Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 64

• 27 953
  • 776
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Диди, ами още 16 серии. Би трябвало да няма пълнеж, да развият малко образите, ама аз толкова се радвам на моментите с Джемре / не съм имала толкова любим образ / , че и най-големият пълнеж, ще изтърпя.

# 482
Софи,  Peace .Нека ме4таят, Кузи доста добре я използва за да узнае някой неща.
Дениз за мен е доста неуравновесена,вятърни4ава и с психи4ни отклонения...
Спомнете си само,4е тръгна да се самоубива ooooh! А появяването и сега, нит в клин,  нит в ръкав.Поредното запълване на дупки, аман...

Joy Joy Joy Joy Помним, помним. Бедното момиче. Обаче за така неуравновесена, добре се е ориентирала към Супермана. Знае тя, че момчето е с душа от злато и няма да остане равнодушен към психичните и отклонения. Вече го изпробва преди време...
Тежко и горко на Джемре. Дениз, Зейнеп, Баръш и т.н. В нея била силата, но не знае как да я използва.  Peace

# 483
Така застанали на вратата и с това абсолютно различно излъчване, ми приличат на семейство с опита на Хандан и Сами.  hahaha hahaha hahaha

Точно това си помислих, докато гледах снимката ! Peace Но и моите очаквания са точно такива, ако станат семейство . Peace
Аз мисля, че Кузей все повече и повече неща ще крие от Джемре, просто защото не му се дават хиляди обяснения. Г-ца Ноолду толкова го притиска с вечните си въпроси, че явно вече предпочита да скалъпи някаква лъжа или да не казва цялата истина, че да си спести разпита. Не мога да му се сърдя, разбирам го. Peace

# 484
  • Варна
Алиса,аз за Дениз пиша,4е нито преди ми е харесвала,нито пък сега появяването и ще ме впе4атли.
Има достатъ4но образи  във филма, та сега и тази трябва да търпиме.Мен ме интересуват най-много нашите любимци. Heart Eyes
Лагуни, за едно кръг4е с Кузи,пове4е от това не виждам...
И какво е изпробвала,4е аз съм пропуснала май newsm78

# 485
Госпожата,  Heart Eyes и аз го разбирам Кузей. На Джемре още не и е станало ясно , че си е избрала за любим голям чешит.

# 486

Да не мислиш, че сценаристките ще тръгнат да го развиват за оставащите 16 серии? Пак помисли.
Не ти се вярва, може би защото ВНЛ-то отне цели 62 серии и пак доникъде не сме я докарали. Такова чудо в друг сериал няма. Абсолютно възможно е да развият историята Дениз/Кузей в оставащите серии. За икономия на екранно време, Дениз е от два месеца в Истанбул. И все около Кузей. Време, достатъчно да осмисли интереса си към Кузей. Да се определи. Отношението й към Кузей е ясно. Погледът й любовно-закачлив. Спор няма. Различна от преди,когато беше сериозна. тъжна i делова.  И второ,историята Дениз/Кузей не е замислена да се развие докрай, а само като провокация към Джемре.Да изкрейзи.  

# 487

Е, как не се ли сещаш колко мил беше Кузей с нея след опита и за самоубийство.

# 488

Да не мислиш, че сценаристките ще тръгнат да го развиват за оставащите 16 серии? Пак помисли.
Не ти се вярва, може би защото ВНЛ-то отне цели 62 серии и пак доникъде не сме я докарали. Такова чудо в друг сериал няма. Абсолютно възможно е да развият историята Дениз/Кузей в оставащите серии. За икономия на екранно време, Дениз е от два месеца в Истанбул. И все около Кузей. Време, достатъчно да осмисли интереса си към Кузей. Да се определи. Отношението й към Кузей е ясно. Погледът й любовно-закачлив. Спор няма. Различна от преди,когато беше сериозна. тъжна i делова. И второ,историята Дениз/Кузей не е замислена да се развие докрай, а само като провокация към Джемре.Да изкрейзи. 

Peace Това е логично, наистина. Ясно е, че до връзка няма да се стигне, най- вероятно целта е друга ! Wink

Лагуниии,  Heart Eyes ми крайно време е, вече да вземе да проникне в дълбоката душевност на севгилито си и да спре с простотиите. Лично аз, обаче, нямам надежди това да се случи.

# 489
# 490
Алиса,аз за Дениз пиша,4е нито преди ми е харесвала,нито пък сега появяването и ще ме впе4атли.
Има достатъ4но образи  във филма, та сега и тази трябва да търпиме.Мен ме интересуват най-много нашите любимци. Heart Eyes

Диди, Дениз дори не я коментирам, защото с нищо не ме е впечатлила.
Тя е и доста нереална като образ, много измислена , затова я подминавам.
Тя е точно образ-пълнеж.
За Кузй и Джемре чакам много търпеливо, защото от първата серия вярвам в тяхната любов.
Да можеше и Кузей да ми е толкова любим образ, както Джемре, но не е.
Лека нощ от мен  Hug

# 491
# 492

Joy Joy Joy Joy Имаме си панда.Имаме си  и змия.  
Joy
А Кузейката какъв го играе - може би петел  Laughing

# 493
Шереф не знае какво е направила Дениз   Peace, затова бяха и въпросите му. Но, след като ви харесва да мечтаете за неосъществими неща, правете го.  Laughing
Нищо подобно. Знае за връзката между мнимия убиец и Дениз. Знае,че целта й е да приключи по-бързо делото за Фърат. Но,не знае защо прави всичко това. И е сигурен, че ще  разбере.

# 494

Не само змия, отровна змия, кампанулка.
Но, хайде, не искам да сънувам кошмари.
Да му мислят сценаристките какво ще я правят... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт