"Каним ви на гости, но не у дома!"

• 48 634
  • 1 095
  •   1
Отговори
# 885
Всички семейства  имат свои традиции. Моите идват от моите баба и дядо, и родителите. Така е прието в НАШЕТО семейство. На гости - с покана или предварителна уговорка. Това не означава че не сме много близки - напротив.

# 886
Темата се измести и от "каним ви на гости ...." стана -
за гости ,които идват без предварителна уговорка.
От мненията до тук правя извод,че никой не желае такива.

# 887
Всички семейства  имат свои традиции. Моите идват от моите баба и дядо, и родителите. Така е прието в НАШЕТО семейство. На гости - с покана или предварителна уговорка. Това не означава че не сме много близки - напротив.

Е, обаче набързо нарече прости моите приятели, дето дошли без покана, а  Laughing
Някак тъпо ти се получава.

# 888
Всеки има право на мнение. За един - неканените гости е върховно преживяване, за друг - проява на лошо възпитание.

# 889
Всеки има право на мнение. За един - неканените гости е върховно преживяване, за друг - проява на лошо възпитание.

В тоя ред на мисли - за мен вашия начин е проява на изключителна отчужденост и затвореност. Но понеже назад ме обвиниха как така - ето - така - в следствие на твоя пост.
 Peace
И все пак, когато очакваш всеки да уважава теб - уважавай и ти неговия начин/избор.  Wink

# 890
Добре- имам РД, звънят ми разни люде с предложение довечера да ми дойдат на гости.  Mr. Green

# 891
Добре- имам РД, звънят ми разни люде с предложение довечера да ми дойдат на гости.  Mr. Green

Joy
Всъщност обикновено при обаждането да се честити - се пита - къде ще празнуваш - което от своя страна си е направо - абе няма ли да ме поканиш  Joy

# 892
Ама аз съм ги поканила в събота! Ще събирам половин сватба, годежът днес ми се вижда излишен.

# 893
Отговорът е - "Благодаря, имам други планове,допълнително ще се чуем!"

# 894
ЧРД ,Касита /ако правилно съм разбрала/   bouquet
Явно си ме разкара от фейса ,че нищо не излиза.

# 895
ЧРД ,Касита /ако правилно съм разбрала/   bouquet
Явно си ме разкара от фейса ,че нищо не излиза.

Shocked Благодаря! веднага ми прати, моля, името си на лични, защото имах проблем съ фейса, някой /зная го кой е!/ ми го хакна, три и писа много глупости от мое име.

# 896
  • Варна
ЧРД, Каси!   bouquet

Какви са тия навлеци!? Ужас!

# 897
ЧРД, Каси!   bouquet

Какви са тия навлеци!? Ужас!

Благодаря!
Ми, пишат ми се близки приятели, но явно аз съм със сбъркана предствава за другаруването.

# 898
Ей, Честит Рожден ден!    bouquet

Иначе я го приеми положително – значи хората така ти се радват, че не могат да допуснат, че на този ден, достатъчно значим за теб – няма да те уважат. Искат да ти изкажат пожеланията на живо, да ти поднесат китка. Да те зарадват, да те накарат да се усмихнеш, да разбереш – че не си сама, а имаш куп приятели. Добри хора са това, не се вкарвай в черни мисли... Sunglasses

# 899
  • София
Касита, честит рожден ден и от мен!   bouquet
И ти какво им отговори?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт