SportsDirect-52

• 46 940
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте, момичета! Simple Smile
Бихте ли ми казали дали маратонките Lonsdale си отговарят на номера? Харесала съм тези http://www.sportsdirect.com/lonsdale-leyton-v-infants-trainers-0 … ?colcode=02519837 за сина ми и подобни за мен. Казаха ми ,че били умалени с 1 номер и не знам кой номер да поръчам. Ще съм Ви много благодарна ако някой сподели и впечатления  за марката като цяло. Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 421
умалени са с един номер,ако искаш имам C5 мога да ти ги измеря(ако ти върши работа де)Иначе са страхотни и кожата е хубава

# 422
  • София
Miranda Stoqnova Hug, благодаря за отзива. Да, ще съм ти много благодарна ако ги измериш. И дамските ли са умалени?

# 423
14,5см даже 14,8 да сме по-точни Laughingдамски не съм поръчвала и да не те подведа Hug

# 424
  • на село
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-slip-on-denim-mens-shoes- … ?colcode=24607122
От тези взимали ли сте?Интересува ме номерацията.
  bouquet

# 425
  • София
Miranda Stoqnova, много благодаря! Това е размера на стелката, нали? Ти този модел ли имаш? http://www.sportsdirect.com/lonsdale-leyton-v-childrens-trainers … ?colcode=03532832
А случайно някой знае ли дали някъде в София могат да се намерят маратонки Lonsdale?

# 426
МирaМира.... това е размера на подметката,от другия модел не съм поръчвала

# 427
  • на терасата
Дамските, мъжките и юношеските lonsdale са умалени с 1/2 номер, според мен, но много зависи от подметката. Някои подметки са за тесен крак, вижда се на снимките на модела, коя е стеснена към пръстите. Имам дамски Fulham UK4, стелка 22,5 см, Eltham юношески UK5, стеснени към пръстите, стават ми точно (нося 37=UK4), пак Fulham, мъжки, UK9, стелка 27,5. Чудесно качество, но трябва да се внимава с номерацията. Fulham не са стеснени към пръстите и са много удобни. Leyton са умалени също, синът ми имаше такива и трябваше да ги носим на разтягане. Освен това, подметката няма никаква извивка и го боляха краката, когато ходеше с тях. Този модел се оказа най-несполучливия. Синът ми имаше и модел Benn, много хубави, но също умалени, не са стеснени към пръстите.

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 23:49 от рак-щрак

# 428
покажете ми модел на шапка с козирка за 4 годишно дете
не искам да е с разни дисни герои или картинки
поръчах една тя дойде като за мене, нещо не съм нацелила Simple Smile
мерси !

# 429
  • София
14,5см даже 14,8 да сме по-точни Laughingдамски не съм поръчвала и да не те подведа Hug

Това стелката ли е на С 5 или подметката ?   newsm78

С5 US 6 EUR 21.5 SM 10.5 стелка измерена от мен 13.3см.

С6 US 7 EUR 23 SM 11.5 стелка измерена от мен 14см.

С7 US 8 EUR 24 SM 12.5 стелка измерена от мен 15см.

С8 US 9 EUR 25.5 SM 13.5 стелка измерена от мен 16 см.

Не знам защо толкова хора мислят ,че детските Лонсдейл са умалени.

Може би ще го напиша за 100тен път. Не са умалени според см.на стелката.  Peace

Някои модели /без връзки и лепки / са за по- тесен крак и може да се вземе № отгоре при по-широко стъпало.  Peace

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 01:05 от tedichka07

# 430
tedichka07,наистина си права,по-скоро са утеснени отпред и е хубаво да има резерва.Хубав и слънчев ден от мен  bouquet

# 431
  • плевен
има ли някой да е платил в евро и всичко да е ок  bouquet

# 432

На всяка страница по няколко пъти има написано за това плащане....... Моля, прочетете темата преди да попитате !

# 433
  • Пловдив
И аз съм на мнение, че Лонсдейл си отговарят на номерата (мъжките и детските, дамски не сме взимали) Peace

# 434
  • плевен

На всяка страница по няколко пъти има написано за това плащане....... Моля, прочетете темата преди да попитате !
няколко пъти прехвърлих няколко страници назад и не намерих отговор и затова попитах newsm78  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт