На пазар във Варна - 27

• 47 802
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Страхотна тема! И аз се присъединявам с въпрос:
Знаете ли от къде мога да купя пердета (на достъпна цена)?  Трябват ми прозрачни и плътни завеси.

От вторите употреби  Mr. Green - Мания, Бултекс или Хумана ...

Във втора употреба има ли? Всъщност, щом казваш, е така, но предполагам, че там са с готови размери. Т.е избора е по-ограничен. Може и да греша..ще се радвам да ме поправиш Simple Smile

# 182
на ъгъла на ул Георги Живков и Панайот Волов (http://www.soni-m.com/index.php?option=com_phocagallery&view … %3Dbg&lang=bg) има магазин за пердета, прилични са цените. Ако не се лъжа могат и да ти ги ушият на място. А сега от сайта им виждам, че имат на доста места магазини.

Благодаря за линка!

# 183
Страхотна тема! И аз се присъединявам с въпрос:
Знаете ли от къде мога да купя пердета (на достъпна цена)?  Трябват ми прозрачни и плътни завеси.

От вторите употреби  Mr. Green - Мания, Бултекс или Хумана ...

Във втора употреба има ли? Всъщност, щом казваш, е така, но предполагам, че там са с готови размери. Т.е избора е по-ограничен. Може и да греша..ще се радвам да ме поправиш Simple Smile

Има, има ... особено в Бултекса, да, готови са с различни размери, но ако имаш време си е една доста по-евтина алтернатива и възглавници декоративни има и какво ли не. Много често съм виждала и платове ей така с фабричните им етикети, подходящи за чаршафи и нещо друго ...

# 184
Би ли ми дала адрес на магазина или някакъв ориентир?

# 185

Това е  страницата  им, най-отгоре в черното поле са изброени магазините, не знам кой ще ти е най-удобен. После виж и календарите им, при зареждане шансовете да си намериш каквото търсиш са най-големи. Добре си дошла и в темата за втора употреба Hug

# 186
Момичета, търся си горнище за аеробика, но много стегнато, защото съм с голям бюст и при скачане и тичане не е много комфортно  Embarassed Гледах в Джъмбо, но не бяха много стегнати, а и нямаше как да пробвам... Виждал ли е някой някъде? И на втората гледам, но не откривам такова  Rolling Eyes

# 187

Това е  страницата  им, най-отгоре в черното поле са изброени магазините, не знам кой ще ти е най-удобен. После виж и календарите им, при зареждане шансовете да си намериш каквото търсиш са най-големи. Добре си дошла и в темата за втора употреба Hug

Мерси много Hug Супер си!

# 188
За стегнати горнища виж в спортните магазини Спорт депо и т.н. Специално този магазин, който е в Ян Палах има и нет страница и можеш да видиш поне като цени дали те устройват http://sportdepot.bg/bg/shops.html

# 189
Момичета, искам пак да питам (понеже намерих в някои от старите теми информация) от къде си купувате месо-свинско, телешко (за пилешкото не питам, защото преди време от вас тук попаднах на магазина на птицекланица Добрич и съм доволна)....имам предвид специализиран магазин за месо, от който сте доволни? Аз до сега взимах само от магазина на Гюрлата в Младост и съм доволна, но понякога като не ми е на път и се чудя дали да взема от някой друг....

# 190
Благодаря! А за месото - споделих преди, че купувам вече от Пиги, един магазин на Колхозния пазар, много съм доволна - свинско, телешко и агнешко. Ветеринар ми препоръча магазина, няма оплакване досега!

# 191
  • Варна

Триумф си е Триумф, хареса ми модела от снимката, каква е цената?
Идея нямам, минах сутринта когато беше затворено, но утре ще проверя и ще пиша Simple Smile
Предполагам стотака ще го върже  ooooh!
Нали, но е красив м.... му. Simple Smile

Проверих Simple Smile
Цената на модела от снимката е 116,99 лв, обаче в магазина има още един модел - още по-хубав от този, но цената му е 169.99  ooooh!
И двата не ми стават защото са за по-пищни дами, а аз съм фъстък  Wink

# 192
Благодаря! А за месото - споделих преди, че купувам вече от Пиги, един магазин на Колхозния пазар, много съм доволна - свинско, телешко и агнешко. Ветеринар ми препоръча магазина, няма оплакване досега!

Къде точно на Колхозния се намира?

# 193

Къде точно на Колхозния се намира?

Имат доста магазини във Варна и не само, проверих в Гугъл, защото ми стана интересно, слушам рекламата им по радиото ... та ето, имат си страница с адреси и карта

http://pigi.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D0%B8/ … D1%80%D0%BD%D0%B0

# 194
Къде е този магазин за месо на Гюрлата в Младост?

Общи условия

Активация на акаунт