Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 751
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
аз съм на втора чаша
кой каза У В О Л Н Е Н И Е........ Joy,моичкия оправи децата

а аз ще спинка гушнала ей таз снимка(по горе)  Crazy Crazy Crazy откачам,не може да е истина...няма нужда от много въображение не не Rolling Eyes

# 451
Наздраве Снежи, мойто момче каза че си му любимка

Аничка, наздраве и на теб.Драго ми е...снощи не те засяках.Дай Боже да си купонясвала... hahaha Joy hahaha
Наденце, ти няма ли да удариш едно с нас?

Туй не съм виждала...

# 452

Че си е супер Хазалчето супер си е, че е и веселячка, с всичките си бивши колеги е в супер отношения, само с тези от АФК нещо........ newsm78

# 453
наборееее наборееееееееее Joy hahaha Joy,ама ти ква зодия си,верно сме еднакви!!!! кой е баща ти newsm78...хойкал ли е по морето на младини Joy...като сестрички сме,даже близнета еднояйчни Mr. Green

# 454
Наде, разделиха се вярно, ама засега. В един град са пък, а дано се засекат  Joy Joy
Те, че, ще се засечат, ще се засечат, но въпроса е дали, ще продължат в една посока заедно, Rolling Eyesче като гледааааааам, много са различни във всяко отношение от земята до небето. Confused

newsm10

# 455
Снежи, ударих едно с Вас душа, но понеже не пия и взе, че ме хвана. Joy
И на наградите в Анталия с Чаги бяха, като непознати. Rolling Eyes

# 456
Наде, разделиха се вярно, ама засега. В един град са пък, а дано се засекат  Joy Joy
Те, че, ще се засечат, ще се засечат, но въпроса е дали, ще продължат в една посока заедно, Rolling Eyesче като гледааааааам, много са различни във всяко отношение от земята до небето. Confused

newsm10
йок,Чаатайчо нещо пубер още,Хазалчето доста обрано го раздава...не може да преодолее тестостерона си нашичкия,ходи му се....колкото може СЕГА...после ще си направи сметката,ама живота е един от най-сложните Joy,много често искрата пламва след година две,когато осъзнаят и се огледат че няма друг като него/нея...въпреки че търсят...но то е един/една...айде да се вземат и да се кротнат вече Naughty

# 457

newsm10

Ама те противоположностите се привличат...доказано е... hahaha Joy hahaha

# 458
Наде има ли клипче от онея награди с Бараш където са...с лудите писаци...какво говорят,хилят се там ама само снимки гледам  newsm78...с цветя са двамата Rolling Eyes

# 459

newsm10

Ама те противоположностите се привличат...доказано е... hahaha Joy hahaha
многооооооо Whistling

# 460
Йеее Наде, верно ли и твоят ден е днес?

Наистина, Киара никаква я няма, само дано всичко е наред и да е заета с приятни и важни неща.

Наде, ами то нали противоположностите се привличат, значи става. Тя ниска, той-висок, тя по-обрана, той - по-експанзивен, тя - по-прикрита, той - не чак толкова, и тнт
Вярно барна се Чаги в тялото, ама вижте средата на 2ри сезон, бая кг беше трупнал, а това тяло хич не е от най-естествените според мен. То даже и пишеше какво точно е зобал Чаги, той естествено отрече, всъщност не знам. Моят човек 20 г. е плувал за такова тяло, 8 от които професионално...
Абе все тая, нали радва окото човекът...Само ми е интересно кой пусна снимките на Баръш и Чаги те са от Измир, когато бяха на среща с фенове там...Някой от обкръжението им ще е ...Знаят си цената дяволите.

# 461
Наде има ли клипче от онея награди с Бараш където са...с лудите писаци...какво говорят,хилят се там ама само снимки гледам  newsm78...с цветя са двамата Rolling Eyes
Има цяло видео. Ако го намеря, ще го публикувам, а снимки, бол.

# 462
наборееее наборееееееееее Joy hahaha Joy,ама ти ква зодия си,верно сме еднакви!!!! кой е баща ти newsm78...хойкал ли е по морето на младини Joy...като сестрички сме,даже близнета еднояйчни Mr. Green
Набореее теленце с дрешки съм аз , ама асцедента ми е лъв и доста народ твърди че доста лъвско съм взела, инато рогато, чревоугодно добиче съм отсякъде  Mr. Green
иначе тате много хойкал ама след кат съм се родила та за теб намеса едва ли е имало  Thinking

# 463

Опааа...нещо много общи снимки... newsm78 извън сериала...

# 464
Иве, ама си тури тапи в ушите, щото такива крясъци извади само Робърт Патинсън на премиерата на Здрача в Лондон. А тука бяха и на закрито, абсолютно изкрейзили фенки, а Чаги се надуваше като пуяк /ни мъ убивайте/

Общи условия

Активация на акаунт