Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 068
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Деси, чакаме отчет  Hug
и аз качих снимки  Mr. Green
Рокси и правилно не си дохранвала, кърми си поне до годинка  Hug

# 721
Аз искам да питам... Сега ще триете ли снимките, които сте качили в първия албум? newsm78

# 722
Теди не мисля да ги трия. Там има доста момичета, които още не са се преместили тук, а сме били заедно дълго време, подкрепяли са ме и имат желание да ни видат.

И да дам отчет:
Скрит текст:
Бяхме на ортопед. Каза, че всичко ни е наред и ще се гледаме чак на 4-5 годинки пак. Каза, че бебо може да се издържа, да седи, да стъпва на крачета с цялата тежест и общо взето всичко, което изглежда че му е комфортно. Ако нещо не трябва да се прави бебето ще даде сигнал. Мого ми хареса доктора и най-вече, че каза, че бебе се гледа според сигналите, които подава.

# 723
  • Сливен
И аз мисля, да не ги трия по същата причина като на Ренденце. Ренди, много ми хареса какво е казал твоя лекар - и моето мнение е , че трябва да се ръководим от бебето - например Ивайла вече иска да ходи - не се пуска самичка, а за ръце (някои биха ме критикували, но щом детето иска...), самостоятелно стои права, без да се държи за нищо и никой за около минута и от два дни като се умори си сяда на дупето без да падне, иначе пък не пълзи - като я сложа по корем въобще не и харесва и започва да мрънка, а седнала си стои стабилно от 4,5-5месечна. Май ви споделих каква е каскадьорка - разби се да се преобръща с проходилката. Ренди, вашият ортопед е първият, който съм чувала да казва такива неща, повече отричат проходилките, ранното прохождане, слагането в седнало положение, в които аз не виждам нищо лошо,  щом бебето ги желае.

# 724
  • Варна
Аз искам да питам... Сега ще триете ли снимките, които сте качили в първия албум? newsm78

и на мен това ми беше първата мисла , и втората беше предложение всяко слънце да има своя собствена папка в албумчето , по този начин ще има подреденост и по лесно ще се проследява порастването на детето.................сега не се чудете ами приемете че либрето е педант и всичко иска да и е по фолдъри   Mr. Green Hug

# 725
  • София
искам юзър и парола, за да кача и аз снимки на Коко Simple Smile

# 726
  • При моето слънце
искам юзър и парола, за да кача и аз снимки на Коко Simple Smile
Аз също  Mr. Green
Идеята на Либрето също ми допада.

# 727
  • Варна
Бюти, Фейт, Рокси, благодаря ви! Hug Hug

Бюти, честита 8-ма месечинка! Hug

# 728
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Бютка, честита 8-ма месечинка на сладката Панда  Heart Eyes   bouquet

Ренди браво за прегледа, нашия ортопед след прегледа на 3 месеца, каза да идем пак след 5-тия месец и това ще е до живот (само за ставите става въпрос).

Тони искам да знам колко пъти на ден се храните, с какво точно и по колко? Защото аз след картофеното пюре и след кашата давам гърда, обаче ми се струва че му идва в повечко млякото и връща мляко (не пюре).Кашата я изместих за 17,00 часа, 100 гр. оризова каша направена с АМ и мисла да не му давам да суче вече след нея, че пак връща.

Ако има някой още тука, да ми прати албума  ... че след малко и аз излизам

# 729
  • Варна
Здравейте момичета,

може ли и на мен юзър и парола  Mr. Green

Днес нашата пуканка ми разказа играта. Заспива за по 40 мин - макс. час и после по час ми виси на циците и скимти, и така от 5 сутринта. Скок в растежа ли е, колики ли, и двете ли  newsm78

Иначе сме добре  Mr. Green Чакам с нетърпение съботата за да я изведем малко да глътне въздух, пък и аз да видя хора, че вече не ме свърта в къщи по цял ден  Whistling Само да е хубаво времето де  Crazy

ПП1 Бюти, честита 8-ма месечинка на сладката пандичка  Hug
ПП2 Ренди, този док ми хареса. И ние сме на 22.04 на ортопед, ще видим какво ще каже

# 730
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ренди мерси за паролата  Hug

Поспаланче стягаш ли новата тема  Laughing, заглавието е ясно вече, ето и едно предложение от мен, една снимчица за украса
Скрит текст:

# 731
  • Sydney
пратете и на мен, ако не чакам F.a.t.e да се прибере Wink

# 732
  • София
качих снимки на дребосъка, сложих ги в отделен албум Simple Smile

# 733
Хъм, и аз писах на Фейто, но май вече има и много други, които знаят паролата ... Ще ми прати ли някой, плиииииийз  Praynig

# 734
Бюти, честита месечинка на малката панда.
Ние на ортопед бяхме на втория месец и сега в събота пак ще ходим / трябвало и на четвъртия пак /, но прегледа е точно за една секунда само й снима ставите казва, че всичко е ок и т`ва е, взима ти 20 лв и готово. Сега може би на този преглед ще обясни малко по добре какво точно трябва, кога и как, Thinking въпреки, че съм съгласна с Рокси, че детето само си показва.  PeaceСияна от няколко дни се опитва да се надига и да е седнала, но мисля, че може още малко да изчакам със сядането.
Искам и аз парола.
Praynig

Общи условия

Активация на акаунт