За празника на любовта у нас, ще гука СЕПТЕМВРИйче мъничко със нежен глас!

• 20 794
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Стаси Честит рожде ден и тук  Heart Eyes   bigdance2
Скрит текст:
След емотиконите на Ариел моя няма да го забележиш  Joy  Шегувка  Hug
Хайде сладки сънища  newsm46

# 256
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Добро утро и Честит празник на всички, които празнуват днес- с повод и без повод  Grinning Grinning Grinning
Обичайте се, пийте, веселете се, плачете, но само от радост, още повече се усмихвайте, и не забравяйте, че ЛЮБОВТА е най- великата сила на Земята и човек, когато обича от цялото си сърце, е всемогъщ!!!  Весел празник мили дами!!!   bouquet   txtloves txtloves txtloves

# 257
Честит празник момичета!
Да обичате и да бъдете обичани!

Ч.Р.Д. Стаси! Дано успееш да  празнуваш.
...че моето бебе много не го интересуваше, че имам повод. Grinning

# 258
Стаси,ха честито!Много здраве и любов желая!  bouquet

# 259
ЧРД, Стаси! Бъди много щастлива и много обичана   bouquet
Честит празник и на всички влюбени  newsm76

# 260
 newsm59 Стаси! Да си здрава, щастлива и обичана! Приятно изкарване довечера и умната (да не се похвалиш след един месец Peace)

# 261
незнам как ще я приспивам Викито днес като сме си в къщи, ако случайно не спре да вали, че да излезем

# 262
  • Варна
Добро утро!
Стаси ЧРД!  bigdance2
Честит празник на всички празнуващи! txtloves luvbed EFP
Ние днес ставаме на 5 месеца и по този повод ще се захраним с картоф! Стискайте палци!

# 263
Добро утрооооо влюбени септемврийки и честит празник  Mr. Green Hug

Скрит текст:

Стаси ... ЧРД мила  Hug

Скрит текст:

И от твое име слагам почепката  Heart Eyes

Канекорсо ... браво за шоколада ... де да можех и аз така  Blush Mr. Green

За нашите манджи естествено, че венъж претоплени не ги връщам в нтенджара или тава /все пак са претопляни на котлон или МП/ но за пюрето не знаех, понеже е само на водна баня и има разлика определено - но пак го хвърлих  Mr. Green

# 264
Фейт , благодаря, че ме спаси  Mr. Green И аз да се почерпа тогава хахахах  Mr. Green
Благодаря ви момичета. На вас честит празник и много любов  Heart Eyes

# 265
Стаси честит рожден ден Hug Hug Да си здрава, права и корава

# 266
Хайде сега слагам кафенцето  Hug

Днес се очертава дълъг и дъждовен ден  Crossing Arms мрачно е, студено еее ... искам пролетта да идва вече  smile3516

Дребен вече четвърта нощ спи сато по часовник от към 22,00 до 06,00 хапва и после дремем до 08,00 Shocked ама как няма, като той вечерта си пие млякото все едно винце цокаааа  Joy

18,30 - 120 АМ
19,30 - 30 АМ
20,30 - 90 АМ ... и това е само водата, като сложа и лъжицитее  #Crazy което идва, че за два часа той изпива повече от 240 мл млякоаооо  Shocked Почти всяка вечер е така, но за сметка на това през деня често не изпива и 90 .... нормално ли е това нещо не знам вече  Crazy

# 267
Еми просто вечер си хапва повече момчето. Ти скоро трябва май да минаваш на Хип-2

# 268
Стаси_ Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и много усмихната!
Честит Свети Валентин! Обичайте и бъдете обичани!
Току що станах леля на момиченце с името Катрин! Да са живи и здрави всички бебоци! Много съм развълнувана!

# 269
Добро утроооооооооооооооо!!!  smile3507
Така ми се спииииииииии, легнах снощи в 1 часа, а малкия стана в 2.30 да яде  Whistling

Мерси за кафето, май две ще изпия  Mr. Green Страхотна почерпка, много богата, след нея май на диета ще минаваме  Heart Eyes

Фейт много спане бе  Rolling Eyes браво  Mr. Green Ама толкова много мляко, да взема и аз да го пробвам Тони, да изяде толкова мляко, та дано да му държи сито  Mr. Green това мойто дете само да яде си мисли  Grinning Пламен сигурно щото не яде хубаво през деня и затова може би си наваксва вечер, аз например така не ям по цял ден и вечер ям наведнъж  Grinning Heart Eyes

Алексисссс честито лельо, много здрава и щастлива да е малката, а ти много да и се радваш и угаждаш за всичко  Wink Heart Eyes

Ками2004 успешно захранване, хайде още малко и ние започваме  Heart Eyes

Честит празник момичета, бъдете живи и здрави, много обичани и успешни
!
 И сега моята почерпка  Heart Eyes

Много сладък и влюбен ден ви пожелавам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт