Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 38 ~

• 36 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Zdraveite,drugite serii ot 25 do 40 nqma li da gi ima prevedeni ,a ako gi ima kade mogat da se namerqt ??? Simple Smile

# 616
Zdraveite,drugite serii ot 25 do 40 nqma li da gi ima prevedeni ,a ako gi ima kade mogat da se namerqt ??? Simple Smile
Няма ги само това е  Peace

# 617
  • У Диспансера ...♥♥♥
аз също съм с 7-ца и го имам Simple Smile но ако не можеш да го свалиш ми прати каквато снимка искаш да ти се оправи и ще ти я направя  Hug
 eee благодаря ти за готовността да ми помогнеш,обаче аз нали съм упорито магаре като нашите двамката и успях,до сега се мъчех обаче си струваше  newsm44 newsm44 newsm44

# 618
Бел, поздравления, обичам смешки...
К'во го тикоса нашия момък... алкохол, жени, наркотици, секс....
Joy Joy Joy Joy

# 619
аз също съм с 7-ца и го имам Simple Smile но ако не можеш да го свалиш ми прати каквато снимка искаш да ти се оправи и ще ти я направя  Hug
 eee благодаря ти за готовността да ми помогнеш,обаче аз нали съм упорито магаре като нашите двамката и успях,до сега се мъчех обаче си струваше  newsm44 newsm44 newsm44
евалла  Hug утре те искаме с ново аватарче хихихи

# 620
Честита премяна  Hug

# 621
  • У Диспансера ...♥♥♥
мерси,мерси,най-сетне и аз да се поизтупам малко Joy Joy Joy

# 622
мерси,мерси,най-сетне и аз да се поизтупам малко Joy Joy Joy
трепач отвсякъде  Grinning да са ти честити  Hug

# 623
Бел, поздравления, обичам смешки...
К'во го тикоса нашия момък... алкохол, жени, наркотици, секс....
Joy Joy Joy Joy
Renate  Hug ко правиш???

# 624
Леле момичета нямате стигане... #Crazy #Crazy #Crazy аз докато ви изчета и то дошло време за сън  Shocked Сладки сънища от мен  Hug Hug Hug

# 625
Добро утро Hug Hug Hug

Благодаря за пожеланията Hug
Скрит текст:
Мен грип трудно ме поваля Mr. Greenно на известен период получавам световъртежи които са постоянни за 2-3 дни  #Crazyлегнала станала няма значение Rolling Eyesи нищо не мога да правя Rolling Eyes

Не съм ви чела много Rolling EyesКакто Ирката Hugказва нямате стигане Laughing

Адашче Hugмного готин клип  bouquet

Неви Hugблагодаря за превода  bouquet

Бел Hugмного се смях на мърдащия Емир Laughing  bouquet

Диди Hugрадвам се че си вече по често при нас Heart Eyes

Добре дошли на новите момичета Hug

Булкаааа Hugтенкю  bouquet

Хубав ден Hug

Последна редакция: ср, 27 фев 2013, 07:45 от НадуФка

# 626
Доброоо утроо Ренка  Hug и всички сладурки
Ирка84 язък за хубавия поспис, най ме кефеше, заедно с този на ганушка са уникални, защото са от ПЕ  Heart Eyes
Аз снощи до 3ч откарах и не ми се зареждат последните 30минути на ПЕ4еп. от линка на 1стр. и това е, мъчих се ама йок
Наде ти имаш ли го целия със суб  newsm78

Хубав ден от мен  Hug

# 627
Добро утро, момичета  Hug
Имам въпросче:

Скрит текст:
Някой може ли да ми каже защо след като хората на Явуз простреляха Емир заради Едже, в болницата той дръпна ръката си от тази на Фериха? Тогава май не бяха скарани - защо така постъпи???

Специален Фемирски поздрав за добро настроение - http://www.youtube.com/watch?v=UgzbPtReTeM

# 628
   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами айди Гюнайдън момичета

малко маносана съм днес  Tired...
Скрит текст:
дрбното неиска да спи... ooooh!
Надуфката- айде добре дошла  Hug,дано отшуми скоро това със световъртежа
Скрит текст:
с вестибуларния апарат ли имаш проблем???

Наборе аз имам ПЕто Mr. Green

# 629
virgin2012
Скрит текст:
защото преди това тя му се сърдеше заради Руя и детето и му се отсърди заради стрелбата и сега той реши , че туко така нема да му мине отсърдването, тук и аз не го разбрах Емир защо го направи толкова, ама мъжле иди го разбери, просто винаги си правеха напук и го даваха контра, затова и не успяха да живеят обичайки се

Ми давай го наборе  Hug

Общи условия

Активация на акаунт