MAC & Sephora - 11 тема

• 47 345
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Аз днес гледах пудрата. И все пак си взех 20 от свободната, а не тази. Номер 10 е светъл и го има тук, но и той на мен за мен ми се стори неподходящ и оранжев - един оранжев матов воал, защото и самата пудра не е покривна. Най-добре да се тества на място. (Аз съм много светла със студен подтон и предполагам затова не ми пасна). Четката е в кутийката и не се опира в пудрата.

# 721
  • Vienna
Пробвах номер 10 на ръката, на лицето вероятно ще има разлика. Лека покривност, не ми се стори оранжева за моя тен. Утре ще пробвам на лицето и ще мога да кажа повече. Арабела я има, помолих я за мнение, предполагам ще сподели скоро.   bouquet

# 722
  • In The Middle Of Nowhere
Привет, искам да попитам скинфиниша Софт енд Джентъл подходящ ли е за комбинация с розов руж? Аз търся някакъв хайлайтър, който да е нещо като универсален( Rolling Eyes) ако мога така да се изразя и да ми отива на всякъв цвят руж и се чудя този конкретно дали е такъв. Не знам и аз как точно да обясня каквп търся.. нещо за хайлайтване на скулите, което да пасва с бронзираща пудра или пък с розово или прасковен руж? Дали ще намеря ..

# 723
Привет, искам да попитам скинфиниша Софт енд Джентъл подходящ ли е за комбинация с розов руж? Аз търся някакъв хайлайтър, който да е нещо като универсален( Rolling Eyes) ако мога така да се изразя и да ми отива на всякъв цвят руж и се чудя този конкретно дали е такъв. Не знам и аз как точно да обясня каквп търся.. нещо за хайлайтване на скулите, което да пасва с бронзираща пудра или пък с розово или прасковен руж? Дали ще намеря ..
Да, точно такъв е.  Peace Но според мен за да го ползваш като хайлайтър ти самата трябва да си тъмна. Това е скин финиш, не е светещо-блестящ, а дискретно озаряващ.

# 724
Hope, мерси за отзива Simple Smile Аз не съм тъмна, но гледам, че доста светли мацки се хайлайтват с него в нета, включително и съфорумки:). Няма да имам възможност скоро да го тествам лично обаче. Аз искам само за озаряване на скулите да го ползвам, не да мацам по много  Rolling Eyes

# 725
Тогава би трябвало да ти пасне!  Peace

# 726
И аз на това се надявам  Hug

# 727
Пудрата Chanel Les Beiges е бронзираща. Не е обикновена трансперантна, матираща пудра, а е за придаване на топлина на лицето, точно ефект "целуната от слънце". Затова се предлага в толкова тъмни нюанси. Много ситно смляна е и на пипане е като кадифе. Мирише силно и кутията и е много красива. Първите два цвята са хубави, другите са тъмни и оранжеви. Трябва задължително да се пробва и то на лице с пълен грим, защото на различен тен стои различно и понякога много смешно, защото наистина оранжеевее и прави лицето вместо затоплено, морковено. Четката и е хубава, мека, но за мен абосолютно неизползваема. Предпочитам кабукита или големи четки за такъв лек бронзиращ ефект.
Ето снимки и на сгъваемото кабуки продаващо се с пудрата за най-добър ефект, както твърди Peter Philips, който напуска поста си през есента, на креативен директор на козметичната линия на Шанел, но ще остане техен съветник.

http://mirifiquebeauty.wordpress.com/2013/03/27/chanel-les-beige … a-fluffy-feather/
http://mirifiquebeauty.wordpress.com/2013/03/14/chanel-les-beige … low-all-day-long/
http://indigo-kir-royale.blogspot.com/2013/03/introducing-chanel … iges-healthy.html

Аз все още се чудя дали да си я купя и не бих я нанасяла на цяло лице дори в най-светлия нюанс. Но на изпъкналите точки дава хубав ефект на моя тен.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 23:01 от densi

# 728
  • Пловдив
Аз мисля, че скинфиниш от Мак, който ще пасне на всичко е Lightscapade   Thinking

densi , както винаги даваш много полезна информация ! Ще видя кога ще отида само по крем за да я тествам тогава на цяло лице , аз бронзиращ продукт без тест на цяло лице никога не бих купила, много рисковано ми се струва. На вид от снимки честно казано бих предпочела бодишопското кабуки обаче  Simple Smile))

# 729
Аз мисля, че скинфиниш от Мак, който ще пасне на всичко е Lightscapade   Thinking
Подкрепям. Peace

# 730
  • София
И аз подкрепям за Лайтскапейд. Той е най-неутралнит скинфиниш на МАС, поне от редовните.

Денси, каква е цената на кабукито на Шанел? Безумно много ми харесва  Crazy

# 731
Не знам, аз не харесвам сгъваеми кабукита, и не съм се интересувала. Имам такива на Герлен и никаква работа не ми вършат. Ползвам класическо кабуки с къса дръжка.
Предполагам като гледам цената в паунди, че ще е около 70-80 лв.

http://www.youtube.com/watch?v=8ey8md9k5ks&feature=player_embedded

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 22:23 от densi

# 732
  • София
Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder привлече и моето внимание, особено след като гледах това ревю: http://www.beautezine.com/chanel-les-beiges-healthy-glow-sheer-p … -photos-swatches/
И нямам търпение да я тествам, за каква кожа е подходяща и т.н.

Прекрасна е пудрата! Използвам я от няколко дни (номер 20) върху ББ крема на Диор и много харесвам ефекта и.
Изключително финна пудра, не изсушава, не се нанася (и не става след време) на петна. Има по-скоро озаряващ ефект (блестящите частички са изключително финни) отколкото матиращ и много леко, прозрачно покритие. Напомня ми много на natural скинфинишите на МАС, но за мен е по-добра.
По тъмните цветове, от 30 нагоре, могат да бъдат използвани като бронзиращи, но двата по-светли цвята имат съвсем естествен, неоранжев Simple Smile цвят. Това е описано и на сайта на Шанел, нещо от рода на "може да изберете цвят със тона на кожата ви или по-тъмен за ефект целуната от слънцето"

# 733
  • Бургас
Пробвах я пудрата и аз на Шанел. Останах очарована та чак си я взех. Пробвах номер 20 и 30. Номер 20 ми беше идеална за в момента, но аз исках да е за тялото. Нанесох номер 30 на цялото лице с кабуки( най- удобно е, четката към пудрата не съм я пробвала), получи се страхотно без оранжев тон или петна. Много лесно се нанася , наистина е като кадифе на допир. Аз съм с топъл подтон на кожата и с тъмно кестенява коса до черна. Според мен е идеална за цялото лице така и като бронзър. Не матира.

# 734

Общи условия

Активация на акаунт