днес ще пробвам картофено пюре с АМ....
дано се хареса
дано се хареса 
Но и цялото ти захранване ми се вижда не нормално
Аз започвам тотално да ти пропускам постовете за захранването 
, понякога съм импулсивна и бързам да напиша без да се замисля 

Май избързах с хвалбите. Отваря чат-пат уста, но избутва с език моментално. Бръкна си в устата, извади пюрето, омаза се, омаза мен, омаза количката, аз се ядосах, той ревна...
За днес няма да пробвам пак, даже се чудя дали и следващшите ден-два да не пропусна.
Ясно е, че никой не избира родителите си, както нито ние, нито мъжете ни примират от любов по родителите на другия, често има дрязги, неразбирателство или обидени от нещо, не е лесно. Важното е да се запазва добрия тон, уважението и към двете страни и да, по възможност - семействата отделно. Иначе...
Хубаво е, че не си конфликтна личност. Аз също си премълчавам, ако има нещо, но или си го трупам в мен, или избива към мъжа ми, което също не е добре 

.
.
Имаш ли предположения на какво може да се дължи всичко това? В какво се състои прегледа при гастрото? С вътрешен преглед, предполагам, или не?
, ама няма талонче за блузка
.Довечера чак сме при педиатърката,ще искам направление за специалист задължително,надявам се да я видят и на ехограф,но нямам представа как протича преглед при гастро
.В Пловдив няма такъв избор на специалисти като в София,но всички хвалят Николай Цонев,работи в Пълмед в Пловдив и има и частен кабинет,та дали с направление или не,мисля при него да я водим.

Най-лесното е към безглутенова каша да въведеш малко глутенова, така правих с Криско, сега пак така ще е. 

Тази новина определно ме успокои и сигурно сега ще сменяме млякото, но ще видим какво ще каже педито.