Тук юмруче, там - ритниче, расте скорострелно моето ЮНСКО мъниче!

• 27 041
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Veni_Vivi до сега винаги докиту ми е пускала за 1-2 мин сърдечни ритъм, но след 28 гс. се започва замерване на тонове. Включват те съм една друга машинка с две като вакумчета /но не точно/, която изкарва нещо като кардиограма /или баш кардиограма  newsm78 /и така стоиш докато не излезе цялото листче. Принципно се лежи, но моя малчуган беше много шавлив и затова на една страна ме накара сестра да застана и наистина 20 мин са доста време, ММ се нервира малко, че бързал за работа и закъснявал /че пък преди това ни бяха казали друг кабинет и се отвисяхме на грешното място, ама това е друга тема на разговор/ и каза че повече на запис на тонове нямал да идвал  hahaha
И следващото записване ще е след 3 седмици и след това мисля са през 2 и после зачестяват- колкото по-близо до термин, толкова по-често се записват тоновете и се следят водите

# 571
  • Paris, France
Така, извинявам се за спама, но с Петроханка едновременно сме се хванали за действие, та анкетата в крайна сметка е променена. Разбрахме се да я оставим за ориентир колко човека ще се включат, така че ГЛАСУВАЙТЕ, не се стеснявайте  Mr. Green

# 572
Съвсем съм ви изпуснала края  Grinning ще има да си чета доста назад. Стискам палчета за for girls who ride Praynig дано всичко да е наред с нея и бебчето. Аз да помоля fashionmama да ми сложи едно розово  stork-girl доки най-после разкри мистерията с пола на бебчето ни  Mr. Green вече си имаме и някои дребни покупки , надявам се само да имам време да ги щракна скоро Simple Smile Количка няма да купуваме , понеже ще ни дадат  Simple Smile марката е Neo Nato и е триколка . Помпа за кърма си взех ръчна на Tomee Tipee излезе ми около 35лв. от ebay.

# 573
Аз пък като спя много ънкам, даже се будя доста често от това. Стерилизатор няма да купувам. И с първото дете изварявах шишетата и с второто мисля да е така. Особено ако се кърмим успешно.
Болните да се оправят бързо

# 574
Това с хапването около Орлов и после Борисова звучи много хубаво, аз само не препоръчвам заведението дето го е споменала Петроханка, защото от 2та пъти когато съм сядала там и 2та съм си тръгвала разочарована от храната и обслужването, но това беше миналата година, може да са се пооправили Simple Smile

# 575
  • София
Записът на тонове по принцип си трае към 20мин понякога дори 30. Това е точно така както Алекс го е написала - кардиограма на бебето.
Аз да се похваля пристигна ми сутиена , е няма такъв комфорт. Досега колко много сутиени смених, незнам защи ама винаги закопчалките отзад супер ме дразнеха, дращеха и сутиените ми стягаха, а този все едно съм без него. Взех го за 8 пауна от Ибей на търг - нов.

Иначе и на мен тази бременност ми минава по между другото, покрай Алекс, градината, болестите на малкия на таткото, работата и т.н. За мое щастие(и да чукна на дърво) засега не ме мъчи нищо от предните бременски гадости, които ме умориха предния път - нито дископатията, нито кръста, само гърба по малко вечер като съм уморена, спя като бебе -дори по-добре отколкото като не бях бременна, нямам контракции, нямам киселини, не пия никакви лекарства освен витамини. Та все едно не съм бременна, добре че чета тук през деня та да не забравям  Laughing , а и Алекс ми припомня доста често че "мама има бебе в коремчето".
За покупките не се вълнувам понеже нямам нищо да купувам, накупих няколко дрешки на бебо от Ибей, колкото да не е без хич завалийчето. Сега супер се радвам на пеленките и ги чакам с такова нетърпение, защото ми е нещо ново от към технология и е нещо новичко за бебчо.

Стерилизатор имам на ТОми Типи, той е най-голям от всички, които съм виждала, зълва ми има Авент и моите шишета на Типи влизаха там, но нейния е по-малък и намен ми беше малко неудобен ако са много шишета (но то това при нас беше много кратко време спосле се кърмехме интензивно и нямаше много шишета за стерилизиране, само биби разни и т.н джунджурийки).
Столчето за кола за мен е задължително и е покупката за която не правя компромис с нищо, нито с пари нито с нещо друго. За бебшкото кошче за кола не толкова, то при нас беше в комплект с количката и бях много доволна, но после за столчето което е след 8-9месец там вече яко четях ADAC тестовете и препоръки и купихме столчето с най-висока оценка от към сигурност при фронтални и странични краш тестове, комфорт, тапицерия, противопожарна дамаска и т.н Има една тема за столчетата в секцията "на пазар", там съм доста активна и помагам при избора на столче. За кошницата да кажа, че поне нашата е абсудр да е до 13 кг. Сина ми е на 2г и 7м и сега е 12 кг, а е в другото столче 9-36кг от 8 месец. Просто стана много дълъг и започна много да рита седалката на колата и да накланя копницата назад (нали кошницата се вози обратно на движението).

# 576
Извиняавам се за въпроса, но някой може ли да ми разясни каква е разликата между кош за новородено, кош за кола, летен кош и зимен кош, че нещо много се обърках? И още един въпрос - количките, които са 3 в 1 какво съдържат?  Simple Smile

# 577
Това с хапването около Орлов и после Борисова звучи много хубаво, аз само не препоръчвам заведението дето го е споменала Петроханка, защото от 2та пъти когато съм сядала там и 2та съм си тръгвала разочарована от храната и обслужването, но това беше миналата година, може да са се пооправили Simple Smile

Да ти кажа и аз сядах там преди две години и мен много ме издразниха сервитьорите прекалено надменни пък не много ефикасни,ама аз заради локацията на заведението иначе както казах приемам предложения за заведения тези в никакъв случай не са задължителни Mr. Green

# 578
Аз май само за О! Шипка се сещам, дето да е близо до Борисова градина newsm78 То има време до 31ви, ще го измислим Simple Smile

# 579
А да вярно,даже ако е много топло може и навън да седнем в О!Шипка бях го забравила,нищо че Канарчето ми го спомена вчера,но аз естествено забравих Mr. Green

И да не забравя,моля пак да гласувате да разбера все пак дали да се органзираме за 17 понеже Дилянка1,каза че е празник и може някой да не се е сетил преди това.

# 580
  • София
Извиняавам се за въпроса, но някой може ли да ми разясни каква е разликата между кош за новородено, кош за кола, летен кош и зимен кош, че нещо много се обърках? И още един въпрос - количките, които са 3 в 1 какво съдържат?  Simple Smile
3 в 1 количките имат кош за новородено (т.нар зимен кош - но това не е правилно наименование, тъй като се ползва и лятото), летен кош + кошница за кола.

на горния ред е летния кош, на долния ред отляво е коша за новородено, на долния ред от дясно е кошницата за кола (това е моята количка, но на всички колички 3в1 е така)

# 581
Извиняавам се за въпроса, но някой може ли да ми разясни каква е разликата между кош за новородено, кош за кола, летен кош и зимен кош, че нещо много се обърках? И още един въпрос - количките, които са 3 в 1 какво съдържат?  Simple Smile

Кош за кола
Кош за новородено и зимен кош е едно също. Просто се бъркат понятията. Зимен кош, не означава, че се ползва само зимата.
Летен кош-ползва се след 6-ия месец

# 582
Много ви благодаря!! Hug

# 583
  • София
Вижте какво открих в Ибея  боденца и пижамки от органичен памук на невероятни цени
Тези от Дафра много ме издразниха на изложението - не стига че са им мега скъпи дрешките ами аз като ходих нямаше никакво намаление, бодитата им бяха по 15лв  #2gunfire
То хубаво да стимулираме родното производство, ама с тези цени трябва само за бодита да дам 100лв, е няма да стане

# 584
Вижте какво открих в Ибея  боденца и пижамки от органичен памук на невероятни цени
Тези от Дафра много ме издразниха на изложението - не стига че са им мега скъпи дрешките ами аз като ходих нямаше никакво намаление, бодитата им бяха по 15лв  #2gunfire
То хубаво да стимулираме родното производство, ама с тези цени трябва само за бодита да дам 100лв, е няма да стане
Изглеждат супер! Peace А за цените: но комент!:)

Какво ли става с for girls who ride?

Общи условия

Активация на акаунт