Ах, ах Зейнепки, какъв спойлер прочетох, но няма да го споделям да не тровя атмосферата във темата.

Дафне,
благодаря ти, много тематична почерпка - точно като тюрлю гювеча във филма ! И недей така да издевателстваш над любопитството ни де - кажи за спойлера .

Писмото на Зейнеп, е много поазателно за чувствата, които я вълнуват , без да е натрапчиво, обсебващо и провокиращо . Ясно и точно - искаше ми се да съм аз, но не стана, това, обаче не означава, че не можеш да разчиташ на мен. Няма мрънкане, няма съжаление, няма обвинения.
Писмото, което Джемре написа, също е много показателно за чувствата и - Аз те обичам, Аз ще се разведа скоро, Аз страдам, а и освен това Баръш ми отне любимата играчка и иискам да си получи заслуженото, пък !
Нито дума за това как се чувства любимият в затвора, далеч от любимата си, нито дума затова какво мисли и дали страда .Точно толкова егоистично и себично, колкото и чувствата и към него.Фенче,

Истината е, че този път видях, че Кузей и Зейнеп си пуснаха език. Споменавам го, защото на времето Тупарова
нали преведоха някои, че е много сигурна, че те двамата няма да са заедно...Отказала се била...да, ама друг път!
за превода!