SportsDirect-52

• 45 772
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Здравейте може ли да попитам тези еспадрилки някой поръчвал ли ги е или поне от такъв модел на същата марка? http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-lace-ladies-pumps-237074? … 2#customerreviews   Итерисувам се  за номера дали си отговаря. Нося 37-38 номер европейска номерация 4-5 УК, но са останали само 4-ка се чудя много дали да рискувам.  Thinking

# 601
  • на морето
И аз поръчах до фр.адрес апрески за малкия за догодина и още няколко дребни нещица.Благодаря,Евка за споделеното HugЗа първи път поръчвам самостоятелно-дано няма проблеми Peace

# 602
  • София
Ева, от СД поръчваш до френски адрес на посредника и доставката е 1 Е и после по обичайния ред, така ли? Че то така много изгодно ще дойде.
Да, точно така. Peace
То затова снощи ми беше 4-та поръчка за няма и месец... Mr. Green

# 603
  • Русе
Ева, от СД поръчваш до френски адрес на посредника и доставката е 1 Е и после по обичайния ред, така ли? Че то така много изгодно ще дойде.
Да, точно така. Peace
То затова снощи ми беше 4-та поръчка за няма и месец... Mr. Green

Мерси, Еве, много лошо за банковата ми сметка Simple Smile. Не знаех, че е толкова евтино до Франция, нали си пише международна доставка от 5Р  newsm78, до Англия е по-скъпо даже.

П.П. Вярно, че 1 Е, това нещо временно ли е или така си е било?

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 11:47 от Meggysan

# 604
  • София
Не знам до кога ще е токова доставката, едва ли още дълго... От около месец е така. И с тия цени в €... просто супер!  Sunglasses
Доставката до френски адрес е с DHL, за 4-5 дни макс е на адреса.  Peace
На теб ти е още по-удобно, защото си ги взимаш директно като пристигне курса.  Grinning

# 605
  • Русе
Не знам до кога ще е токова доставката, едва ли още дълго... От около месец е така. И с тия цени в €... просто супер!  Sunglasses
На теб ти е още по-удобно, защото си ги взимаш директно като пристигне курса.  Grinning

Точно това е, а и мисля, че ще ми излезе по-евтино. Сега гледам да пускам голяма поръчка, ако е лично или с 2-3 приятели или участвам в обща за 1-2 неща, но пък там се съобразяваш с много неща.
Май скоро ще ги пробвам така.
Мерси, Евче, отново, винаги си много отзивчива.

# 606
А как ви излиза в евро? На мен всичко в кошницата ми излиза в паунди.
Пробвах и да сменям адреса с френски и английски все си е в паунди.

# 607
  • Варна
А как ви излиза в евро? На мен всичко в кошницата ми излиза в паунди.
Пробвах и да сменям адреса с френски и английски все си е в паунди.
Най-горе в дясно е кошницата, в ляво от нея е полето за избор на език, а следващото е за избор на валута. 

# 608
Много благодаря   Simple Smile

# 609
  • София
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-2-piece-jogger-set-baby-562 … ?colcode=56212790 здравейте, дами Simple Smile това екипче, за госпожица на 1,8 г., тежаща около 11 кг, кой размер е удачно да се поръча Simple Smile преди време четох, че екипите на лонсдейл не отговарят... благодаря ви   bouquet

за височина 82/11 кг е голямо 18-24, ще ти пусна р-ри на лични и на 12-18

# 610
моя син е 82см и е 11кг,само дето е на 1г и 1 месец ,размер 18-24 му седи добре ,единствено долницата му е много дълбока.....да уточня вече имаме 3 екипа на лонсдейл Thinking

# 611
А кой посредник ползвате с френски адрес,че до сега съм поръчвала само с ДЧЛ ?   bouquet

# 612
  • София

Точно това е, а и мисля, че ще ми излезе по-евтино. Сега гледам да пускам голяма поръчка, ако е лично или с 2-3 приятели или участвам в обща за 1-2 неща, но пък там се съобразяваш с много неща.
Май скоро ще ги пробвам така.
Мерси, Евче, отново, винаги си много отзивчива.

Мислех да не се намесвам ,че някой ще реши ,че е лично ,но ..........

Та колко точно се спестява за поръчка до фр.адрес - 2лв. до Франция и после 3 лв./ кг., 8 лв. до Англия и после 2лв/кг.  ?
При поръчка от 3 кг - транспорт от Франция 9 лв. ,транспорт от Англия - 6 лв.

# 613
Защо се прави транспорт до други държави и осле как пристгат в България?

# 614
  • Пловдив
Момичета,

малко ще оспамя, но четах и първата страница и доста от условията в страницата на Спортсдиректа, обаче не разбрах мога ли да откажа продукт от цялата поръчка, ако продуктът не е "пре ордър". Имам 2 продукта, които по невнимание са попаднали там и не ми трябват ...  newsm78

Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт