Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 768
  • 741
  •   2
Отговори
# 375
Надуфче, лека и от мен - лягай си рано днес, че от понеделник вече няма да е така спокойно  Joy Joy

# 376
Лудостче,
Скрит текст:
за един сериал:Имало едно време-Once upon a time

# 377
И монтьор го раздава. Ако някоя от Вас закъса.........с колата, Joyведнага, ще се отзове.

Така и не разбрах, какво е това на главата му, newsm78гащи ли са, найлонов плик ли е!? Joy

# 378
Джейда май не е била само за един епизод, защото в туитър е написала, че се наслаждава на новата  си работа и, че отива на репетиция. Поне това ми преведе гугъл. Значи с Юсуф ще се срещнат на сета.

# 379
Аз малко след празнично се включвам и докато  ви открия #Crazy

# 380
  • в подножието на планината

Клоди, лека... Hug не е ли много рано за тебе... newsm78

Наде, Hug според мен, има нещо гнило в цялата история, но ние едва ли ще разберем какво точно се е случило между тях... Sad

# 381
  • Някъде там
Здравейте  Hug
И монтьор го раздава. Ако някоя от Вас закъса.........с колата, Joyведнага, ще се отзове.

Така и не разбрах, какво е това на главата му, newsm78гащи ли са, найлонов плик ли е!? Joy

Наде Дай му тела, че аз често закъсвам с колата  Mr. Green 
На втората снимка по скоро ми приличат на бикини   Laughing

Леле на Вас колко са ви познати всички актьори големи сте детективи  Hug

# 382
Дениз, Джейда и Седеф.

# 383
Почти всички от АФК имат нова работа, само Хазал мълчи, тююю мъчителка такава. Много я спрягат за новия сериал на Бурак "41", щото за него още няма инфо за партньорка.
Да ви кажа, че другото протеже на Селин абла Фуркан Палалъ, Бест модел и колега на Хазал от спрения й сериал, започва по Шоутв романтична комедия - сериал  Gizli patron, чудно ка не е на Фатих...

# 384
Капризче, ми нямам му тела, но някой го имаше в темата, Joyно явно си го менкаха помежду си, че като гледам Чагитко ни свободен час, ни ден, няма. Joy
Ние си бяхме наистина детективки, Laughingновините още не бяха пристигнали докато излъчваха сериала и ние ги ловяхме във въздуха, топли, топли, че на моменти и парещи. Joy

# 385
И аз си мисля,че е имало нещо, но защо и по каква причина не се е получило и аз мисля като Звездето,че никога няма да разберем.  Peace

# 386
Цитат
На втората снимка по скоро ми приличат на бикини   
Тц хирургична шапка е, на по-голям формат ясно личи

# 387
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Аз отивам да си хапна десерта Simple Smile

Скрит текст:

# 388
Почти всички от АФК имат нова работа, само Хазал мълчи, тююю мъчителка такава. Много я спрягат за новия сериал на Бурак "41", щото за него още няма инфо за партньорка.
Да ви кажа, че другото протеже на Селин абла Фуркан Палалъ, Бест модел и колега на Хазал от спрения й сериал, започва по Шоутв романтична комедия - сериал  Gizli patron, чудно ка не е на Фатих...
Аз пък прочетох в една друга тема, не е тази за Хазал, че евентуално щяла да вземе участие в сериала на този Риза, с който я засякоха.
Фурканчо може да го видите в 18 серия, на ревюто в у-ще, там е и заветната абла, но тогава беше изрусена.

# 389
Добър вечер,момичета!

Видях,че сте писали  за сериала с Хазал  Ay Büyürken Uyuyamam.Пускам ви клип  с танц на Хазал от него.

">#![/video]

Надуфка,лека. Hug

Общи условия

Активация на акаунт