Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 10-та тема

• 58 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравейте, искам да купя телефон за мъжа ми с Андроид докъм 200 долара. Насочила съм се към tinydeal и dealextreme.Ще се върна да чета по-внимателно назад, но ако все пак някой може да ми помогне с някакво инфо, насоки или пък изпробван модел ще му бъда много благодарна.
Той се е спрял на тези двата 1 и 2

# 436
  • Русе
Здравейте, да си споделя опита от 3 пристигнали телефона от евтиничките без андройд и един таблет. Ето и първия телефон:
http://www.tinydeal.com/35-2-sim-wifi-bluetooth-fm-mobile-cell-phone-p-79368.html - това е пълен боклук и въпреки че пишеше че има WIFI се оказа че не работи. Като капак на всичко го изтървахме без да искаме и му се пукна веднага тъча и спря да работи и накрая изщрака и се разпадна.
http://www.tinydeal.com/35-2-sim-bluetooth-wifi-tv-fm-mobile-cel … hone-p-77525.html - този се оказа сполучлив въпреки че си приличат на външен вид и по характеристики. Бях поръчала 2 броя единия пристигна на 19 март и до момента работи без проблем с 2 карти и лови WIFI и дори като му се разпъне антената хваща почти всички ТВ канали от ефира. Втория го взех вчера от пощата и ми показа батерия 37% но след няколко минути стана на 9% и ми изписа слаба батерия. Сега е на зарядно да видим след като се зареди дали ще даде проблем. Като цяло съм доволна от телефончето защото ще си го ползвам само като телефон и тези характеристики са ми достатъчни а и паричките са малко Money
http://www.tinydeal.com/ippo-101-android-40-a10-24gb-tablet-pc-w … rj45-p-76473.html - това е таблета който мъжа ми си избра и него снощи го пуснахме като засега работи добре, хваща си WIFI още не сме тествали само с навигацията и 3 G флашката ни на виваком дали ще работи.
Ами това е засега продължавам да си човъркам по новите придобивки

# 437
Здравейте, искам да купя телефон за мъжа ми с Андроид докъм 200 долара. Насочила съм се към tinydeal и dealextreme.Ще се върна да чета по-внимателно назад, но ако все пак някой може да ми помогне с някакво инфо, насоки или пък изпробван модел ще му бъда много благодарна.
Той се е спрял на тези двата 1 и 2

DealExtreme отдавна им нямам доверие, а и цените им са по-високи заради старата слава.
Ето ти вторият телефон дори и по-евтин, стига да не му идва много голям 5.3 инча

Ако си се спряла на този модел или някой друг от този сайт (banggood.com), мога да ти пратя покана,с която да си свалиш още 10$ от цената.

# 438
  • някъде там
Аз пак с въпрос...Виждали ли сте някъде тези детски ботички http://prodavalnik.com/proletni-botichki-ot-26do-37-nomer-i20072015

# 439
# 440
Здравейте дами. Спешно ми трябва купон за отстъпка за Banggood.com

# 441
  • Ямбол
Genesis на каква сума ти е поръчката?

# 442
Здравейте,
Моля да ми препоръчате китайски сайт с безплатна доставка до БГ, в който продават бебешки дрешки. А за да не плащам мито и ДДС, трябва да помоля търговеца да напише стойност под 30 лв ли? Как уреждате този въпрос?

# 443
  • Ямбол
m_marinova_85 в aliexpress разгледай,пиши на продавача молба да пише по-ниска стойност.

# 444
Здравейте дами. Спешно ми трябва купон за отстъпка за Banggood.com

Заповядай
http://www.1lev.com/promo-code/banggood

# 445
  • някъде там

Благодаря!Днес порових из сайтовете да потърся,но ги открих ...по скъпи
Искам да ви питам как плащахте в Алито?Направо вкарвате номера на картата,имаше ли друг метод подобен на пей пал...

# 446
Някой би ли ми казал какво означава Back Order при ордера с поръчките? Имам четири пуснати поръчки от Банггуд, като трите са Shiped, а четвъртата от 15,03,2013г. ми е Back Order !
Благодаря   bouquet

# 447
Някой би ли ми казал какво означава Back Order при ордера с поръчките? Имам четири пуснати поръчки от Банггуд, като трите са Shiped, а четвъртата от 15,03,2013г. ми е Back Order !
Благодаря   bouquet

Явно не го е имало налично и изчакват доставчика да ги зареди. Не се притеснявай, просто ще се забавят мъничко.

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 18:26 от spacedude

# 448
Благодаря   bouquet

Явно не го е имало налично и изчакват доставчика да ги зареди.

Много ти благодаря  Heart Eyes ....Това означава, че трябва да проверявам кога ще се промени в shiped?! Виждам, че парите са дръпнати и се притесних, а сумата е над 20$.!

# 449
Благодаря   bouquet

Явно не го е имало налично и изчакват доставчика да ги зареди.

Много ти благодаря  Heart Eyes ....Това означава, че трябва да проверявам кога ще се промени в shiped?! Виждам, че парите са дръпнати и се притесних, а сумата е над 20$.!

Нали получаваш мейли, когато са ти изпратени поръчките?

Общи условия

Активация на акаунт