Юлско-пролетна 2007!!!

• 45 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Шуше,винаги не само днес #2gunfire
Веси от хомеопатичните на хил можеш да разтвориш в преварена изстинала вода и да даваш.Помпа за прахосмукачка и спираш да пръскаш стеримар защото караш да произвежда повече и повече секрет Peace

# 196
  • София,
Честит празник и от мен Мили ДАМИ и малки и големи!!! WinkВики ти си отговорила на Айка вече за другата тема Wink,  за децата с астма. Добре че етози форум та да обемняме опит и знания, мнения, съвети!
Хайде организирайте се тогава с тея стикери и да менкаме. Аз издирвам от старите един единствен за албума на Вероника №73, някой ако го има да ми пише! Иначе ние с Ками се организирахме и вече пообменихме опит, само да ни мине сега карантината та да можем да излизаме да разменяме, така сме се зарибили - повече от децата Mr. Green

Честит Рожден Ден на вече десетгодишната госпожица! nonsense как я чувстваш вече - десет годишна, пораснала ли е? Много Ви е готина тортата, разкажи и малко повече за пратито как так в музей? Интересно звучи?

Бързо да оздравяват болничките дечица, Айка и ти - вземай мерки на време, че вирусите, особено ако преминат в бактериална инфекция са опасни за бебето, ако трябва по добре е да пиеш АБ навреме, нечакай!
Слънчев и топъл ден и весело празнуваме от нас!   bouquet
Ние нямаме топла вода и парно от два дни, и си седим около масления радиатор и двете и така, дано оправят скоро тая авария, чеее  ми писна, много мразя да ми е студено!

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 12:41 от <eiffel tower>

# 197
  • Бургас
Честит рожден ден на Софи, да расте здрава и усмихната госпожица.   bouquet

Иве, що така извади пищовите? Бъди бяла и добра поне днес.  Hug

Айка от АБ също е възможно да се е подобрила.  Peace

ПП. абе тука едни станислави все ни шпионират  newsm78

# 198
  • София
и други  също...

# 199
  • Sofia
аз стоя скрита Simple Smile

# 200
Честит празник мили момичета  bouquet
Ако искате във Ф да си говорим за тези стикери Mr. GreenИ аз се запалих яко и искам да ги събера.Иначе ,Гери, имам нужда от много стикери за стария албум- повече от 70 ми липсват Mr. GreenНие започнахме много късно да ги събираме и затова сме до никъде.
От скоро давам на децата котешки нокът и съм доста доволна Peace
Браво на Дели, обожавам пианото и неговия звук GrinningУспех и дано му хареса и продължи в тази насока Hug
Иве, да това е часовника Grinning
Чакам мъжа ми да дойде и тръгваме за Банско, пак приготвих много багаж.................

П.П точно заради разни шпионажи ,мисля скоро да започна да пиша само във Ф

# 201
  • София
arksi, то има и много нескрити, аз за тях говоря. Иначе и аз често съм скрита, особено пък като чета през телефона.

# 202
Честит празник! Желая ви щастие!
 И ние събираме стикери. Може на някоя среща да разменяме.
Оставих си Дели у нас. От два дни се държи ужасно. Прави само напук. Вчера бяхме на гости вечерта на едни приятели. Е, разпори се от лиготия. Досрамя ме. Като го смъмрихме пък стана другата крайност- супер добър  TiredВечерта ги даваме, а ние ще ходим да хапнем някъде и на кино.
Айка, аз и двата дни пих допълнително желязо.
Дани, много се радвам за вас. Малката наистина е страхотна! Много смело дете!
Искре, Янче, вашите деца колко пъти в седмицата ходеха на пиано?

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 14:30 от **Betty**

# 203
  • Sofia
Бубе, 1 път седмично, но не е достатъчно. Пазарим се сега с учителката за 2 пъти.
Мислихме да купуваме пиано - но ще е сигурно другата учебна година.

Аз също предпочитам да пише във Ф по-личните неща.

# 204
  • София
Шуше с толкова мъже около мен....как да не вадиш пищови,добре че още чорапите не им миришат Joy Joyне си от моя отбор,куче и то мъжко нямаш Joy

# 205
Аркси, на мен учителката ми обясни, че по принцип оптималното е два пъти в седмицата, но за неговата възраст засега може и по веднъж. Ние сега сме само в събота, по- натам смятам да ги увелича. И аз искам пиано, но след време.

# 206
  • София
Аз се пообърквам нещо с какво да се лекувам - моята лична лекарка (тя е педиатър), каза, че можело да пия парацетамол, панадол, нурофен, "айде аналгин чак не", да свалям Т над 37.5. Аз още с К. като бях бременна съм запомнила, че само парацетамол може и че дори такива като фервекс не трябва да се пият, макар че са на основата на парацетамол. Сега пия парацетамол, хустагил за кашлицата, почнах и инфлуцид по препоръка на К. на педиатъра, сега отивам да чета из интернет.

# 207
  • sf
аз да ви кажа мойта бльоджа от мед, лимонов сок и джинджифил е чудесна, от обяд не ме боли гърло, ни глава, ни хрема имам , ама не знам дали е от нея или сладоледа  Joy

ох, с една приятелка се чух днес, бебето й на 6м направило гърч от Т оня ден, в чудо се видели, сега са в болница  ooooh! къв е тоя вирус тая година, много са се постарали  #Crazy

# 208
  • София
Вико то гърч и на 37,5 може,да не се случва на никой.
Като се замисля за мутиралите вируси и ме хваща страх,онзи ден гледха как американците създават през втората световна биооръжия,е издържах 15 мин. Embarassed

# 209
  • Sofia
Сестра ми и аз като малки (сестра ми е била на 5) ходехме по 2 пъти седмично. В момента по-скоро е за постановка на ръцете, учене на нотите и т.н. по-основни неща. Но е права вашата учителка, че оптималното е 2 пъти седмично, а е добре и да се упражнява вкъщи (мисля, че нашите са малки все още за толкова сериозни занимания - за това можем да минем без пиано).

И мен ме е страх от тези вируси. страх ме е да споделя - нас ни подминава много упорито.

Общи условия

Активация на акаунт