Така хубаво ми беше при мама- по цял ден мързелуване с беб- мам готви, ние хапваме и марш на разходка. Не съм мислила за домакинстване и манджи (не че принципно ми е тежко, но пък като съвсем не трябва да го правя е супер).
Пробвахме една вечер да излезнем с приятели, но дреби се съдрал от рев- имаше още поне час до хранене, но миличкия явно е усетил, че ме няма ... дали наистина е така?!
Честити зъбчета! Дано и другите поникнат бързо и безболезнено!
За памперсите- ползвам Памперс Пермиум, но порбвах и Лидълските и Либеро. Либерото са доста добри, дори сега са на промоция в Кауфланд- всички размери са на 20лв. Размер 3 са 68 броя - по 0.29лв/бр. Последните Памперс, които купих са турски и ми се струва, че са по-мънички от тези, които купувам тук.
Въпрос към ЛЛЛ : Самчи напоследък пак ми прави номерца при яденето. Суче активно 5-6 минути и след това рядко успявам да го словжа на гърдата повторно. Започва да мрънка и недоволства. Обикновено след усиленото начално сукане сам пуска гърдата, за да си почине и го вдигам, за да се оригне. След това, обаче, е почти невъзможно да го накарам да суче отново. Не знам дали да се мъча да го кърмя по-продължитлено. На последната консултация беше 5950гр. и се притеснявам дали не суче прекалено малко за теглото си.
Иначе се храни на 3 часа с пауза от 5-6 часа през нощта. Има поне по 2 наакани памперса дневно.
, и 4 см. та вече е 6020 гр и 61 см. Биха й ваксините, поплака малко и така.
При нас днес е едно дъждовно, гадно време, чак настроение нямам... Аз лятна количка имам, ама почвам да се зачудвам за един Макларън и аз, щом е толкоз лек и с една ръка се отваря и затваря. Ще видя да се поровя и аз 
. И аз имам усещането, че явно яде добре щом пълни памперсите, ама реших за всеки случай да питам
)))))) Аааааааааа аз понеже не се досетих за това си помислих, че детето играе върху табуретката
засмива се но много малко и много рядко,а така искам да се смее звънко,ама нишо де ше дойде и този момент.
Добре, че нашата е лекичка, маневрена и се сгъва лесно и компактно, че мъжо ще ме разстреля ако му кажа за още една количка