Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 25 ~

• 46 572
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Звезде   bouquet
Ми тя е велика актриса Хатиджето, в интерес на истината, не мога да си я представя в друга роля по никакъв начин, както Хандето - огива й само да е "лошо" момиче.
Peace

# 287
# 288
Едноокия Джо, всички бяха с маски, а той с едно оче. ooooh!

# 289
# 290
  • в подножието на планината
Едноокия Джо, всички бяха с маски, а той с едно оче. ooooh!
Скрит текст:

Наде, Hug тази вечер ще ме умориш от смях... Joy  Joy Joy

# 291
Киара, тая клюкина още тогава излезе, а сега я повтаря в туитър един дето често казва и истината. Освен това се казва, че една от причините да не се излъчи секса е, да не се отблъснат по-консервативните зрители, явно нещо ги е притеснило екипа, но било по-така от 52...ама клюки

# 292
Нашата Феритка в действие. Joy
Като знам какъв беше спокоен Емир в началото, но нашата мома в последствие го подлуди и той стана нервак като нея, семейство Нервакови. ooooh!

# 293
# 294
Снежи и аз така - приятно е да четеш мнението на тези, дето гледат за сефте Peace

# 295
Киара, тая клюкина още тогава излезе, а сега я повтаря в туитър един дето често казва и истината. Освен това се казва, че една от причините да не се излъчи секса е, да не се отблъснат по-консервативните зрители, явно нещо ги е притеснило екипа, но било по-така от 52...ама клюки
Ехеееее, че накъде повече от 52 епизод, ooooh! ааааа, сигурно между тях е било планирано да няма жълтеНИКАКВАТА възглавница, която я имаше в 52.

# 296
Корай е фен на Карибски пирати  Mr. Green
Скрит текст:
хо хо хо и бутилка ром

# 297
  • в подножието на планината
Ехеееее, че накъде повече от 52 епизод, ooooh! ааааа, сигурно между тях е било планирано да няма жълтеНИКАКВАТА възглавница, която я имаше в 52.

Ох, аз докато загрея за какво е тази възглавница... Mr. Green

# 298
Е Наде, спокоен, спокоен, ама колко да е спокоен бил Емко. Тя Фери му кипна кръвта от самото начало.Само да я погледнеше някой и Емко ходеше да му търси сметка или да го бие /горкият Илкер/ Joy

# 299
нямало го е дебелото лилаво перде  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт