Нужен ми е поглед отстрани ...

• 18 914
  • 341
  •   1
Отговори
# 270
Джиз - не само не ти се сърдя , ами ти благодаря . Помагаш ми все пак да погледна през неговите очи .
Но хора , за Бога ... колкото и да гледам в себе си не мога да се видя толкова черна ... честно ви казвам .
Трещи не го третирам като дете , напротив . Винаги аз съм била човека , който му е казвал , че е силен , че може да се справи , винаги съм го окуражавала и подкрепяла за всичко . Ами ... не мога да се гръмна за това , че има комплекси от мен . Да , изкарвам повече пари , но винаги тихомълком ги оставям в една кутия в къщи . Винаги съм се опитвала да му покажа , че в едно семейство всичко е общо . А и аз не изисквам кой знае колко и по принцип съм спокоен човек - не мърморя , не повишавам тон даже ...
Но искам да е чисто и спретнато в къщи и да се съобразява с това , а не да ми прави демонстрации . И вместо да ме уведомява - дойде сметката за тока !!! Трябват пари за покрива на къщата !!! Трябват пари за колата / неговата , забележете / може да помисли как и той да направи нещо . Изморих се от това непрекъснато докладване какво трябва . Ами ако не изкарвах пари . Ако работех за 380 лв. някъде ????Грижата за един дом и едно семейство е и на двамата , но явно той не го разбира . Трябва да има споделени отговорности . Тежеше му , че не изкарва колкото мен - ето сега има възможност да покаже какво може , но той изпуши тотално ... Вместо да запретне ръкави и започне да се грижи за семейството си , той се държи като 4 годишен в бебешки пубертет ...
Но като имам предвид малоумното му семейство вече започвам да си мисля , че този човек не е добре с главата нещо ...
Явно е голям тормоз съжителството с мен . Ами ОК ! никой не държа на сила ! Свободен е да отиде където иска . След като явно в неговите очи съм един недоволен изрод - добре . Всекиму според заслуженото . Явно това съм заслужила  Confused

# 271
  • София
Докато светлият образ на неконсумираната любовна история с другия мъж от миналото и настоящето  продължава да е в акъла и под акъла й, няма да има мир в семейството! Помнете ми думата! ако толкоа я сърби - да се начеше и да миряса! Ще се окаже, че на чуждата кокошка патката не е толкова сладка, колкото изглежда отстрани! Какво го въртите и го сучете - дали ще е куче, внуче, лампа или Световна криза, все тая! Само я забатачвате още повече! работата е от ясна по-ясна - има друг мъж, и точно защото е неконсумиран, е идеализиран и желан. Хайде, време е авторката са влезе в ролята на Мадам Бовари и да видим края на романа!

# 272
Елия, ама ти НЕ си черна! Защо така го приемаш?
Ох, дежа вююююю....
И мъжа ми така....реагира.
И ти имаш комплекси и той не е виновен.
Отърсете се от тази Вина-кой е по-по-най виновен не ви е нужно.

# 273
Докато светлият образ на неконсумираната любовна история с другия мъж от миналото и настоящето  продължава да е в акъла и под акъла й, няма да има мир в семейството! Помнете ми думата! ако толкоа я сърби - да се начеше и да миряса! Ще се окаже, че на чуждата кокошка патката не е толкова сладка, колкото изглежда отстрани! Какво го въртите и го сучете - дали ще е куче, внуче, лампа или Световна криза, все тая! Само я забатачвате още повече! работата е от ясна по-ясна - има друг мъж, и точно защото е неконсумиран, е идеализиран и желан. Хайде, време е авторката са влезе в ролята на Мадам Бовари и да видим края на романа!
Извинявай , че ще ти го кажа , но освен че си проста , явно не можеш и да четеш . Ако тебе те сърби и си нещо недоволна от живота - изливай си злобата на друго място . Какъв дебил трябва да си , сто пъти да те помолят да не вземаш отношение по дадена тема и ти пак да ковеш на едно място .
Първо любовта с другия мъж е консумирана много дълго и много отдавна . Наситила съм му се достатъчно . Това не пречи той да остане за мен един човек , който много обичам . Не го съм го виждала от три - четири години и не искам да го виждам  . Не е идеализиран никак даже . Той е много сложен като характер и аз си го знам . Или една история трябва винаги да приключи с омраза . Е , нашата с този мъж , приключи с любов ... колкото и да ти трудно да го схванеш . И когато се проявяваш като форумска клюкарка , преди да изплъоскаш нещо и да правиш свободни интерпретации , се опитай да разбереш какво са искали да кажат хората ...

# 274
  • София
Както щеш ме наричай, това е твой проблем! Нека съм проста, нека съм не знам каква, но много добре зная какво пиша! Точно така, ти обичаш другия мъж! Права ли съм? Обичаш ли съпруга си със сексуалната любов, с която се обичат влюбените и така, както обичаш все още другия мъж? Отговори ми, пък ако щеш още сто пъти напиши колко съм проста!

# 275
Eлия ,  Hug, точно и за семейството се сетих - как пишеше в свекървинската , че са такъв тип хора, а вие сте се откъснали. Ми май той не е. Правил се е на различен, но не издържа вече.

Ти искаш ли да запазиш семейството?

Помисли, не казвай Да, защото това означава много. Ще го приемеш ли такъв , какъвто е ?
Или мечтаеш за силен мъж? Има такива.

# 276
Трещи - удар в десетката просто  Peace Явно човекът не може да се откъсне от манталитета на семейството ... Те много му "помагат" за да е такава ситуацията , спор няма ... Confused
На въпроса -  до снощи бях убедена , че искам да си запазя семейството . 100% бях сигурна , че искам . Днес вече не мисля така   Confused

Андариел - изобщо няма да ти отговарям . Просто пак ще те помоля да се оттеглиш от темата . Не разбираш въобще проблема и си фантазираш някакви неща , които са само в твоята глава . Аз съм достатъчно голяма , за да не позволя призраци от миналото да ми съсипят живота .
Ако не обичах съпруга си нямаше да инвестирам толкова в семейството ни - и в прекия и в преносния смисъл ! Искрено се надявам повече да не пишеш , макар че наблюдавам страшен интерес от теб към темата .

# 277
  • София
Да,бе, да нищо не разбирам! разбира се, че не искаш да отговориш! Аз лесно ще се оттегля от темата, но какво от това! Самият факт, че толкова остро реагираш на смисъла на написаното от мен вече говори достатъчно ясно, че съм много близо до истината. Ако толкова искаш, ще има кой да ти казва това, което искаш да чуеш!
Какви са тези обяснителни "ако не обичах съпруга си..." такива ги знам, човек ги приказва, когато не може да каже чистосърдечно "Да, обичам съпруга си", а започва някакви аргументи да превежда защо това, защо онова. Самият начин на изразяване говори много. Навремето и аз имах едно гадже, за което се изразявах по същия начин "аз, ако не го обичах, щях ли да му ходя на свиждане в казармата", обаче така и не ми се пречупи езика да каже "обичам го". Казах го на друг, тогава нямаше нужда да правя сметки какво съм направила и какво не във връзката, а просто го обичах. Та, не ми разправяй,че нищо не ми е ясно!

# 278
Да,бе, да нищо не разбирам! разбира се, че не искаш да отговориш! Аз лесно ще се оттегля от темата, но какво от това!
Щом е лесно , много моля да го направиш  Simple Smile Ще ти бъда много благодарна , ако не повтаряш едно и също като латерна . Разбрах ти мнението по въпроса . Не го приемам ! И да повтаряш до откат - все тая . Разчитам , че ти е останало поне възпитание и повече няма да те четем тук !

# 279
Последните случки променят мнението ми за ситуацията. Още в началото и аз ти писах да погледнеш семейството му, защото всички съзнателно или не имаме заложен модел, който следваме. Ясно е, че се опитва да те манипулира с поведението си от снощи, както и че не иска да поеме отговорност, оставяйки на теб да решиш дали да го изгониш или не.

# 280
  • София
ооо, без такива, ако обичаш! Не ти ли омръзна да носиш от девет кладенеца вода как мъжът ти не струва? Един път бил неинициативен, втори път не те слушал, трети път не оценил как ти си постигнала неговата мечта, сега пък кучето на баща му... Докога така? Ти вече го мразиш този човек, не можеш да го понасяш, дори се хващам на бас, че и сексът с него (ако изобщо го има) ти е неприятен и го отбягваш! Нито си първата, нито си последната в такава ситтуация, та няма нужда да се ежиш толкова. Колко още ще изкараш така? Месец, година, второ дете ли ще родиш? На теб ти е жал за мъжа ти, жал ти е за детето, жал ти е за всички общи неща в семейството и живота, жал ти е за усилията, но си ггневна, а когато си гневен на някого, то е защото вече не го обичаш, ако изобщо някога си го обичал.
Айде, повече няма да пиша тук, но и повече няма да си трия постовете, щом ми се ежиш толкова! Опитах се да ти намекна, да бъда дискретна, обаче ти направо се опитваш да ме обиждаш и гониш!

# 281
Andariel , ти си зависима. Елия не е, напротив. Не казвам кое е по-добре, просто е различно. 

# 282
Слушай какво ще ти кажа Андариел - ти просто премина всякакви граници . Сърбяло ме било , секса ми бил еди какъв си , второ дете съм щяла да раждам  ooooh! За каква се вземаш ? Аз съм пуснала темата точно в този подфорум , именно за да не слушам тъпотиите  на форумските дървени философи . Не можеш ли да възприемеш темата като моя дом примерно , в който не си желана ? Знам , че живееш във форума и смисъла на живота ти е да ръсиш "мозък" тук , но след като толкова ти е ясно всичко , какво търсиш в подфорум за родители отглеждащи сами децата си ? нали си супер и всичко ти е наред ?
И в заключение искам да кажа , че ми писна тотално и понеже по твой си обичай о..а и тази тема , както и всяка в която се появиш , аз повече няма да пиша докато не се разкараш и ще те оставя да "блестиш" тук с "мъдростите си " ooooh!

# 283
като не ти аресва мъжкото минавай на другия бряг. ако с жена ще ти е по-добре ела и ме заплюй  hahaha

# 284
Само ти липсваш тука , да ръсиш глупости ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Анди , защо принизяваш човешките отношения само до секса ?! Confused Confused Confused
Много се излагаш с тези коментари на махленско ниво ...

Общи условия

Активация на акаунт