Размяна на парфюми - 45

• 75 177
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Там, където ме обичат
формулата е малко относителна обаче - със съфорумка разменяхме парфюм - според формулата моят беше например 30 мл., но видимо беше около 40 мл., снимах го, с просто око личеше разликата, момичето го получи и беше доволно от количеството, т. е. аз не се доверявам много на формулата  Wink

Преди 2-3 теми аз направих преизчисления на тема "обем-грамаж" и постнах формула с малко по-различни цифри, но моите изчисления така и не добиха популярност.  Не знам защо. Опитай да сметнеш по другата формула, ако можеш да изровиш поста ми.

# 331
Какво значение има дали в дадена обява някой ще напише 28 или 30 мл, ако отсрешната страна иска снимка може би ще я получи. И защо да не може във 30мл флакон да се прецени че има точно 28мл ? Повечето момичета не държат на равни количества поне аз не съм имала проблем с това.Ако шишето е непрозрачно тогава може да се тегли на везна и да се смята. Къде е проблема? Simple Smile

50/100 Rykiel Rose - за размяна, може пак за нещо розово в неголямо количество предпочитам

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 11:59 от raz_nejena

# 332
формулата е малко относителна обаче - със съфорумка разменяхме парфюм - според формулата моят беше например 30 мл., но видимо беше около 40 мл., снимах го, с просто око личеше разликата, момичето го получи и беше доволно от количеството, т. е. аз не се доверявам много на формулата  Wink

Преди 2-3 теми аз направих преизчисления на тема "обем-грамаж" и постнах формула с малко по-различни цифри, но моите изчисления така и не добиха популярност.  Не знам защо. Опитай да сметнеш по другата формула, ако можеш да изровиш поста ми.

не мисля, че има обща формула - парфюмите са с различна плътност, което се отразява на тежестта и от там на различното количество мл.
пп моят парфюм отдавна замина, беше някой от л'инстантите - количеството в техните бутилки се определя относително лесно на око, така че с момичето в крайна сметка пренебрегнахме формулата  Wink

# 333
не мисля, че има обща формула - парфюмите са с различна плътност, което се отразява на тежестта и от там на различното количество мл.

Да добавя малко спам и аз - дори и да е приблизително еднаква плътността, откъде знаете тежестта на бутилката? Спомням си една табличка постната, но тя далеч не съдържа всички възможни парфюми, разфасовки и грамажи..

Имам едно Lanvin Arpege в черна непрозрачна бутилка и се чудя как да го оразмеря newsm78

# 334
За да завърша спама - малко са хората, които държат до милимунда количеството течност, която им се предлага за размяна, да е абсолютно равна на тяхната, както и ценовия клас да е напълно 100% до стотинка идентичен. Техните парфюми се разменят от... години едни и същи. Пращайте си снимки, не сме в каменния век, всеки има фотоапарат, ако не за други видове снимки, поне за такива. Crazy От там нататък, всеки да си прецени искали или не иска да размени!  bouquet

# 335
  • София
Привет!   Wink
За размяна остана:

- Guerlain L'Instant Eau de Noel Iris Millesime. От 50 мл. са останали към 25. С кутия.
- Versace Bright Crystal Б.О с капачка. От 90 мл. са останали около 25-30 мл.
- Cartier Must de Cartier edt - Продукт. От 100 мл. са останали около 70-75 мл.
- Givenchy Amarige Mariage edp - Продукт. От 50 мл. са останали около 20 мл.
- Noa Perle edp- Продукт. От 30 мл. има около  10 мл.
- Gres  Cabochard edt. От 50 мл. са останали около 30 мл. може и повече.
- Trussardi Skin edp. от 75 има за няколко проби около 5-6 мл.
- Armani -  Lei edp. От 50 мл. не мога да кажа какво количество е останало но има поне 5-7 мл. за проба.
- Carolina Herrera - 212 Sexy edp. Без опаковка. От 50 мл. има около  10-15 мл.
- Max Mara- Max Mara edp. Без капачка. От 70 мл. е останало около 5 мл. достатъчно за проба.
- Nina Ricci - Love in Paris edp. Продукт с капачка. От 30 мл. има около 5-10 мл.

Давам и няколко за един, не държа на количества, нямам претенции по отношение на това дали ще са тестери.   Peace

Търся това:
Givenchy Ange ou Demon, Insolence edt/edp,  BVL Omnia Crystalline, Thierry Mugler Alien, Angel, Womanity,  Kenzo Jungle, Lancome Poeme и др.

# 336
За да завърша спама ...
От там нататък, всеки да си прецени искали или не иска да размени!  bouquet

абсолютно  Peace

Имам едно Lanvin Arpege в черна непрозрачна бутилка и се чудя как да го оразмеря newsm78

аз не смея да разменям /т. е. давам/ такива парфюми, макар да съм приемала размени /получавала/ на доверие флакони, в които не е ясно колко има  Wink
иначе предполагам по спомени 

# 337
Влизам да споделя, че получих поредната си размяна днес  с една много любезна и мила дама - flower_roze, от която имам безкрайно положителни впечатления и ми беше много приятно да си пишем  Hug

Във възторг съм от всички момичета, с които си писахме и осъществихме размени, сигурно ми личи колко съм ентусиазирана, но в последните дни сте ми създали толкова хубави емоции и настроение – огромно благодаря!  bouquet

# 338
Разменям:
21 CoSTUME NATIONAL 47-48/50 мл с кутия
Le Feu D'Issey Light Issey Miyake 50 мл само пробван с кутия - замина
Vanille Mokha Comptoir Sud Pacifique 100 мл, чисто нов, с целофан (имам два)
Chypre Rouge Serge Lutens  40/50 мл - замина
De Profundis Serge Lutens  10 мл отливка

# 339
  • Чукарландия
Разменям:

Iris Noir Yves Rocher - 25/50 мл, с капачка, без кутия.

Ще разгледам всяко предложение. Peace

# 340
  • София
Разменям:
Guess by Marciano - липсват около 2-3 мл. от 50 мл, с кутия http://www.fragrantica.com/perfume/Guess/Guess-By-Marciano-1944.html
Nina EDT, Nina Ricci - 45-48/80 мл. (не мога да преценя точно колко, но е повече от половината; беше част от сет с душ гел и лосион)
Fleur Defendue, Lolita Lempicka - отливки до 20 мл. - страхотен за пролет-лято, сочен парфюм с нотки на череша, виолетка, бадеми
http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Fleur-Defendue-3004.html
She Wood Crystal Creek, Dsquared² - около 4/30 мл. с кутия

Търся някакво количество в шише с капачка (може и тестер, без отливки) от:

Dsquared2, She Wood
Bvlgari, Eau Parfumee au The Blanc
Jil Sander, Style / Style Soft
Britney Spears, Hidden Fantasy

Nina Ricci, Premier Jour
Hugo Boss, Orange Sunset

Приемам и тестери (с капачка). Разглеждам всякакви предложения освен търсените, стига да не са много тежки и сладки. Мога да дам и всичките парфюми за един.
Търся и Nina Ricci, Mademoiselle Ricci

# 341
 Здравейте,
Разменям Guerlain AA- Flora Nympheya - 125ml, тестер, пръснат 2 пъти. Толкова го исках, но нещо хич не ми понася.
Предлагам и отливки от Montale - Black Aoud.

# 342
Здравейте всички:) Разменям D&G "The One" EDP 70/75ml. за Аlien

# 343
За размяна:

1. My Insolence / Guerlain - около 15 от 30ml, EDT, с капачка и кутия.

2. Liberte / Cacharel - 30ml, EDT, само пробван, с капачка и кутия.

3. Couture! / Moschino - 1/2 от 25ml, EDP, с капачка и кутия.

4. Alessandro Dell' Acqua for women - 48 от 50ml, EDT, с капачка и кутия. - Разменен Hug

5. Glamourous / Ralph Lauren - 45 от 50ml, EDP, продукт, без кутия.

Търся основно и са възможни всякакви комбинации за някакво количество Kelly Caleche, ЕДП, в оригинален флакон Peace
Моля за адекватни и коректни предложения. Без такива за отливки, тестери без капачки/кутии, Avon/Oriflame, благодаря.

# 344
Разменям:
http://www.fragrantica.com/perfume/Salvador-Dali/Salvador-Dali-765.html
около 40 мл. от 100.
-разменен-

Общи условия

Активация на акаунт