Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 679
  • 717
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
  • планетата Земя и по точно до морето
Привет!  Hug
Да не ви разочаровам, ама ето я картината и пише, че е някой си капитан Джон Фуут в Източна Индия, нарисуван през 1761 г. от Джошуа Рейнолдс. То и тюрбана и дрехата е индийска с характерното премятане през рамото. Grinning

http://a1reproductions.com/captain-john-foote-of-the-hon-east-in … oil-painting.html

А тук, доколкото разбрах с Гугъл ефенди от турски - някой е видял картината в хотел Савой в Лондон и е намерил прилика със Сюмбюл от "Великолепният век".
https://www.inploid.com/metingungor/posts/

Скрит текст:
Bu resmi bugün Londra'da beş yıldızlı bir otel olan Savoy Hotel'de çektim. İlk gördüğümde inanamadım, çünkü bu resim onlarca yıl önce yapılmış ve orjinal bir parça...... Muhteşem Yüzyıl dizisindeki "Sümbül" karakterinin aynısı, yakından bakınca daha da çok benziyor....!
Така, че да не кастрираме по грешка горкия капитан Джон Футов....
Тренди, надух се , че си ме споменала в строфа! Hug Grinning Joy

# 198

Ето руки Тициана...в три разных периода жизни...первый 1520 год,второй 1530 год,и третий 1555 год...странно то что головной убор один и тот же)))))

# 199
Привет!  Hug
Да не ви разочаровам, ама ето я картината и пише, че е някой си капитан Джон Фуут в Източна Индия, нарисуван през 1761 г. от Джошуа Рейнолдс. То и тюрбана и дрехата е индийска с характерното премятане през рамото. Grinning

http://a1reproductions.com/captain-john-foote-of-the-hon-east-in … oil-painting.html

А тук, доколкото разбрах с Гугъл ефенди от турски - някой е видял картината в хотел Савой в Лондон и е намерил прилика със Сюмбюл от "Великолепният век".
https://www.inploid.com/metingungor/posts/

Скрит текст:
Bu resmi bugün Londra'da beş yıldızlı bir otel olan Savoy Hotel'de çektim. İlk gördüğümde inanamadım, çünkü bu resim onlarca yıl önce yapılmış ve orjinal bir parça...... Muhteşem Yüzyıl dizisindeki "Sümbül" karakterinin aynısı, yakından bakınca daha da çok benziyor....!

Така, че да не кастрираме по грешка горкия капитан Джон Футов....
Тренди, надух се , че си ме споменала в строфа! Hug Grinning Joy

Хахахах,Ари може и така да е ,скъпа,но все таки прилича на него  Laughing

# 200
Ари888  Hug Heart Eyes
Лорче ние разбрахме ,че не е той важното е приликата нали тъй? Hug
Иначе истинският Сюмбюл си е бил черничък с виолетов оттенък . Joy

# 201
  • планетата Земя и по точно до морето
Прилича разбира се, ама от кръста на горе...!  Peace Joy

# 202
Ari, мерси за инфото  Laughing  bouquet

# 203
  • София
Благодаря за преводите и за всички стихове които пишете

# 204
Здравейте,нова съм тук Simple Smile Много харесвам сериала,не изпускам нищо свързано с него,радвам се ,че има теми ,в които разговаряте за него Simple Smile  Hug

# 205
  • Сливен
Здравейте. Благодаря за фрагманите,за интересната информация и за снимките. Hug
 Още не съм гледала старата серия,че нямам муза. Даже смея да твърдя,че не очаквам с нетърпение новата серия,както преди. Не,че ще спра да следя сериала,но става пълна боза...

# 206
Здравейте !Въпреки, че не успях да бъда до сега в крак с нашата тема, искам да кажа, че успях да гледам 88 епизод и ми се видя страшно тъп, очаквам дори утрешния да е подобен.
Вчера във в-к Всеки ден сравниха Ю.Плевнелиева с Хюрем, а нашия Президент е представен като Сюлейман, мислите ли, че това сравнение е удачно, благодаря.

Много съм разочарована от сценаристите, на ББ и Матрака бяха дали някакви мижави реплики само в една сцена.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 09:14 от gitadam

# 207
  • Плевен
Добро утро! Купонясвали сте снощи до късно май!  Laughing
Благодаря за всичко - от стихотворенията до картинките и инфото!
Кафето ми е по-сладко, когато  чета такива таланти!  newsm51

# 208
Аз мисля,че Сюлейман и Хюрем нямат нищо общо с нашите така наречени глави... Нашия президен и президент не мога да го нарека ...съжалявам ама да си на най-високия чин в Държавата и да излизаш да говориш четейки..и сякаш казвайки нищо неразбира тоя нашия президент за мен не е нормално..

# 209

Общи условия

Активация на акаунт