Како Рали, много гадно звучат тези пристъпи!
Дано няма повече! 
Елч, според мен е невъзможно Дара да стане асоциална! Та тя от мъничка си е супер контактна и любвеобилна!
Тути дано пише, че ги мисля с Таня... Надявам се всичко да е минало леко!

Дано няма повече! 

радвам се, че Ирен не е болна от скарлатина!
браво на теб! Хубаво е, че си толкова доволна! Пожелавам да имаш още такива пътувания!
скоро ще се разбере най-вероятно какво ще е бебчето, да е живо и здраво, ти ще се похвалиш!
цял ден си мисля за вас! Милата Таня, важното е, че всичко е минало. Пиши утре като си отпочинете!
дано се успокои Вики! Абе все си мисля, че като се стопли времето трябва да спрат тия кашлици вече, айде стига! 
не се притеснявай! Марина не е ходила на градина, а е супер контактна. Никакви проблеми не е имала после в училище със сприятеляване с деца, в контактуването. По скоро си е до характер. Като ходите по площадки, като се срещате с други майки с деца, това пак си е общуване.
Най-любимата му дума е НЯМА и ми размахва пръст...
, една съседка видяла списъците на градината днес! И то без никакви врътки, болести, почерпки и т.н. Направо за 2-ри път повярвах в системата (каката пак нормално влезе). Голям кеф!
нейната нова дума е "бо", което за боли, като се нарани лекичко някъде после с дни ме кара да й духам на мястото и като престана започва да пъшка, голяма артистка.
)))