Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 52/ от 14.03 до 28.03.2013

• 68 009
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Бг
Марианче,  Heart Eyes.
Ще ти предложа, защо да не ти предложа, ама ти прецени дали имаш "остра" нужда от кафяви ботуши. Иначе и за двете марки, на които си се спряла мога да ти кажа, че са качествени и с добра изработка. Wonders-ът е за нормално към широчко стъпало.
И т. к. ти си се спряла на ботушки, аз ще ти предложа малко ботички.
Тези Ел Натуралиста стоят много готино. Моята сестра преди две години си взе в зелено  Heart Eyes, разкош, много удобни. Качество и изработка отлични.
Рокпорт, за тях също мнението е, че са много качествена марка. Нямам нищичко на марката, и за това не мога да дам мнение. Иначе си отговарят, и мисля повечето модели са за нормално към широко стъпало.
Тези също са симпатични, но не знам дали си отговарят, а и е останало 37,5.
Едно Mjus-че, но тези вързалки отзад нещо не ми харесват.
Едни Marc, също с отлично качество и изработка, отговарят си, за нормално към широко стъпало.
Bruno Premi, марката си отговаря.
Още да предлагам ли, или както казваш виновно е лошото време  Laughing . То сега му е времето за покупка на зимни обуща, че после в сезона "парят". Но аз ще ти кажа, че миналата година на зимното намаление си взех едни високи кафяви ботуши, и си стоят така в кутията, дори и веднъж не съм ги сложила.

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 09:36 от Alexa_a

# 1 096
  • Sofia

Нямам ги, но първите не ми харесват Sad Вторите МНОГО ми харесват, но не си ли с тънък прасец  newsm78 За тях писаха, че са широки. Ботуш до коляното на малък ток (т.е. елегантен) и да не ти е широк в прасеца, ако си със слаб, е almost mission impossible  Crazy
Натуралистите, дето Алекса е показала са бонбонисими  Heart Eyes

При мен диетата с "имам такъв цвят" не върви  Mr. Green Трябва да са някакви изключителни тези, които имам и поне 2бр., за да ме спрат да гледам други, но и пак си мисля "ще разкарам старите" Joy
Сега тези червените не ми излизат от ума и ще ги пусна  Confused няма начин...  Rolling Eyes

# 1 097
  • Бг
aniK, ти носеше 36-ца, нали. Ето тази Ел Натуралиста, в кафяво, 36-цата е на добра цена  Mr. Green.

# 1 098

Нямам ги, но първите не ми харесват Sad Вторите МНОГО ми харесват, но не си ли с тънък прасец  newsm78 За тях писаха, че са широки. Ботуш до коляното на малък ток (т.е. елегантен) и да не ти е широк в прасеца, ако си със слаб е almost mission impossible  Crazy
Натуралистите, дето Алекса е показала са бонбонисими  Heart Eyes
С нормални към слаби крака съм (161 см, 47 кг)
И мен нищо не ме грабва  Rolling Eyes
През есента намират ли се качествени ботуши за около 70 евро +/- ?

# 1 099
  • Бг
Марианче, намират се, но рядко нещо изгодно да изпадне. Повечето са с едни космически цени. Ако пуснат изгодно кодче тогава става ОК. "Стоножките" още въздишаме по кода 60/30  Laughing.
Ами щом нищо не те грабва, по-добре не купувай нещо, което ще си стои в кутията, няма смисъл. Спестявай  Mr. Green.

# 1 100
  • Sofia
aniK, ти носеше 36-ца, нали. Ето тази Ел Натуралиста, в кафяво, 36-цата е на добра цена  Mr. Green.

Знаааааам, но КАФЯВО  Sick И диета не ми трябва даже - бежови, тъмно зелени, кафяви съм се заринала до над главата. Пък и точи точно модел не е най-най... Бежово-кафяви и черни сандали също имам много, иначе има изгодни 36-ци  Peace Розовите Софтинос загледах, като няма от сините, но не на тази цена, моля. Червените ще са днес  Mr. Green Хем искам да почакам още малко, може да им падне цената, хем пък искам да идват ид а ги обувам  ooooh!

# 1 101

Имам вторите, много са хубави. Хубава кожа, удобна извивка, леки са, цветът е интересен и ненатрапчив...Аз съм с нормален прасец и наистина са ми леко широки, но не е дразнещо.  Май и другите   момичета, които си ги купиха, са доволни от тях.
Първите доста ги загледах, понеже аз такъв цвят ботуши нямам  Blush , но моят номер не е наличен...

# 1 102
Марианче,аз умувах над това
Засега нищо не съм предприела,разсъждавам.

# 1 103
  • Варна
http://www.javari.de/The-Seller-Veronica-S862BIS-Klassische/dp/B … aterial=669028031
Да имате отзиви от тази марка обувки?   bouquet

# 1 104
# 1 105

Мисля, че не.Велур е май само парчето отвътре, на петата.

# 1 106
  • Бг
Pepine, по описание ги дават велур ама като гледам нищо велурено няма в тях. А много съмнителна ми изглежда кожата за естествена, много балатумна ми стои.

# 1 107
Pepine, по описание ги дават велур ама като гледам нищо велурено няма в тях. А много съмнителна ми изглежда кожата за естествена, много балатумна ми стои.

Благодаря ти ...  за мнението
сега сън няма да спра за тези Bruno но предвид че идва лято  нещо не ми се наливат пари за  другата зима чак ..

# 1 108
Аз харесах тези мокасини , но марката нищо не ми говори. Някой случайно да е купувал нещо тяхно?

# 1 109
  • Варна
Някой може ли да ми помогне за този код за проследяване 052902202276, поръчката е направена на 20. 03 ?

Общи условия

Активация на акаунт