Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 47/ от 07.02 до 14.02.2013

• 56 479
  • 1 154
  •   1
Отговори
# 420
dalil 24 см. ми е стъпалото и обикновено купувам 37 номер,напоследък обаче все ми идват малки и почнах да се чудя дали не съм за 38ми, макар че когато реша да поръчам 38 са ми големи  ooooh! (Пепе джинс, Дизел и Флай Лондон съм 37ми, хъш пъпис и леджеро също 37). Тимбърленда кой номер е със стелка 24.5?
Странно всичките ми обувки са 38..ти според мен си за 38 отвсякъде, просто явно си улучвала модели, който по принцип не си отговарят.
Тимбърленда ми е 38 номер, стелката се вади и е 24,5см.
на кутията пише: eu 38 jp 24 uk 5
Има марки, който все едно  са създадени за хора, които са между два номера и аз съм пробвала на някоя марка 37 и ми стяга а 38 ми хлопа. На моя крак camper не мога да купя по тази причина. А на мъжа ми му заспиват 44 номер, 28 стъпало, 29см стелка.
Аз затова и бавно и мудно избирам и чета  докато се убедя...
Като пишат размер в см в таблиците по сайтовете, поне да казват туй крак ли е стелка ли е? Аз предпочитам на стелката размера да виждам.А то е невероятна каша.

# 421
Иде ми да се гръмна .....амазон са ми пратили 48- ми номер от мъжкият Камел !!!! Трябваше ми 46 ! Чакам собственика да си ги измери на живо и да видим какво, ще ги дъвча - направо нямам думи  Close Twisted Evil

# 422
Хора, на тази марка моят номер е намален от 230 на 94 евро.  newsm78
Мисля, че няма да се чувствам никак зле в скъпички ботушки на много добра цена. Laughing
Бързо казвайте отзиви, ако някой е вземал.  bouquet   bouquet

# 423
Ще споделя как аз меря стелките,когато няма такава. Вадя някоя от друга обувка и я пъхам в друагата да видя колко си пасва. така на детето меря.
А иначе измислих и друг вариант. Взема се картон и се прави тясна ивица (примерно 1,5см) И в единия край ъглите се позаоблят(този към пръстите). Правим я дълга колкото е дълго стъпалото.Може и да си разграфим см.като на линийка. И така пъхаме тази линийка и гледаме при петата колко см показва.
По твър картон че да не се гъне и категорично да усетиш че е допряно отпред.
Незнам дали много разбрано го обясних.

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 17:42 от dalil

# 424
Здравейте , моля ако някой има наблюдения на тази марка Макарена http://www.javari.de/Macarena-SERRAJE-ARENA-SAFARI2AM-Marron/dp/ … L=%2FshoppingCart , да ми каже как са номерата и стават ли за широк крак.  Praynig

# 425
Аз меря стелките с рулетка.
Не мисля, че съм твърдо 38, но е възможно да съм 37.5. Примерно Берпоу 37 са ми малки, а 38 са ми леко големи.
Пепе джинс съм мерила много модели - твърдо 37. Томи Хилфингър и Враглер - твърдо 37. Ему ботушите - 37ми номер. Два модела на Хъш пъпис - 37ми, Рабър дък - 37ми. Затова и повече налитам на 37ми, особено като прочета много коментари, че си отговарят. Говоря за коментарите в Амазон. За ботушите масово пишеше, че отговарят, затова се засилих смело с 37ми номер, обаче за Мерел, масово прочетох, че трябва номер отгоре и пак си поръчах моя номер  Mr. Green Ама то тогава от този модел имаше само 4ки.
Всъщност единствените ми обувки и ботуши 38ми номер са Берпоу, туристическите Каримор, кецове Ле кок и гуменките на Бъфало, които взех миналата седмица и четирите чифта са ми леко свободни и имам доста място на пръстите и за тях важи същата работа - 37ми номер ми опират пръстите, а 38 ми е леко голям. А да, и Ипанема нося 38, само че на тях стелката им е точно 24 см  Grinning

# 426
  • Бургас
Здравейте!
Моля да споделите мнение за марката, отговарят ли си на номера, какво качество са?
Благодаря Ви!
http://www.javari.de/254-184-Klassische-Stiefel-Schwarz/dp/B007Y … L=%2FshoppingCart

# 427
anbibian a за какъв 30 дневен период говориш в amazon. Аз не съм много наясно там със условията.Ако не уцеля номера до какъв срок мога да върна обувките? Взех на  детето един ботуши доста изгодно, още не са пристигнали. Но имам предчувствието,  че ще му трябват по големи догодина.
Той сега е 24 номер 15см краче. А аз взех 27. уж е 3 номера нагоре ,а в таблицата на марката това  е 16,5см...и да са най-много 17 стелка, но пак  мисля че ще е малко. Ще ме е много яд:(

п.с. хъшпъпес имам само едни сандали.Те са ми 37 номер, измерено стелката е 24 см.
На Ле кок съм мерила 38 и ми стягат на дължина. Хресала съм едни гуменки и съм сложила 39 в кошницата, но не смея да ги купя засега....не намирам коментари касаещи номерацията...

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 19:05 от dalil

# 428
  • София
Получих така желаните Panama Jack http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002LE7F1U/ref=oh_details_o00_s00_i00  УК4,5 и според кутията са 36ти размер   Cry  ,малки са ми,толкова съм нещастна,очаквах да са най-малко 37н.

Аз имам същите, само че друг цвят, на моята кутия пише UK6 38 номер, по принцип на Panama Jack  малко им е сбъркана номерацията  Confused

# 429
anbibian a за какъв 30 дневен период говориш в amazon. Аз не съм много наясно там със условията.Ако не уцеля номера до какъв срок мога да върна обувките? Взех на  детето един ботуши доста изгодно, още не са пристигнали. Но имам предчувствието,  че ще му трябват по големи догодина.
Той сега е 24 номер 15см краче. А аз взех 27. уж е 3 номера нагоре ,а в таблицата на марката това  е 16,5см...и да са най-много 17 стелка, но пак  мисля че ще е малко. Ще ме е много яд:(
30 дни имаш да заявиш, че искаш да върнеш обувките, но не знам от коя дата почва да тече срокът
възстановяват сумата на обувките и пощенските, ако си платила такива, но пощенските наобратно са за твоя сметка, освен ако няма дефект
като заявиш, че ще връщаш и ти генерират баркод и те уведомяват до коя дата пратката трябва да пристигне в Англия, за да ти върнат парите
общо взето принципа е като при Джавари, но срокът не е 365 дни, а само 30 дни Peace
На Хъш пъпис различните модели са им с различна дължина  ooooh! Аз имам 37ми номер равни обувки и стелката им е 24 см. Мерила съм ботуши на приятелка също 24 стелка и са ми ок.
Не знам от кой град си, но Ле кок ги има в Хуманик, моите ги купих от там, имах възможност да меря и 37 и 38, затова купих 38.
Ето тези са моите https://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__gw/277-2601286-2814946/27 … 67%26pageCode%3Dd
След малко ще пробвам да измеря стелката.

# 430
аха мерси. Ето защо javarie е за предпочитане

# 431
  • По широкия бял свят
Хора, на тази марка моят номер е намален от 230 на 94 евро.  newsm78
Мисля, че няма да се чувствам никак зле в скъпички ботушки на много добра цена. Laughing
Бързо казвайте отзиви, ако някой е вземал.  bouquet   bouquet

Имам летни на марката, нося 38, толкова и си поръчах.

# 432
аха мерси. Ето защо javarie е за предпочитане
да, но на последните две намаления цените в Амазон бяха 80% надолу, а в джаварито не мръднаха  Sad

# 433
п.с. хъшпъпес имам само едни сандали.Те са ми 37 номер, измерено стелката е 25 см.....сбъркала съм 24см е стелката.

# 434
  • София
Здравейте,
Някой да има впечатления от SELECTED?
В Амазон доколкото си преведох, пише, че отговарят newsm78
http://www.javari.de/brand/Selected/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsi … _5%26pageCode%3Dd

Общи условия

Активация на акаунт