На пазар във Варна - 27

• 47 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Купувах преди две седмици тюл от Домко. Цените бяха от 3,99 до 6,99 за метър според цвета. Гледах, че и в мосю Бриколаж има тюл за 3,99, но ми е по-далече.
Благодаря, а ширината можеш ли да ми кажеш каква е/за метър на метър ли е от 3,99 до 4,99/?
Ширината е 1,50м. Дължината по твое желание.
Благодаря ти.

# 526
Пантера- благодаря!
Като гледам че питате за платове- налага ми се да купя перде или плат за терасата- открита. Какъв да е плата и къде да го търся? или има специално място за външни пердета?

# 527
Платове за тенти и дамаски има точно срещу входа на завод Дружба (ул. Царевец). Там има няколко барако-подобни магазинчета и в едното продават такива неща, също предлагат и шев.
А за тераса потърси в нета информация за ветроупорни завеси, предлагат се и във Варна. (но цената е значително по-висока).

# 528
  • ride my bike...
Тенти има и в подлеза на гарата. Около 6.50лв. линеен метър, 1.40 широчина.

# 529
Някой да е пазарувал от магазина за итал. деликатеси който се намира точно срещу малката Калифорния ?

# 530
  • На ръба..
От къде се сдобивате с Revlon colourstay..обиколих чаталджа, червения, лили-то все нямат..

# 531
  • Варна
Ревлон има в Елитис и в едно магазинче на бул. Владислав. Мисля, че е до Марешки някъде.

# 532
  • На ръба..
Ревлон има в Елитис и в едно магазинче на бул. Владислав. Мисля, че е до Марешки някъде.
Благодаря mari6a Simple Smile

# 533
  • Варна
Да ви кажа къде има хубав кашкавал, сирене и масло- под сладкарница "Синчец". Магазинчето е ново, "Родопа милк" се казва. От една година насам се снабдявам с техни продукти директно от мандрата, но ми костваше време и много организация и се радвам, че вече мога да си купувам от тях когато си поискам.

# 534
  • Варна
Да ви кажа къде има хубав кашкавал, сирене и масло- под сладкарница "Синчец". Магазинчето е ново, "Родопа милк" се казва. От една година насам се снабдявам с техни продукти директно от мандрата, но ми костваше време и много организация и се радвам, че вече мога да си купувам от тях когато си поискам.

Благодаря, а как са като цени - сиренето и маслото ме интересуват?

# 535
stenly, благодарности и на теб с голямо закъснение bouquet! В очакване съм да спре смразяващия вятър и така обещаваната "лятна" пролет най-накрая да настъпи тази седмица, за да отида и да тествам в по-топло време, понеже съм в търсене на пролетно-летен аромат Peace.

# 536
Здравейте Simple Smile Малко странно ми е питането и дано ме разберете.
Откъде мога да си купя очички и носле за плюшена играчка, но не от тези, които се лепят, а такива като винтчета.

# 537
  • Варна

Благодаря, а как са като цени - сиренето и маслото ме интересуват?
Този, който аз купувам е 16 лева, нарязан от голяма кръгла пита, пакетиран. Има и други видове, но от тях не съм вземала. Сиренето е 10 лева, а маслото 3.60 за двеста грама. Другите им продукти не съм ги пробвала Simple Smile

# 538
Момичета, къде продават балони с хелий и на каква цена? Предварително благодаря Simple Smile

# 539
vran4e, за втория РД на сина ми поръчах от Парти Джак (цени и координати - тук: http://www.party-jack.com/page.php?16). Обадих се сравнително късно вечерта преди големия ден и въпреки това ми приеха поръчката без проблем и ми ги доставиха на домашния адрес според уговорката ни по телефона Peace.

Общи условия

Активация на акаунт