Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 34

• 51 758
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, имам мостри на два ФДТ на Герлен.
http://www.sephora.com/lingerie-de-peau-invisible-skin-fusion-fo … on-spf-20-P276800
http://www.sephora.com/parure-de-lumiere-light-diffusing-foundat … on-spf-25-P377187

Кой е по-подходящ за комбинирана към мазна кожа. И в какво се изразява разликата между двата. Имам ги от ноември миналата година, но понеже не знам подробности и ме е страх да ги отворя.

# 586
# 587
Щом и хора без ДСЛР четат - ако апарата ви има зум функция, зумвайте максимално и така снимайте, за да се избегне колкото може изкривяването на орбаза. Може да си направите бърз отражател от парче картон, обърнат с бялото , или още по-добре - покрит с домакиснко алуминиево фолио. Заставате пред прозорец на дневна светлина и държите отражателя с една ръка под лицето перпендикулярно на тялото и леко наклонено към вас, ще видите как се променя светлината и се отразява повече към лицето. Внимавайте като натискате копчето фотоапарата да е фокусирал на лицето за да отчете светлината и да направи настройките по това, ако се отплесне по фона няма да отчете правилно.

gadamer за снимките за грим темата само ли си говорим или за снимане по принцип? Трябва повече информация за мястото - цвят на таван и стени, големина на помещението, налична светлина, решение за след залез ли искаш или през деня...пиши ми на лс ако искаш че вече доста става отплесването.

# 588
  • Перник
Момичета   bouquet
Жаки, като цяло за този грим Адри ме вдъхнови  Blush даже и идеята да ползвам английската роза на скули от там дойде  Flutter
Ивче , много ми харесва синият грим и според мен тези нюанси на синьо ти отиват  Heart Eyes
Епона както винаги ми харесва  Flutter

П.П. Някой да е проверявал скоро за бялото злато на Инглот?  Rolling Eyes

# 589
# 590
Не успях да хвана много цветовете Rolling Eyes

# 591
  • Перник
LOSHKA,много е красиво!Ох,и тези очииии  Heart Eyes Кои са сенките на подвижният клепач?
Вече серизно се замислям за втори опит да си купя лещи  Whistling Първият беше неуспешен,защото само един път се видях с тях-като ми ги сложиха в оптиката  Mr. Green След това опитите ми да си ги сложа сама бяха 100% неуспешни,докато накрая не скъсах едната  Crazy

# 592
Сетих се за Ноеми като видях този грим  Grinning

# 593
malvinka88 благодаря Hug Твоите очи, и да не забравяме миглите, са си повече от прекрасни и гримовете които показваш....разкош  bouquet
Изпуснах слънцето и не можах да снимам по-реалистично, ако се появи пак ще пробвам.
Сенките са на Artdeco най-тъмното е "02 - pearly anthracite".    

# 594
  • София
Жестоко червило!  Heart Eyes

Тъй като не съм се разписвала скоро, ето едно гримче от мен Simple Smile Правен набързо  Laughing с Инглот. Очната линия само на снимки изглежда дефектна, на живо седи идеална. Гримът е много прост, но получих много комплименти за него:

# 595
  • Перник
Мерси много,LOSHKA  Hug Обаче аз само ,ако знаеш от колко време си мечтая за някакви сиво-зелено-сини очиии...толкова много ги харесвам и ако можех да си слагам лещи,щях да имам един куп сигурно  Blush
А сенкитена АртДеко си ги запсисвам да ги проверя,защото са страхотен цвят  Heart Eyes
Ел,наистина толкова изчистен грим ,а тоооолкова красив и прецизен   bouquet

# 596
  • София, Лагера
Ах, Le Soleil*, Ах!  Heart Eyes Таз мома дори и прилича на мен, и по косата, и по когажа, и по овала, и по цвета на очите, и по начина на гримиране, в т.ч. и дори по не особено хубавите устни   Laughing
Та все повече си мисля, че ако наистина излязат на мода тези червила, ще бъда една от първите, която ще се престраши да си сложи! И синьо, и зелено!  Heart Eyes

# 597
LOSHKA, много ти отива такъв грим!

Elle-même,  Heart Eyes най-накрая се появи с грим, този ми се струва по-различен от досега показваните.

Момичета, този мацка е просто невероятна, една съфорумка сподели блога, за което много й благодаря.
http://rodeo.net/killercolours/page/41/

# 598
  • Стара Загора
Еле няма нужда от комплименти, тя винаги прави страхотни гримове. Heart Eyes

Лошка, подкрепям останалите. Hug

Тази дама със зеленото червило е страхотна и това, което забелязах е, че цвета на очната линия страшно ми прилича на молива, над който умувам. Усещам накъде отиват нещата. Mr. Green

# 599
Le Soleil*, iv4enceto_91 благодаря  Hug
Ето по-светла снимка.

Последна редакция: нд, 17 мар 2013, 18:24 от LOSHKA

Общи условия

Активация на акаунт