"Дързост и красота"- тема 80: "Приказка за ламята Стефи и гугутката Хоуп"

• 41 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов
Както каза Сега, зададох въпроса си точно към когото трябва и с чувство за хумор. А който разбрал, който не.... много здраве. Peace Но очаквам отговор. Naughty

# 436
  • somewhere near the sea
Цитат
Но очаквам отговор.
То и аз говорех на Емилия, ама.... също не очаквам отговор.

# 437

Тази седмица в американските епизоди на "Дързост и Красота" в САЩ

Ep. # 6550 / Епизод 16 - 15.04.13
Бил и Брук не са съгласни за това кой е виновен за състоянието на Кейти. Стефи пита Тейлър дали ще бъде нейна шаферка.

Ep. # 6551 / Епизод 17 - 16.04.13

Кейти има молба, която обърква Брук и Бил. Картър предлага да отслужва на сватбата на Лиъм и Стефи.

Ep. # 6552 / Епизод 18 - 17.04.13
Брук и Бил са принудени бързо да променят посоката в живота си. Карълайн показва на показ раздразнението си спрямо Мая.

Ep. # 6553 / Епизод 19 - 18.04.13
Оливър се опитва да накара Хоуп да се чувства удобно, докато тя се опитва да приеме факта, че е изгубила Лиъм от Стефи. Стефи продължава да планира сватбата си, докато Лиъм планира медения месец.

Ep. # 6554 / Епизод 20 - 04.19.13
Рик оценява подкрепа на Хоуп в преследването му за Мая. Тейлър, Томас Стефи споделят интимен семеен момент.

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 22:38 от David_Charvet

# 438
Кога съм с спал с Брук бре??? newsm78

# 439
Значи щом Бил не си спомня да е правил секс с Брук, обвиненията и обидите по нейн адрес, че е разбивачка на семейства са без основание. Peace Laughing

# 440
Кога съм с спал с Брук бре??? newsm78
Ясно. Мерси Бил за откровението Hug
Така изяснихме мисля всичко. Вероятно е било от онези епизоди, в които някой герой си представя-сънува?
Чудя се обаче чий "мокър" сън гледахме hahaha newsm78

# 441
  • somewhere near the sea

# 442
Тейлър е страхотна на снимката  Peace Heart Eyes

# 443
# 444
  • somewhere near the sea
В последните 2 години Хънтър изглежда все по-добре. Да се надяваме, че е вкарала в затвора предишния си доктор. И сценаристите връщат предишното достолепие на образа, което много ме радва.

Новият триъгълник:

# 445
В този триъгълник съм за брук  Mr. Green Peace

# 446
В този триъгълник съм за брук  Mr. Green Peace

Да на повярва човек, но и аз  Mr. Green Mr. Green

Снимката на Тейлърита наистина е прекрасна, много е красива пак  Heart Eyes

# 447
Замислих се над нещо- феновете на Брук, които я харесват заради нейната сила и 'воля да оцелява', защо не сте още по-големи фенове на Тейлър? Защото мисля, че ако има някоя главна 'жертва' на сериала, то това е именно тя.
Като цяло, откакто се е появила в сериала, животът й е един постоянен низ от трудности и неволи. Влюбва се в мъж, за когото е номер 2 и който дори и след години стабилен брак е готов да я зареже, за да отиде при другата, която пък от своя страна често 'следва сърцето си' и се меси в браковете й. Същата тази жена се набута и във връзката на Тейлър и Ник, когато силната Тейлър все пак преотдоля факта, че е родила дете на най-големия си враг и че детето не я приема за майка и за него ще е по-добре да остане при Брук... Същата Тейлър неволно спомогна за края на човешки живот и после се разкъсваше дълго за това, но в крайна сметка преотдоля и тази тежка травма...
И най-големия кошмар- загубата на дете. Нещо, в което и самата ХТ се показа като силна и продължи напред...

Междувременно, най-голямата подобна трудност, пред която се е изправяла Брук, е изнасилването. Нима ще сравнявате обаче неодобряващата те до голяма степен заслужено свекърва с изброените неща на Тейлър? Проблемите, които сам си предизвиквал с дивия си характер, по-големи ли са от загубата на дете например?
Тейлър е най-силната и борбена жена в сериала, а не Брук. Peace Но не очаквам особено признание на това от противниковия лагер...

Към идеята за тази тема ме подбутна един спойлер за по-нататъшните епизоди- че един живот приключва, но започва друг. Хрумна ми, че може Стефи да умре при раждането на бебето, което вече не знам как би се отразило на Тейлър... Но е възможно, тъй като напоследък май има слухове, че Джаки Ууд, която играе Стефи, ще излиза от сериала...

# 448
Значи щом Бил не си спомня да е правил секс с Брук, обвиненията и обидите по нейн адрес, че е разбивачка на семейства са без основание. Peace Laughing

Ааа, Дейвид, щом е така, ъъъ... обърках се, правихме секс  Joy

А сега сериозно. Кога е станало това, че не следя американските  Mr. Green

# 449
Да, спойлърите навсякъде загатват, че някой ще умре през месец май. А по-интересна новина - Брук май е бременна. Twisted Evil
"During a medical checkup, Brooke receives shocking news. Brooke's life takes a dramatic turn."

Общи условия

Активация на акаунт