Последната третина предстои, дните до ЮНИ мама вече брои!

• 24 614
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Честита Баба Марта!

# 631
  • Bulgaria

Честита Баба Марта приятели!Бъдете живи и здрави,много усмихнати и скоро да гушкаме прекрасните си бебенца!
Днес ще ходя за болничния и по задачи,очаква се тук да е слънчево така че ще съм по улиците:)

# 632
Честита баба Марта и от мен! Simple Smile

neli_d, ivelin4ozz моята дъщеричка имаше увеличено легенче но като се роди нямаше никакви проблеми. Тъй като тя се роди със Синдром на Даун й направиха пълни изследвания на всички органи и за бъбреците казаха че всичко е наред. Така че не се притеснявайте явно понякога се получава докато са в коремите ни но после се оправя.

Mishata, аз не мога да спя от около месец вече. Страшно много ми тежи корема като спя по гръб. На лявата страна малката не спира да ме рита, а на дясно не ми е удобно.

# 633
# 634
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!!! Simple Smile

# 635
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!! Бъдете здрави, румени, засмени!!!

# 636
  • София
Честита Баба Марта на всички бъдещи мами  Hug Бъдете румени, засмени, бели и червени като мартенички Simple Smile
val86 и ние сме се спрели на Самуил за нашето бебче Simple Smile на мен ми харесва и значението на самото име(измолен от Бога-много желан) Hug

# 637
  • София
Аз отдавна не мога спя и свикнах вече-все пак и по-зле ще става...
Момичета,аз пък днес станах със страхотно разстройство,някой взимал ли е нещо за спиране или някакви чайове?хубавото е ,че корема въобще не ме боли,ама все пак-подозирам че е от магнезия

# 638
Оффф,това безсъние мен ме измъчва от доста време,събуждам се и като кукувица стоя,забелязах че се събуждам около 3ч сутринта и после около 6 ч и това всяка вечер,а в повечето случаи нашия малък акробат ме събужда,явно от сега ме подготвя Simple Smile

# 639
Честита баба Марта! Румени и засмени бебчовци на всички!

Мами,  някоя от вас мисли ли да съхранява стволови клетки? От 2 дни с мъжа се чудим да ли струва и дали след 20 години ще са още годни, т.к.различните специалисти са на различни мнения, явно са от различни лобита Wink

# 640
  • София
Канари яж нар, от всичко което съм изпробвала това помага най-много и най-бързо. Другото, което ще среже разтройството веднага е да ядеш лимон, нарежи си на филийки и го поръси със захар или мед да не ти е кисело. Другото ефикасно е една чаена лъжица лимонена киселина се изяжда без вода без нищо. Малко е гадно, но лимонтузуто веднага пресича разтройството.

Аз съм замразявала и отново ще го направя. Нашата банка е БулГен

# 641
  • София
Благодаря Ади,сега една приятелка ще ми донесе-нямам проблеми с киселото-ям си го и така:) но мен меда ме разхлабва и без друго.
Аз ще запазвам стволови и на двете деца

# 642
Честита Баба Марта мамиии! Аз да ви запитам,понеже си мисля,че в комплектите за изписване има доста излишни неща не мисля да купувам такъв,но в същото време си нямам на идея какво трябва да купя за изписването на бебка.Може ли някоя мама да сподели какво ще е нужно...  Hug Весел и усмихнат ден,днес гледам слънчице навън,та ще можем да се поразходим...  Hug

# 643
  • София
Здравейте и от мен момичета, ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен, бъдете живи, здрави, румени и засмени и нека всяка една от нас юни месец да гуши по едно румено и засмено бебче  Hug

Аз само да кажа за името Александра - тъй като аз вече гордо го нося цели 27 години искам да ви споделя как са ми казвали на галено. У дома до ден днешен майка, татко и сестрите ми казват Саше, в училище аз сама реших и измислих да ми казват Сандра /между другото до ден днешен бивши съученици ми казват така / и от университета насам реших, че по-благозвучно ми звучи Алекс и така се и предтсвям на всички, така ми и казват - идеята ми е, че никой не ми казва Сашка / освен у дома- пти това Саше, но няма как да пречупя това в нашите иначе бих го направила де  hahaha /

Да не звучи, че си "пробутвам името" просто споделям дългогодишния си опит  hahaha

Цунки и да си вържете по една мартеничка на ръчичката и от мен  Heart Eyes

# 644
За стволовите клетки не сме мислили,
за комплекта за изписване се чудя и аз дали да не взема едно боди,блузка и ританки,или гащеризонче,и едно одеалце,ръкавички и шапчица ще видим за нея,Като разглеждам комплектите за изписване,за мен сякаш е по добре да се направи "комплект"незнам всеки си преценява Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт