Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 67

• 37 586
  • 717
  •   1
Отговори
# 285
И какво сега? Надявам се не ни  предстои да видим портретите,бюстовете и снимките на всички с името Ибрахим и то по "ен" на брой пъти? newsm78
 smile3516

newsm17 newsm17 newsm17 Да не чуй Дявола! Joy Joy Joy Joy

# 286
  • планетата Земя и по точно до морето
Лорра, защо не почакаш нета ти да се забърза или поне да се изравни със скоростта на мисълта???
С тия постоянни цитати и грешни снимки, започвам да си мечтая пак да се обидиш, та да си починем малко Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 18:55 от Ari888

# 287
# 288
  • Атлантис, Галактика Пегас

Работата е там, че ми идват обновявания по темата в пощата.И ако съм на лаптопа, обичайно влизам веднага след като ме дрънне обновяване....  Влизам да видя.... и виждам глупости, на тях реагирам.  Wink

# 289
# 290
Думите на Кемал Ататюрк за Хюррем Султана са пълни с възхищение и възхвала!

„Хюррем Султан е едно изключително рядко срещано явление сред османските султанки. В онези времена, закривайки робските пазари, тя показва на цялата Османска Империя, че всички са равни. Борела се е да докаже, че жените също са хора и имат същите права като мъжете. Районът, който днес се нарича на името на Хасеки и е наречен на нейно име в нейна чест е бил пазар, където са се продавали робините, който тя е разрушила. В онези времена, тази жена, смело се е борила за равноправие и заслужава похвала и уважение. Желая Аллах да даде ум на тези, които и завиждат и говорят лошо за тази смела и умна жена-борец“.

/Колко жалко, че сериалът „Великолепният век“ не показва истинската Хюррем, изтънчената, сдържаната, жената с необикновен ум, винаги помагаща на Сюлейман в неговите политически дела!/

# 291

Мерием да внимава със сладкишите, че да не си върне формата от първи сезон  Laughing

# 292
  • София

/Колко жалко, че сериалът „Великолепният век“ не показва истинската Хюррем, изтънчената, сдържаната, жената с необикновен ум, винаги помагаща на Сюлейман в неговите политически дела!/

Наистина много жалко...

# 293
Лори Hug    мама.бг се грижи като майка за всичките си чеда Peace включително  и  неопитните Heart Eyes hahaha

Има тема ,която е само за ТЕСТВАНЕ, докато се научите Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0

# 294
Лорра, защо не почакаш нета ти да се забърза или поне да се изравни със скоростта на мисълта???
С тия постоянни цитати и грешни снимки, започвам да си мечтая пак да се обидиш, та да си починем малко Praynig Praynig Praynig

А ти защо се обаждаш,майка Тереза ли си какво си................?Абе много насериозно се вземаш ТУК?Явно повлиянА от филма искаш да го приложиш на практика ТУК........ХАТИДЖЕ И СИЕ?Или пьк си избиваш комплексите ? Joy

# 295
# 296
Лори Hug    мама.бг се грижи като майка за всичките си чеда Peace включително  и  неопитните Heart Eyes hahaha

Има тема ,която е само за ТЕСТВАНЕ, докато се научите Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=76041.0

Не ме познаваш и не знаеш каква съм,що съм?Колкото за научването не съм от вчера на компютъра,а и какво лошо има някой да се учи?!Човек цял живот се учи и пак остава, ненаучен!Както казах преди още СОКРАТ е казал....Аз знам,че нищо ,не знам!......а ти ,ако се мислиш,че си нещо повече от Сократ,си достойна за съжаление Joy

# 297
и аз ще се сърдя, няма повече да пиша

Скрит текст:
... защото другите просто са по-добри от мен. Лелииииййй настигане нямате, мамини мишУета Уъскави. Ама много много талантливи бе! Пу, пу!
Гледам обаче, че нередовното следене на темата води до един и същи вид симптоми-изкривявания, а именно - смесване на действителността с реалността, демек любимия ни филм с любимата ни татковина (всеки сам да си реши кое е действителност, кое реалност от двете измишльотини)
Цитат gitadam:"Здравейте !Въпреки, че не успях да бъда до сега в крак с нашата тема, искам да кажа, че успях да гледам 88 епизод и ми се видя страшно тъп, очаквам дори утрешния да е подобен.Вчера във в-к Всеки ден сравниха Ю.Плевнелиева с Хюрем, а нашия Президент е представен като Сюлейман, мислите ли, че това сравнение е удачно, благодаря."

Аз пък докато ви гонех и трябваше да изчета набързо 100тина страници,редувано с новините по ТВ, така се ошашавих, че като гледам кви опашки стават за „халвети при ББ” си викам „Абе кво им стана на мацките та така изтрещяха по Бойко Борисов, той си има сериозно гадже ЦЦ”...

мани мани резиииил, трайте си да не се разчуе, че сладурчето с кожените гащи, чалмето и чатала хич няма да ме погледне вече.

Всъщност не се успокоявайте чак толкова, че няма да пиша – имаше едни дето се объркаха лекинко и  нареждаха кой, какво, къде, кога, и как да поства по темата и така ме вбесиха, ама айде тоя път се размина, че нямах време, но е за последно!  #Cussing out  И да не се разправяме повече! И да не ми дразните поетеските! че те ми са нежни, но ми се чини може и да бъдат не чак толкоз романтични. Особено онуй „скорпиту” с папагалчето – както та цАлива, тъй ше те заАпе, а „трЪндафилчету” както ухае и шЪ тЪ бодне! И без туй из темата вечно хвърчат кокали на разни неФнимателни гълъбета...
Ари – убийствен коментар на снимката на османския отбор по куидич! пост 241, ама ако вземеш и да ги и размърдаш... няма да мръдна от компа #Crazy
Jupetrov – е ти па направо го размаза Сулю(държи си ръцете отзад) hahaha

# 298
Лори, интересна снимка си сложила  Laughing Това да не е в таверната на Елиники  newsm78

И аз имам една снимка от снимките днес. Някой познава ли говорещите в дъното? Разчитам на Лори да ги разпознае  Peace

Самоцитирам се, с надеждата всички спорове да приключат до тук. Както и цитатите в цитати Peace

# 299
И какво сега? Надявам се не ни  предстои да видим портретите,бюстовете и снимките на всички с името Ибрахим и то по "ен" на брой пъти? newsm78
 smile3516

newsm17 newsm17 newsm17 Да не чуй Дявола! Joy Joy Joy Joy
Като не се споделят снимки и нещо от сорта свързани с филма,изразявате недоволство,защо ВЕЧЕ не се прави,както пишеше онзи ден!?Сега ,като се споделят,рискувах да бъда обект на подигравка..........Но ти в случая,себе си излагаш bowuu

Общи условия

Активация на акаунт