Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 68 080
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 915
  • Варна
Ето ви Xyxyx: 1, 2, 3.

# 916
# 917
Моля, ако някой днес е получил пратка от немското Джавари с ДЧЛ, да драсне на коя дата са изпратени.
Благодаря!
Мацоранки, със здраве да си носите обувчиците!

# 918
Моята поръчка от немското Джавари е с ДНЛ, от 15.03 и днес беше в София, при мен ще е понеделник Peace

# 919
  • София
Моля, ако някой днес е получил пратка от немското Джавари с ДЧЛ, да драсне на коя дата са изпратени.
Благодаря!
Мацоранки, със здраве да си носите обувчиците!
Аз днес получих тези боти Mjus, изпратени на 16ти, но маратонките на дъщеря ми са изпратени на 12ти и още ги няма.
Ботите са много хубави и удобни. Освен тях имам и един чифт ботуши от марката и оставам с впечатлението, че са леко уголемени. В понеделник ще покажа реална снимка.

# 920
Благодаря, стоножки   bouquet!

# 921
Благодаряяяя Hug доста неща харесах. Утре като се прибера ще гледам и ще умувам. Прибрах ги в мерак листата и ще избера.   bouquet

# 922
  • Бургас
Дали да чакам още да я намалят или да вземам???
https://www.javari.de/dp/B009O28XGI
И тези също:
https://www.javari.de/dp/B007II0FCK - четох отзиви за тях, че са много удобни - имали скрита платформа, която ги правила удобни

Достраша ме че ще свършат и ги поръчах! Пък, ще видим- ще рева или ще се радвам Wink
Да ви питам - при положение че ми е пълна картата, но искам само да запазя нещо докато го обмисля - как да го направя?????

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 02:39 от BORI

# 923
  • Sofia

Confused С радост бих се покатерила на зелените, но моят номер от тях свърши отдавна.
Бижу, а освен, че бяха тесни твоите, самата изработка и вида как беше? Предложението на Русалка много ми допадна  Peace
BORI, при едно предишно намаление във фр.javari, аз взех ТАЗИ за 35Е и тогава по-големите пак до около 50 бяха намалени. Мисля, че и по черните седмици пак горе-долу толкова вървяха  Rolling Eyes Друг е въпроса дали и толкова струват, ама хайде  Mr. Green

# 924
  • Варна
Издраскано е. На дневна светлина е много грозно. Може би с едното краче е издраскано другото.
С телефона снимах. Може би все пак да изпратя снимките и да попитам немците?

Със сигурност ако изпратиш тези снимки няма да видят дефекта  Peace
Направи нови с фотоапарат
Факт, че кожата явно е много мека и навярно неподходяща за дечица, тъй като те едва ли внимават как и къде ходят и пазят обувките си. И може би няма да се хареса мнението ми, но според мен това не е дефект, за да имаш претенции към джаварци. Виж, ако след 1 ден употреба кожата се беше нацепила, или пък подметката отлепила, тогава да.

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 07:35 от Petkova

# 925
  • Бургас
Добро утро, дами!
Поръчах ето тези:
https://www.javari.de/dp/B0060KRCM8
Моя номер беше на 33 евро.
Благодаря на Алекса!

# 926
  • София
Издраскано е. На дневна светлина е много грозно. Може би с едното краче е издраскано другото.
С телефона снимах. Може би все пак да изпратя снимките и да попитам немците?
loly123, аз не бих занимавала продавача с това. По тази логика трябва всички да си върнем обувките на джаварци. Според мен това не е дефект.

# 927
  • София
Loly123, точно такива следи съм почиствала много успешно от бели сандали с пастата Биощайн. Ако нямаш такава, пробвай с циф, но предполагам ще се налага да го правиш след всяко обуване Peace

# 928
забързах тези   38 1/2  дано не са ми големи ...
а това XTI го умувам още

# 929
loly123 ,аз скоро връщах сандали за издрани токове и ще ми възстановят сумата+пощенските.
Но те пристигнаха  така.
Ако бяха пристигнали здрави,а са се надрали след като съм ги използвала,не бих ги връщала.

Между другото,аз първо поисках не парите обратно,а сандалите да ми бъдат сменени.Отговориха,че нямат 38н.и повече от този модел изобщо няма да получават.Хвърлих едно око днес и виждам,че 38н.е отново в наличност,предполагам,моя върнат чифт.Ако някой реши да ги поръчва,нека си има едно наум:
http://www.javari.fr/Miss-Sixty-Samuela-Sandales-femme/dp/B0062H … L=%2FshoppingCart
(цената беше по-ниска)

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 09:36 от LilaC

Общи условия

Активация на акаунт