Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 49/ от 21.02 до 28.02.2013

• 52 346
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 180
Момичета тази чанта на Urbancode дали е от естествена кожа? http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0052579NY/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE
Аз я получих миналата седмица. Пише, че е кожа. Бях пуснала снимка. Беше на 32 лири.

# 181
# 182
# 183
  • Варна
Привет момичета!  smile3525Според вас дали е от естествена кожа?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0055X4T5E/ref=gno_cart_title … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 184
# 185
# 186
  • София
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
http://www.amazon.co.uk/Feud-Britannia-Womens-Lounge-202555141/d … 67956&sr=1-15
От м.г. имам друг техен модел и вече знам какво значи да ги носиш. Знам обаче, че кожата им попива вода като гъба- по-специална е обработката, за да е много мека. Знам също, че подметката доста бързо сдава и това при положение, че не са основно носени от мен обувки. Обаче са разкошни! Предполагам, че тази им разновидност също. Ако има някоя от вас, която иска 6-ичката за 22 паунда, склонна съм да я пусна/ откажа, за да си я купи. Ако пък не, ще продължа да се гриза отзад "дъль-ъль", т.е. дали-или.

Аз ги поръчах, дано не се разочаровам като дойдат, кожата ми изглеждаше груба, изобщо цялата обувка ми изгглежда така, ... в смисъл, че не е фина офис обувка ...

# 187
  • Бургас
Дами, случайно да има някоя от вас 36 номер от ето тези:
http://www.javari.de/Mjus%20163310%20Klassische%20Stiefel%201633 … RL=%2Fmythings%2F
Интересува ме стелката и обиколката при прасеца.
Благодаря!

# 188
  • sofia
Момичета, малко тъпичък въпрос, но: понеже до сега не се сещам да съм имала апрески и не знам дали ми трябват, а гледам, че има доста намалени -> вие за какво ползвате апреските? Аз сещам за ваканция на село, големи снегове, планинска разходка... newsm78 Подскажете, че да реша трябват ли ми или не. Hug

# 189
# 190
  • София-Лагера
Момичета, малко тъпичък въпрос, но: понеже до сега не се сещам да съм имала апрески и не знам дали ми трябват, а гледам, че има доста намалени -> вие за какво ползвате апреските? Аз сещам за ваканция на село, големи снегове, планинска разходка... newsm78 Подскажете, че да реша трябват ли ми или не. Hug
Аз ходя с тях на пазар,Витоша,до у-щето.
Много са ми удобни.
Нося ги с дънки.

# 191
  • Варна
Момичета, дали някой е връщал обувки в немското? Искам да върна един чифт (малки са ми), следвайки инструкциите в сайта ми излизат етикети за принтиране и залепване върху пратката, а също и надпис "Option für kostenlose Rücksendung auswählen" - опция за безплатно връщане.
Та - действително ли е безплатно връщането? Как точно се процедира - като обикновен колет или препоръчано? Никога не съм пращала дори колет Embarassed та ще съм благодарна на малко помощ!

# 192
# 193
  • Златна Добруджа

Мнение за марката от стара тема на Pip88:
Пиколинос заедно с Хиспанитас са ми любими марки  - и двете са Испански и явно работят по техни си испански калъпи, ама от тези двете марки каквото имам се носи здраво защото просто са ми изляти по крака. Според мен си отговарят на номерата, като бих казала, сравнявайки обувки от немски и испански марки, че испанските идват с около 2 мм по-къси. И от двете мерки всичките сандали, боти и обувки, които имам са или на 2 или на 3 инча ток - извивката е такава, че не се усеща височината, явно разпределението на тежеста е много равномерно и мога да ходя с тях по цял ден без проблем. На Пиколинос има освен леко "лелинските" и много разчупени модели, но не съм гледала специално тук какво се предлага. Повечето са от т.нар. distressed leather - кожа, която изглежда като състарена, но е много мека и качествена.

# 194
  • sofia
Момичета, дали някой е връщал обувки в немското? Искам да върна един чифт (малки са ми), следвайки инструкциите в сайта ми излизат етикети за принтиране и залепване върху пратката, а също и надпис "Option für kostenlose Rücksendung auswählen" - опция за безплатно връщане.
Та - действително ли е безплатно връщането? Как точно се процедира - като обикновен колет или препоръчано? Никога не съм пращала дори колет Embarassed та ще съм благодарна на малко помощ!

Аз сравнително скоро връщах. Peace
Влизаш в поръчката от сайта и следваш инструкциите по връщането на определения артикул. Накрая ти излизат 2 етикета за разпечатване - единия слагаш в кутията с обувките, а другия представлява адреса на Джаварито, който в пощата лепваш отгоре като опаковаш кутията. Опаковай нещата в пощата,а не предварително - служителките искат да видят какво изпращаш. Peace До Германия пратката на 1 кутия обувки (а не ботуши!) ми излезе 15,50 лв. Този разход е за твоя сметка, освен ако причината за връщането не е на Джавари. За друго не се сещам. След 2-3 седмици чалаш превод по картата. Wink Дано не съм изпуснала нещо важно.

Аз ходя с тях на пазар,Витоша,до у-щето.
Много са ми удобни.
Нося ги с дънки.

Desi_2, благодаря. Hug Аз за такива цели ползвам едни Риплейки, тип УГГ, Беърпау и подобни...Но те са само за сухо време, да... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт