумор преди 5 години и са ми противопоказни сутиените с банели. Бюстиетата страшно ми смачкват и без това унищожения след двете кърмения бюст, затова единствената ми опция са въпросните сутиени . Дано не прозвучи каро реклама, просто те имат 2-3 модела, които ме устройват и като цена...

# 95
Иха!! Завид!На триумф грешка нямат сутиените и всичко де!Не са ми по джоба ама здраве да е.

# 96
Ами аз им купувам сутиените по 30-35лв и бая време изкарват. Иначе преди с подплънките определено ефекта беше далеч по-добър...

# 97
Момичета, днес избирахме лятна количка за бъдещия батко. Спряхме се на следните модели: Chippolino Rio, Chippolino Miami и Hauck /модела не разбрах кой е, но има напълно легнало положение. Тези на ЧИполина имат полулегнало и с щракащ механизъм се регулира позицията на облегалката, а тази Hauck с помощта на каишка. Колебая се кой от тези три модела да купя??? Някакви мнения и препоръки?? Цените са съответно 155 лв., 119 лв. и 179 лв.

# 98
Люби, честити придобивки!
Момичета, вашите дребосъци какво вечерят, аз вече незнам какво да го правя моя юнак, яде само каша (при заспиване пие АМ)

# 99
  • София
зелено човече, реших да отбивам, понеже кърмата ми почти спря сама вече и някой път изобщо не слиза кърма (не само като усещане - малкия не преглъща). Вече кърменето ми е по-скоро неприятно и болезнено и ми се струва че това е за нас естествения ход на нещата. Освен това се боря с един тиреоидит, който се надявам да е следродилен и да премине и искам да видя какво ще стане и с антителата като се нормализират хормоните. Тази вечер ще ми е втора без да кърмя, малкия не търси изобщо. Мен ме понаболяват каналите, но гърдите така и не ми се напълниха. Надявам се утре да съм по-добре. А за детските градини - като не ни приемат децата ще си спретнем един апокрифен родителски кооператив  Mr. Green
ваци, ние с вас така заедно тръгнахме с раждането, сега и с отбиването. Радвам се, че е минало гладко. Не го мисли малкия, ще прояде пак.
Люби, честити придобивки. И аз имах наскоро придобивки подобни на твоите за първи път след раждането и хубаво им се зарадвах. Щях да се зарадвам още повече ако моя мъж ги беше отразил, ама...  Rolling Eyes
Фифи, моето момче е като прахосмукачка - всичко яде. Понякога ако няма манджа му давам каша, иначе зеленчукова мачканица вечеря - около час преди лягане. После при лягане вече се кърмехме и дохранвах с 180 мл. АМ, сега мисля да увелича АМ-то.

# 100
MuJIuHka  аз ходих да раждам в Сливен и бях много доволна, моята приятелка също. Не знам в тази клиника няма ли доктор който да може да ти следи бременността и да ти направят всички тези изследвания. Не че те съветвам да го направиш, но ми стана любопитно, защото изглеждаше много на ниво като бях там. Иначе ти си знаеш кое ще е най-добре за теб и за бебчето.
За коя болница става дума? Аз имам лекар, който да следи бременността ми. Тук в Сливен няма лаборатория, която да прави БХС и никой не може да ми каже пак коя лаборатория може да ми изпрати кръвна проба до София. Има ли особено значение в коя лаборатория ще направят БХС?

В Ева бях аз. Доктора който те следи не може ли да направи изследването и той да прати тези проби. Ако искаш не ми отговаряй, питам от чисто любопитство, защото ми изглежда много сложно, а си мисля, че трябва да те улеснят максимално и ти само да се радваш на бременността си.

# 101
И аз в Евата родих първото дете и сега същия доктор следи тази бременност. Той ми каза, че от тяхната лаборатория могат да пратят кръвна проба за БХС, но до тяхна лаборатория в София, не до Нац. Ген. Лаб. ФМ не прави.

# 102
Аха ясно, разбрахте.

# 103
Добро утро, мацки!  Hug
Фифи и нашето кюфте яде всичко наред. Но тя от доста време си е на нашия хранителен режим и млякото и основно е кисело със закуската или следобед с някоя филийка....
Днес таткото ми върна жеста от вчера и ме остави да спя до 9.30, тъй като поне 6 пъти ставах през нощта. Докато не пробият всички зъби, ще е зор.

# 104
Привет от мен в новата тема, макар, че и предната все още си е нова за мен!  Whistling
Как намирате време да четете и пишете, просто не знам!!!
Не ходя на работа, а все не ми стига времето...... Май трябва да се стегна!

Бързо оздравяване на всички болни и леко зъбоникнене при киселчовците!

Общи условия

Активация на акаунт