Голямата тема за малките масла - 6

• 72 689
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Може ли, ако има дами от Стара Загора, да споделят от къде си купуват масла и да не са на Икаров. Много ще съм ви благодарна Simple Smile

# 451
Здравейте момичета,имате много интересна тема.Аз в последните две години започнах доста да използвам масла,най-вече за коса отколкото за лице или тяло,но гледам и за тях да изполвам Laughing
В анкетата отговорих зехтин и арганово масло.Не съм използвала всички видове масла на пазара,но от тези които до сега съм използвала най-добре зехтина и аргановото са ми се се отразили на косата.Да ви попитам с бадемовото масло става ли да се маже тялото,понеже съм чувала че стимулирало окосмяването.Вярно ли е? newsm78

# 452
  • Русе
Това за бадемовото ще го сложа в първия пост.
Няма да ти поникне нищо там където е нямало  Peace

Аз зарязах маслата  Confused или поне в чист вид. На сухата ми, сбръчкана кожа черни точки никога не е имало а сега на килограм. Така и не намерих на местна почва подходящо за мен, ама и не се напънах да си поръчам по нета  Embarassed
Иначе на косата изливам остатъците от масла и косата ми е разкошна.

# 453
Мун, благодаря   bouquet Аз не използвам никаква защита от поне 7 години, не помня вече.  Embarassed

# 454
Здравейте момичета, чудесна темичка, с интерес ще ви следя!  Досега съм ползвала само бадемово масло и масло и масло от жожоба в маската с тривитаминол - доволна! От снощи ви четя  Mr. Green и вече се сдобих с кокосово и маслото за нокти  Heart Eyes А въпроса ми и освен преди лакиране, маслото за нокти може ли да се слага и върху вече лакирани нокти - пише, че е желателно да се ползва всеки ден или 2/3 пъти в седмицата, но да трия и слагам нов лак всеки ден......  Sick

# 455
Здравейте момичета!
Зачотох се в темата и силно се вдъхнових да премахна постепенно голяма част от козметиката, която ползвам и да я заменя с масла. Сега съм на вълна лосиони за плаж и за след плаж  Blush
Колкото повече ви чета, обаче, толкова повече се обърквам... даже взех да си записвам и като резулатат имам вече цял списък с масла, които искам да използвам колкото се може по-скоро  Laughing
Спрях се на един лосион за слънце / тен и искам да попитам дали е добре тази комбинанация (дали не се "бият" маслата вътре):
Равни части какаово, кокосово и масло от карите + по няколко капки лавандулово, сусамено и жожоба.
Мислите ли, че е ОК? Всякакви съвети ще са ми от огромна полза   bouquet

# 456
Момичета от къде си взимате какаово масло newsm78

Това ок ли е ..http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D … 50-500-%D0%B3.727  ??

Мен ме интересува за защита на кожата и за придобиване на тен Thinking

# 457

Това ок ли е ..http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D … 50-500-%D0%B3.727  ??

Защита ,едва ли.Миналата година и аз си купих със същия мерак ,намазах си лицето и излязох на тера
сата да се пека,ее така изгорях Embarassed,направо се опържих,а беше пролетно слънце.

# 458

Защита ,едва ли.Миналата година и аз си купих със същия мерак ,намазах си лицето и излязох на тера
сата да се пека,ее така изгорях Embarassed,направо се опържих,а беше пролетно слънце.
Зависи от типа на кожата ти, на моята е перфектно за тен.  Peace

# 459
А  слънцезащита слагаш ли?Аз се чудех дали да не пробвам Спф+какаовото масло отгоре а засилване на тена.Дали ще има ефект?

# 460
А  слънцезащита слагаш ли?Аз се чудех дали да не пробвам Спф+какаовото масло отгоре а засилване на тена.Дали ще има ефект?
Не никаква, писала съм преди няколко поста. Няма белене,лющене на кожата,която по принцип е много суха особено по краката. Слагам след слънце кокосово масло, обожавам го вместо лосион, но на лицето ми се отразява ужасно...

# 461
  • Под кленовите дървета
Поръчката ми от Iherb е задържана на митницата и съм много ядосана.
Плащам 5,20 пощенски разходи наново, защото си чакам с голям мерак и аз какаовото масло.

Мисля да забъркам крем за лице с какаово масло, гроздови семки и още някое етерично масло, и отделно крем за тяло с какаово масло + лавандула.

# 462
И все пак..това от Зоя.бг http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D … 50-500-%D0%B3.727  добре ли е? Вие от там ли поръчвате? newsm78

# 463
  • София
Момичета, някой беше писал, че за бързо омазняваща се коса, добавя няколко капки масло от чаено дърво и сода бикарбонат в шампоана.
Въпроса ми е какво количество на 100мл. шампоан и каква е идеята на содата  newsm78

# 464
И все пак..това от Зоя.бг http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D … 50-500-%D0%B3.727  добре ли е? Вие от там ли поръчвате? newsm78
Спомням си,че някой беше писал,че ползва такова. Аз исках същото,но когато си поръчвах нямаше в наличност,затова взех Акамути-то,но то пък сега ми е удобно заради хубавата опаковка.

Общи условия

Активация на акаунт