Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 17

• 51 013
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Качествени ли са тези тенджери?
Аз искам на Тефал, обаче тя е с около 100 лв. по-скъпа от тази  Thinking

# 346
Цената изглежда много добра, прегледах набързо коментарите имаше няколко отрицателни и съм в дилема. Някой дали има такава да бутне едно рамо?

# 347
А де? Като й гледам теглото е и по-лека от Тефал-а, а за една тенджера под налягане да е тежка за мен е един от основните параметри... Ама и 300 кинта за Тефал  Crazy

# 348

Нямам представа,просто днес докато разглеждах я мернах,а тези дни някой писа,че търси.Цената ми се видя изгодна и затова я показах.Марката нищо не ми говори  Rolling Eyes

# 349
  • Sofia
 Някой може ли да сподели мнение за ел.самобръсначка,харесала съм тази http://www.amazon.co.uk/Remington-R7150-Diamond-Rotary-Shaver/dp … 165529&sr=1-8

# 350

Нямам представа,просто днес докато разглеждах я мернах,а тези дни някой писа,че търси.Цената ми се видя изгодна и затова я показах.Марката нищо не ми говори  Rolling Eyes

Понеже и аз се загледах в тази тенджера, вижте какво ми излезе в гугъл http://www.kzp.bg/index.php?mode=viewd&group_id=41&document_id=4189
За тази обаче пише, че е от неръждаема стомана, а амазонската от алуминий.

# 351
Аз не разбрах - обявена е като опасна ли? Че то с всяка такава тенджера можеш да се изгориш, ако не внимаваш Rolling Eyes Точно заради налягането, което се създава при готвене, много хора не желаят да ползват такъв тип тенджери. Хм...

# 352
  • Luxemburg
А де? Като й гледам теглото е и по-лека от Тефал-а, а за една тенджера под налягане да е тежка за мен е един от основните параметри... Ама и 300 кинта за Тефал  Crazy
Исках да напиша под 150лв. а не под 150€. Но и за 200лв. да я намеря пак мисля да си я взема тази на тефал. Имала съм няколко марки и определено тези които са скъпи не могат да се сравняват с евтините. На вид са еднакви, но в действителност евтините ги сменям на няколко месеца и така от 2-3г. не съм си купила нова, че все нещо не харесвах, докато не се спрях на тази на Тефал. Кой знае и тя какъв боклук може да излезе но съм твърдо решена да е тя. Съпругът ми настоява за Фислер но на мен са ми много тежки празни, а какво остава като се напълни.

# 353
  • София
Получих малко дрехи и обувки и влизам да споделя:

-мъжки дънки GAS, размер 36/34 - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008BQ6RL6/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1 страхотен цвят но са умалени, или пък е от модела Loose, мъжът ми не е имал такъв модел до сега и са му малки, по скоро отговарят на 34/34, ще ги мятам някъде за продажба

Може ли мерки на дънките - талия и колко са дълбоки?

Талията е 90-91 см., а дълбочината 29 см.

# 354
И аз от темата знам, че марката е добра. На този уред от 288 мнения е с пет и половина звезди, надявам се да остана доволна, ще пиша разбира се как е.
Може ли линк на парочистачката  Praynig

Ето я. Дори като гледам май на приблизителна цена я взех  newsm78

# 355
Вчера пак направих доста поръчки и на последната по мои сметки трябваше да не ми достигне около 1-2 паунда в картата. Обаче това никъде не го пише в акаунта ми. Имам и имейл с номера на поръчката. Какво трябва да изпише, когато картата ми е празна? 1 седмица ли чакаха да вкарам пари и да ги дръпнат?

# 356
  • в тристайна гарсониера :)
Вчера пак направих доста поръчки и на последната по мои сметки трябваше да не ми достигне около 1-2 паунда в картата. Обаче това никъде не го пише в акаунта ми. Имам и имейл с номера на поръчката. Какво трябва да изпише, когато картата ми е празна? 1 седмица ли чакаха да вкарам пари и да ги дръпнат?

Ще ти пратят мейл, че има проблем с плащането, но чакат мнинимум една седмица.
Stefoni,   bouquet

# 357
А де? Като й гледам теглото е и по-лека от Тефал-а, а за една тенджера под налягане да е тежка за мен е един от основните параметри... Ама и 300 кинта за Тефал  Crazy
Тази, която аз съм си харесала на Тефал е Секюр 5 8 лв. и е под 110 лв. в Метро. Не мисля да давам чак пък 300 лв. за тенджера, но пък 100 мога да дам. Още повече, че тази е от алуминий, а другите са от неръждаема стомана. Не че на мен ми е ясна разликата, но май ще си купя Тафала от Метро  Grinning
ronicat ако намериш харесваната от теб Тефал на по-ниска цена, пиши ми, може пък да се навия за нея и аз, ако не е скъпа като в Амазона  Grinning
-True Blue- паунда падна и може би затова са ти стигнали парите в картата. Последно гледах, че е 2.27 на фона на 2.45 от преди няколко месеца  Grinning

# 358
Ами то аз по 2.27 си го смятам, не знаех, че е бил 2.45  Shocked значи след като мине този период, тогава ще ми пратят имейл, ясно  Peace

# 359
  • София
Поръчах тези дни парфюм  от amazon.co.uk  сега влизам и гледам статус
Status:    Returning to seller  Shocked
13 Mar 2013    01:46:54 PM    Bow DO    Customer refused delivery
Изпратен е до адрес на фирма на този същия адрес съм поръчвала и други неща и са пристигали. #2gunfire
Каква е процедурата  оттук нататък  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт