Отговори
# 690
jalina не му обръщай внимание всички мъже са перковци ;гледай себе си и бебето да е добре сега това е по важно. Hug

# 691
Добро утро мами...
Жалина,почвам с теб ,че си ми най-пресна.За мен твоя мъж е луд хипохондрик.Остави го/не му обръщай внимание/ и като родиш преценката ти ще е по-ясна за твоите чувства.Исках да питам само това бебче правихте ли го или е случайно,той искал ли го е?
Веси,моя дивак и той само ми досажда със забележките си как да стоя,че да не обивам на бебо.Не ми дава да се заливам от смях/а това ми е хоби-емоционална съм си/,щяла съм да си пукна мехура Joy.
За секса вече съм на "0".Всеобщ проблем си имаме,което много ме успокоява,че не е проблем в моя мъж или,че е изстинал към мен. Peace.
Маями,добре дошла... Hug

# 692
  • София
Добре дошли на новите момичета!  Hug
Глупи, отговорили са ти за болничния. Аз също от моя док разбрах, че е такава най-сигурната явно за тях процедура - да пусне пътека през болница с някакви фиктивни оплаквания.
А за смяна на ЖК - имаш право на това, но само веднъж по време на бременност. От личната трябва да вземеш направление за смяна на ЖК и с него - направо при новия, без да уведомяваш предишния. Уведомленията им идват автоматизирано  Peace

Маями, ти в 20-та седмица ли си? Тоест, в 19-та + няколко дни ли? Д-р МарКов ли ти прави амниоцентезата? (защото гледам, написано е "Маров") Ако е Марков, ще се радвам да споделиш впечатления, зная, че е много добър  Peace И спокойно, сега до няколко дни ще излязат резултатите - а по-голямо спокойствие от тези резултати няма на света!  Hug

Гифтчееее, какви си ги направил ти бре?  Hug Не знаех, че си с ниска плацента. Това наистина е сериозно, миличка. Тук, нашите с ниска плацента + болезнени контракции директно си ги хоспитализират още от началото и милинките си лежат в б-ца до края чак. Наистина е нужен безкраен покой и, да ползвам лафа на Агнес , "Робокоп движения"  Laughing Пий си всико, което са ти дали. Че е по-добър този вариант и да лежичкаш вкъщи, отколкото да си в болница на системи.
За контракциите...  newsm78 Не зная, дали да те послушам и да се наплаша, ух каква дървена глава съм! Разбираш ли, на мен ми ги видяха на ехо 4 различни доктори, двама от които сериозни имена... И никой не ме е питал, дали пия магнезий, всеки казва "щом не усещаш, значи нищо страшно". Дори нещо повече. След амниото не са ми пускали магнезий! Обикновено слагат система или най-малкото дават да се пие магнезий след амниоцентеза. Но моят док каза: ще ти пусна система, ама само ако се чувстваш зле, имаш болки, иначе нямало нужда...  Thinking

Жалина, мълча по твоя въпрос, защото... честно ти казвам - не ми харесват реакциите на мъж ти Sad Извинявай много, не искам да обидя нито теб, нито него. Ако се изкажа, ще изръся нещо кофти.

Ами, Грозданке, и моят мъж е спокоен бре  Grinning Нищо, че ще му е първо дете. само като изключим, че ме мъкнеше като луд по доктори и изследвания, то и аз си мислех, че е голям пъзльо. Но в края на краищата се успокои и направо пърха над земята. Вика: ама толкова съм щастлив, толкова ми е леко, че на бебето нищичко не му намериха!  Heart Eyes
Ама тия мъже...  #Cussing out Бъдещи татковци... Ако намеря КОЙ ги плаши така за секса, топките ще му откъсна на тоя изверг!

Близначе, къде си, как си днес?

Касисче, аууууу, колко хубаво хоби имааааш!  Hug Ама това да се заливаш от смях е едно от най-полезните вещества за бебето - питай който и да било док, ще го потвърди  Hug

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 10:46 от Sandalka

# 693
Изчетох, до колкото можах, публикациите от 1-ва до 46-та стр и видях,
че всичи сте с прекрасни резултати от ФМ. Много се радвам за вас.
На 39 съм с 1-ва бременност. Дали можете да ми дадете линк към дами
чиито термин също е края на юли и им се е наложило да правят амнио?

# 694
  • София
Маями, в тази тема амнио правихме: аз, verabel, lili_sf, Храстчето (за други не зная). Не им знам и термините кога са, но на първа страничка ще се ориентираш. Всичко при нас мина ОК, без проблеми, инфекции или други страхотии, с които се пълни нетът. Резултатите ни удоволетворяват напълно  Peace

# 695
Маями[/b], ти в 20-та седмица ли си? Тоест, в 19-та + няколко дни ли? Д-р МарКов ли ти прави амниоцентезата? (защото гледам, написано е "Маров") Ако е Марков, ще се радвам да споделиш впечатления, зная, че е много добър  Peace И спокойно, сега до няколко дни ще излязат резултатите - а по-голямо с покойствие от тези резултати няма на света!  Hug

Сандалка: Да, Марков е  Blush изпуснала съм буква. Това ми беше първи преглед при него, но ми го препоръча наблюдаващия ме 1 от двама гинеколози. Беше много предразполагащ и сдържан в същото време. На мен ми каза, че имам два маркера и това е причина да "не мога да те пратя вкъщи с думите вс е ок и няма да се виждаме повече". Каза, че е препоръчително да направя амнио, но решението си е изцяло мое и на бащата. Каза колко ще ми струва в частен кабинет  по здравна каса и остави решението изцяло на мен. Мисля, че е добър професионалист и не говори празни приказки.

# 696
vesi_kasis - бебка я искахме много. Стана обаче много бързо - един месец след сватбата вече имахме две чертички, а нищо не беше ясно какво правим с международните отношения Германия - България. Другото изнервящо е, че си намерих работа там, но не я приех заради бебка и може би това е проблема, че стана бързо. Ноооо слава богу това не го е казвал, нито намеквал, защото това ще значи само едно за мен - край! Ако постави работата пред бебка....слава богу не е така. Абе като цяло сте прави - трябва да сме заедно. Това е отивам в тъпата му Германия, хич не ми харесва, даже я мразя. Нооо в името на семейството. Иначе все ми излиза с номера - ако кажеш - връщам се в БГ, но знам, че върне ли се - ще започне - ето заради тебе се върнах и пропилях шанса на живота си. Няма угодия, ей Simple Smile
Днес мамита имам много работа, а така ми се седи вкъщи. Затова в обедната отивам да гледам бебешки работи в Сердика мол. Някоя иска ли да погледна нещо специално ?

# 697
ох jalina аз пък всичко давам да се махна от тук. Изобщо не съм никакъв националист. При мен проблемът е в моя мъж, който хич не успя да се адаптира в чужбина. Това беше и основната причина АЗ да се върна обратно в България. Имах перфектната работа и не започвах от дъното.
Скрит текст:
работех по проекти по 7ма рамкова програма на ЕС. Не че някой ми признава стажа тук. Нали съм си лукова глава.
Изобщо не съжалявай, че ще заминеш там. Ще сте си заедно и ще запазиш семейството си. Все ще си намериш компания там. Щом аз успях да си съдам приятели в чужда държава и ти ще успееш. А покрай малко дете контакти се създават супер бързо. Пък и ние сме тук. Като ти дотегне или се почувстваш самотна, ето ни и нас  Hug нашата цел е не само споделяне на информация от всякакъв тип, но и подкрепа.

# 698
изперкали мъже...интересно, определено моя не остава на заден план. Вечер още щом стъпи в къщи започва "яде ли мляко, а плод? Да ядеш веднага!То не е за теб за бебето е" . Краката нависоко да са изпънати, да съм легнала, че на бебето така му е удобно. През деня когато се обади по телефона пита само дали бебето рита и дали съм яла плодове,отново. През ноща се събужда, за да гледа дали случайно не съм легнала по гръб, щото лекаря каза да не спя по гръб и сутрин излизайки рано рано казва същото"и да не спиш по гръб". За секса беше чел, че е добре да правим невреди, даже редовния секс помагал за по-лесно раждане, но секс не правим аз не искам, като изключим снощи, когато аз много исках а той ме отряза. Обаче питам ли го за количката или за креватчето, там не се меси да правя квото искам. Пък аз искам там да си дава мнението, а не да ме следи кво ям и как спя.

# 699
  • Перник
Здравейте и от мен Hug
Радвам се, че са добри новините за Юнската мама и нейния малък мъж. Дано наддава бързо, че да се приберат в къщи
Добре дошли на новите мами Hug
Абе аз се замислих Катето къде изчезна. Губи се от няколко дена newsm78

Ооо и моя мъж е вманиачен. Плодове и мляко и при мен са задължителни. Сега последното дето ми каза беше да не съм посмяла да си слагам телефона в джоб, близо до корема. На мен ми е сладък като се грижи така и за мен и детенцето baby_neutral

Последна редакция: пт, 15 мар 2013, 11:13 от Румяна88

# 700
Освен Катето ами и РеНи я няма никаква  Thinking Какво става с тези момичета?

# 701
Mayamibg добре дошла! ще се ориентираш бързо не се притеснявай ако нещо те затруднява питай. Ти от къде си и кога ти е термина?
[
color=red]Весела[/color] - от София съм, ако всичко е наред термина ми е в края на юли. На 39 1-ва бременност.

# 702
jalina/color] не че нищо, ама тоя твоя да не би да спи на течение!?!? Това с антибиотика е направо велико!!! Надявам се да не те засегна( с добри чувства го казвам), но като има проблеми с главата, да ходи да си ги решава някъде другаде! Нито ти, нито горкото бебешорче сте му виновни!!!  Моя ако ми излезе с такова твърдение, ще му разкажа играта!!! А до колкото до взоимоотношенията ви( не съм никоя, че да ви се меся), но искренно се надявам, да сте под силното влияние на хормоните, и в последствие да се кротнете като се появи малкото съкровище!!! Hug

# 703
  • Бургас
момичета, какво е това с тия шарени текстове, всеки е с различен цвят, ставам разногледа?

# 704
Ние още се незнаем каква точно количка ще взимаме нали са две и небързам още с пазаруването малко съм суеверна .Разбрала съм се с мъжът ми аз ще си набележа разни неща а и имам доверие на майка ми и свекърва ми и като вляза да раждам живи и здрави и те ще купят всичко.Относно мъжете аз немога да се оплача от моя мъж много ме слуша е скарва ме се понякой път той на мене де защото съм голяма панка и много се притеснявам за всичко и после немога да спя.Иначе майка ми готви и чисти а мъжът ми мие чинийти и аз понякога ако ми е по добре и не ми се стяга корема.

Общи условия

Активация на акаунт