Бебешката количка - цяла наука за второ висше №21

• 57 973
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Тутека ще сме явно ние, които пилотно ще го пробваме и ще споделяме мнения след това

# 541
Ами да Simple Smile Аз сериозно обмислям да го пробвам. Доста по-надежден ми изглежда от повечето водещи марки колички с цени около 1000 лв., естествено Simple Smile Не визирам онези с космическите цени.

# 542
След 6 месеца- година вероятно ще е пълно с отзиви за Тутек, гледам че много често се пита за него и избира. Аз на улицата видях една млада майка да бута Тутек, насмалко да я спра и да я разпитам, че да доложа в темата - толкова въпроси има все за тези колички  Laughing  Но и нейната беше видимо съвсем- съвсем нова, може би нямаше още впечатления и тя.

# 543
  • София
Angel_Dust , благодаря ти за насоките   love001

Да няма пролуки никъде, покривалото стига до началото на сенника и после се сгъва нагоре още (уф как го обясних само  Embarassed)

Тези дни смятам да я изкарам от кашоните и да проверя механизма на закрепяне и размерите - ще коментирам тук после.

имах предвид при крачетата, да прецениш с покривалото има ли начин детето да падне от количката, ако не е с коланите.

Да, да, рабрах те. Ще стане - самата седалка - продължението на крачетата се завърта нагоре и прави преграда. На който му е интересно как може да стане с този модел, препоръчвам това клипче:

http://www.youtube.com/watch?v=O_F064gVknE

и тук от 3.30 нататък показват как става:

http://www.youtube.com/watch?v=RB6wp_jxtVE

В магазина като пробвахме - пълно легнало става, ако коша е обърната, така че детето да е с лиже към теб (или поне на мен ми изглежда напълно равно по този начин).

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 12:39 от Елито

# 544
  • София
Някой ползвал ли е нещо такова?

Интересува ме дали пасва само на Jane или закопчаването му би позволило да се сложи и на други колички? Струва ми се много удобен атрибут, защото е памучно и човек може да си го пере колкото често си иска, а има прорези за коланите.
Аз имах нещо подобно (ушито от мама), но плътно с тънък дунапрен. Удобно е за зимата за по-открита количка, защото се промушват коланите. Но да съм го ползвала съвсем малко. Макларъните и те имаха подобни. Предполагам количката по-малко се цапа и по-лесно се поддържа с такъв кавър.

Никоя мама тук ли няма опит с Лола? Thinking

# 545
Момичета здравейте,
преди няколко дни гледах в един български сайт NUNA с подарък чувалче и сега се утрепах да го търся и не мога да го намеря ooooh!
Помагайте ако сте я срещали  офертата  някъде  Hug

# 546
Момичета, моето търсене приключи много бързо заради нервния ни татко  ooooh!

Днес го помолих да минем до един магазин за Перего да пипна това, което съм си харесала без намерение да купувам толкова рано. Влизаме ние и гледаме моделите, показвам му Бука и той: "Ако я харесваш, направо я взимаме, няма само да ме караш да обикаляме като предния път"..
Аз направо  Shocked , но той твърдо заяви, че няма да обикаля и сега ще взимаме  Laughing

Взехме Бук Плюс без кош за новородено и столче за кола. Аз исках от консултантката цена само за без столчето, но тя ме разубеди, че няма смисъл от коша за новородено  Thinking Аз си бях тръгнала да го купувам, но се заприказвахме, показа ми пълно легналото как стои с чувалчето и да ви кажа отвсякъде е закрито -няма процепи и т.н. Като й казах, че малкият се роди 4,700 и сега това бебе пак го чакат едро и тя направо отсече да не си даваме парите за нещо, което ще ползваме 2-3 месеца. Много ме учуди, че така малко антитърговски го раздаде, но дано да е права. Сега пък съм в чуденка дали не сбърках като не купих зимен кош - да ви кажа честно видя ми се леко тесен (сравнявам с Макси Кози количка на 7 г.  Laughing).  А за летния кош не се бях сетила как ще стане с тези колани отдолу - да не убиват - сигурно мога да ги махна в началото  newsm78.

Консултантката каза, че мога да си взема и някакво зимно чувалче (не разбрах тип порт-бебе ли има предвид), ако искам още по- закрито да е.

Общо взето съм доволна, много удобен и голям ми се стори летния кош, материята е супер и количката е много маневрена. Единствено съжалявам, че мъж ми ме "прецака" и сега няма да имам поводи за безкрайни обиколки по магазините избирайки и сравнявайки (пък аз обичам  Embarassed). Нищо остава легълце, това онова  Wink

Елито, ще качиш ли снимки на количката моля!

# 547
Аня,аз купих Лоола за бъдещото бебе,но още нямам опит с нея.НО имам 5-6 приятелки с такава.Кажи какво те интересува ще ги питам  Peace

# 548
Здравейте въпреки че  е рано и аз се оглеждам харесала съм куини спиди може ли някой от София да ми каже къде мога на живо да я видя в някой магазин аз само он лайн я намирам благодаря ви предварително.

# 549
  • София
Harmony, , ще кача, но не знам кога. Сега количката е в кашони - имам мнооооого време до раждането и честно казано не мисля да я сглобявам, да ми заема място и да прашасва от сега. Клипчетата дават много добра представа какво точно представлява  Peace

# 550
Здравейте въпреки че  е рано и аз се оглеждам харесала съм куини спиди може ли някой от София да ми каже къде мога на живо да я видя в някой магазин аз само он лайн я намирам благодаря ви предварително.

Здравей g_12_09,

днес видях тази количка в магазин Дундьо срещу Майчин дом.

http://www.dundio.com/Bebeshki-kolichki/Quinny/Speedi/Quinny-Spe … uinny+Speedi+2012

сега е на промоция и цената ми се стори доста добра за всичко, което предлагат. 700 лв с всичко, само без кошче за кола, но има евтини варианти, а също така ми казаха, че има някаква схема за намаление, ако не се лъжа беше нещо около 10%, НО ... има само в черно, няма други цветове. Но можеш да я видиш поне как изглежда  Peace

# 551
Благодаря ще намина да я видя

# 552
Момичета предложете ми лятна количка до 450 лева по възможност да е с цяла дръжка и да има легнало положение Simple Smile.
Аз за сега съм си харесала куини зап екстра не е с цяла дръжка но ми допада като модел и magic espiro някакви мнения за тези две колички.Приемам и други предложения.Ние си взехме кангаро стефи с кошница за кола , но наближава лятото и ми се иска да имаме някоя по малка и компкатна все пак може да се отиде и на море а и искам да заема малко място в багажника ми Simple Smile).Може  и някой по евтин вариант да предложите но по скъп от 450 няма да мога да си позволя все пак сме дали 430 лева за комбинирана количка сега Simple Smile.

# 553
  • София
нуна, britax b mobil...aria peg perego

pliko mini с 2 дръжки.

# 554
От тези ми хареса най много плико мини деним.А някакви мнения за тази количка?Видях ,че е много лекичка доста по лека от куини зап екстра което ми е другия вариант за две дръжки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт