Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Денят на отворените врати в болница "Св. Анна"?
Кои са препоръчителните марки за слънцезащитна козметика за деца и възрастни с чувствителна кожа?
Какви са препоръките за избор на българско име за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Денят на отворените врати в болница "Св. Анна"?
-
Кои са препоръчителните марки за слънцезащитна козметика за деца и възрастни с чувствителна кожа?
-
Какви са препоръките за избор на българско име за бебе?
-
Какви са препоръките за уведомяване на работодателя за бременност и какви доказателства трябва да предостави работодателят?
-
Какви са препоръките за контракции по време на бременност?
.
.
Не зная, дали да те послушам и да се наплаша, ух каква дървена глава съм! Разбираш ли, на мен ми ги видяха на ехо 4 различни доктори, двама от които сериозни имена... И никой не ме е питал, дали пия магнезий, всеки казва "щом не усещаш, значи нищо страшно". Дори нещо повече. След амниото не са ми пускали магнезий! Обикновено слагат система или най-малкото дават да се пие магнезий след амниоцентеза. Но моят док каза: ще ти пусна система, ама само ако се чувстваш зле, имаш болки, иначе нямало нужда...
Извинявай много, не искам да обидя нито теб, нито него. Ако се изкажа, ще изръся нещо кофти.
Нищо, че ще му е първо дете. само като изключим, че ме мъкнеше като луд по доктори и изследвания, то и аз си мислех, че е голям пъзльо. Но в края на краищата се успокои и направо пърха над земята. Вика: ама толкова съм щастлив, толкова ми е леко, че на бебето нищичко не му намериха! 
Бъдещи татковци... Ако намеря КОЙ ги плаши така за секса, топките ще му откъсна на тоя изверг!
изпуснала съм буква. Това ми беше първи преглед при него, но ми го препоръча наблюдаващия ме 1 от двама гинеколози. Беше много предразполагащ и сдържан в същото време. На мен ми каза, че имам два маркера и това е причина да "не мога да те пратя вкъщи с думите вс е ок и няма да се виждаме повече". Каза, че е препоръчително да направя амнио, но решението си е изцяло мое и на бащата. Каза колко ще ми струва в частен кабинет по здравна каса и остави решението изцяло на мен. Мисля, че е добър професионалист и не говори празни приказки.