Домакини - първи сезон/седми епизод

• 24 602
  • 689
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Славе, твоя ако пак те захапе за килограми, джолани и т.н. му кажи:
"Другия път, като те схване дископатията, ще видиш  как ще я излекувам" и седни върху него. Ако не ти повярва направи го, няма да гъкне.
Joy hahaha Не, това не е истина, направо.... Joy

# 601
  • UK
Славе, твоя ако пак те захапе за килограми, джолани и т.н. му кажи:
"Другия път, като те схване дископатията, ще видиш  как ще я излекувам" и седни върху него.
Ако не ти повярва направи го, няма да гъкне.
Joy hahaha Не, това не е истина, направо.... Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 602
Ей оставих ви за 2-3 часа и изписахте темата  Whistling

Дебелани с джолани, а? Аз джолани нямам много, ама леко дупище си заформям Mr. Green Та ако може с такова ме пишете и мен.
Както вече казах това с диетите не го мога. Пък и мама ми даде домашен козунак и мисля да си хапна, пък лазанята не е от най- диетичните Animal Pig Спорт му е майката...

Тук няма сняг, ама вятър има ужасен  Crazy

# 603
  • при късмета
Нали ви предупредих ПМС  Rolling Eyes
Mrs. L, лазаня не съм правила, ама може да метнеш рецептата да видя дали ще се справя. С готови кори ли я правиш

# 604
  • UK
ах, как обичам козунак Crazy утре ще си купя, а тази вечер ще вечерям със зелена салата   Mr. Green

# 605
мама-коко, с готови кори, да.
Малко по-късно ще я напиша, че мъжете се прибират  Peace

# 606
  • София
ах, как обичам козунак Crazy утре ще си купя, а тази вечер ще вечерям със зелена салата :mrgreen:
Направи си. Лесно е. Купешките не са хубави.

Както вече казах това с диетите не го мога. Пък и мама ми даде домашен козунак и мисля да си хапна, пък лазанята не е от най- диетичните Animal Pig
Обичам лазаня, мммм  Бавна ми е, нямам търпение.

# 607
Ей, какви сте!
Докато ида да омета нещо калоричко(за първи път днес- мале накажете ме!!!) вие и групичка сте си
сформирали. Аз джолани неам, ама ако с д-пе и шкембе ме класирате, моля да ме приемете. Наложително е, защото на друго място няма да ме искат!
Моя М до сега не е обелил и дума за мен как изглеждам.

# 608
  • UK
ах, как обичам козунак Crazy утре ще си купя, а тази вечер ще вечерям със зелена салата :mrgreen:
Направи си. Лесно е. Купешките не са хубави.

Както вече казах това с диетите не го мога. Пък и мама ми даде домашен козунак и мисля да си хапна, пък лазанята не е от най- диетичните Animal Pig
Обичам лазаня, мммм  Бавна ми е, нямам търпение.
Аз купувам от тези на Хасково  Flutter забравих Rolling Eyes как се казваха, но са кръгли като форма и с различни пълнежи Crazy Ама не мога да меся, ако ме видиш Whistling как бъркам такива сладкиши, като трябва да се прави кладенче smile3532 мъжа ми, като ме види да бъркам вътре с 2-та пръстта hahaha и откача, пък аз не за друго Joy ами, за да не си цапам цялата ръка :  Joy Joy Joy

# 609
И аз не обичам да се цапам, особено като правя кюфтета и полудявам с тая мазнотия!  ooooh!

С тая лазаня ме карате и аз утре да се правя на майсторка!  Whistling

# 610
  • при късмета
Коконче, и аз не мога да меся тесто на ръка. Обаче домакините тук и предимно Валето ме светна как да направя тестото в машината за хляба. По рецептата на Луна и съветите на Валето стана прекрасен. Пека го във фурната, не в машината.Правих вече няколко пъти.
Как хубаво си се разприказвахме, довечера профилактиката, дано не ни развали седянката

# 611
  • София
ДЕКОРАТИВНА ЛАМЯ - човек, който яде много, а не дебелее. /фейс/ Такова чудо има ли сред нас? Ако има, да сподели опит.  Heart Eyes

# 612
  • Талант на 2012,2013 г.
Май не.

Готово. Сготвих, и салатата измих..

Ся кво...

АААА.. днес е петък.  Има Комиците. Обичам да ги гледам. Heart Eyes

# 613
И такааа лазанята   chef
Аз я правя с мляно телешко месо, не долюбвам готовите кайми. Задушавам лук, чесън и мляното месо до полуготово и слагам от ето тези сосове
Скрит текст:
Имам прекрасни подправки за паста. Нося си ги от Италия, но налютяват и заради детето ги спестявам. Сосът е достатъчно ароматичен. Има и други видове.
Отделно си приготвям бешамела - за 12 кори около 3-4 с.л брашно и почти литър мляко. Правя го една идея по-рядък, тъй като не бланширам корите. Прясното мляко си свършва работата.
На дъното на тавата - бешамел, отгоре кори, бешамел, сос, настъргана моцарела /с нея ми е най-вкусно, но става и с кашкавал, пармезан/ Отгоре завършвам с бешамел и мятам да се пече. Като се позапече поръсвам със сиренето и още малко във фурната.
Те това е! Приготвянето на сосовете е по-пипкаво, наистина.

Съжалявам за огромната снимка, ще я скрия  Blush

# 614
  • Fort Worth, TX
Ген,Марче.Мъжа ми е така.Мразя го като видя колко яде, а е манекен.Аз ако ям наравно с него положението ще стане страшно.

Общи условия

Активация на акаунт